Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brum brum Jakie lubisz kolory ? Jasne czy ciemne? Jestes niecierpliwy ? Co najbardziej Cie irytuje? Kiedy bedzie termosik i krUFFka ? Dobranoc

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Mała Przyjaźń Na jakim punkcie jestes przedrażliwiony ? Zdarzylo Ci sie byc nietaktownym? Jesli tak to przykladzik Jestes bojaźliwy ? Dobranocka

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „Heeej :*:* Haaaj Jest wiele rzeczy które byś chciała zrobić a nie masz na nie czasu ? Oczywiscie ...jest masa rzeczy na ktore czesto nie mam czasu ...podstawowa to spotkania z przyjaciółmi i znajomymi w duzych ilosciach Interesujesz się kulturą jakiegoś kraju ? Poznajac ludzi innych narodowosci interesuje mnie ich kultura, dlatego czesto zadaje mase pytan ... ale nie ma jakies jednej konkretnej, ktora bym sie interesowala w sposob szczegolny Zawsze wyrażasz swoje zdanie na da…

• Hej Jakie piekne wiosenne sloneczko a u mnie descycek dzis Gdy widzisz pół szklanki wody co sobie myslisz ...ze jest ona do połowy pełna czy do połowy pusta ? Zdarza Ci sie nie rozumiec ludzi ? W jakich najczęsciej sytuacjach ? Masz jakąś swoją pasje ? Co to jest ? Miłego popołudnio-wieczorka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Na dobranoc Na dobre popoludnie Na co zbierasz obecnie pieniądze? Na wakacje i na tuning do mojego samochodziku:fgrin: Co ostatnio fajnego sobie kupiłaś? Wczoraj czerwona buzeczke w Orsay'u Kiedy zaśpiewasz coś nogami? Hehe ale one nie wydaja zadnych dzwiekow ” Cytat od Superman: „Fikuś Mikuś Odpowiedz mi na pytanie, które chciałabyś usłyszeć ode mnie Tescik dla marcika Tak :fgrin: Kiełbasa z grilla czy ogniskowa a jeśli kiełbaska to z piwkiem czy soczkiem? Czesciej mam z grilla …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Pomyje Cytat: „Coś tak czuję, że się rozpisałem... A trzeźwy jak koń jestem! ” Az mnie zaskoczyles normalnie Cytat: „A co ja Ci mogę moja droga pokudłaczyć? ” Pokudłaczyles mi przeciez moje nie wiem Kiedy potrzebujesz izolacji od otoczenia ? Jestes pracoholikiem ? Czujesz sie czasami lizusem ? W jakich sytacjach ? Milego popoludnia

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kwa Mru :fkiss: Jak spędziłaś swoje 18 urodziny? wrocilam wtedy ze zlotu w niemczech i byla imprezka na swiezym powietrzu...nic nie musialam robic bo wszystko na mnie juz czekalo :fgrin: Na jakie prośby najczęściej odpowiadasz "zaraz"? jak mi sie nie chce czegos robic to tak odpowiadam Jesteś za zabronieniem palenia w miejscach publicznych? Dlaczemu? osobiscie nie pale ale jest mi to wsjo rybka ... Umiesz tańczyć? Uzasadnij nie umiem hehe ale nie wiem jak mam to uzasadnic ...chyb…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Nicponia Cytat od Mati: „ Zdarzały Ci sie sytuacje, iż mysłałes o sobie, ze jestes naiwny? <---- przykładziki Tak /me kudłaczy marcikowi... marcikowi... Eee, nie wiem! marcikowe nie wiem czuje sie pokudłaczone ” Kiedy i do czego/kogo jestes nastawiony negatywnie ? Jestes nonszalancki ? Kiedy najczesciej sie martwisz? Branocka

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Piekło Jestes dyskutantem ? Kiedy czujesz się wyobcowany? Zdarzały Ci sie sytuacje, iż mysłałes o sobie, ze jestes naiwny? /me kudłaczy Matikowi czuprynke

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „Heeejo Helloo :fgrin: Wolisz marcik czy karcik ? xD wole marcik ale karcik tez nie jest zUe...kojarzy mi sie z karceniem Czemu xaar jest taką marudą ? hehe ale to dodaje mu uroku ...nie sądzisz ? ” Cytat od Satanie(L): „Witam Cie martus witam Skarbek Co tam?? dziekuje, jak zwykle ...wysmienicie Stesknilas sie za mna bardzo? bardzo a Ty tylko czytasz , grasz i sie ukasz Jak tam prawo jazdy? Ile samochodow skasowales juz na ulicy? w piatek za tydzien mam pierwsze jazdy wiec ...…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Bondzorno Ciao Chcesz, żebym bana dostał na tym forum To mi opowiesz na gadulcu Pamiętasz która strona to lewa a prawa to prawa? prawa to prawa a lewa to lewa ...cala noc to cwiczylam ;P Odpisując na te pytanka będziesz juz prawdopodobnie po wszystkich godzinach teoretycznych, jak oceniasz ten miniony czas? Jak na kursie było? Czy dowiedziałaś się czegoś ciekawego? Tak jestem juz po teoretycznych ...ciesze sie , ze sa za mna i teraz mnie czeka najprzyjemniejsza czesc kursu :u…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Zdrada Czego nie lubisz jeść ? Jestes megalomanem? Jestes osoba , ktora na wszystko pozwala? Jestes złośnikiem ?? Dobranocka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od E tam: „Ooo ;D Aaa marcik tak to ja Oryginał ? no ba ...masz wąpliwości? A może podróba ? ja Ci dam zaraz podrobe ti ti :fgrin: Eee... Oryginał, nikt by nie zdobył się na odwagę, by Ciebie podrabiać tu bys sie zdziwil hehe Chyba, że... chyba ze ” Cytat od Mati: „Woo-Hoo! Hoo-Woo No to może umiejętność radzenia sobie w chaosie? (tak z kulturą, na privie bym to inaczej ujął ) No powiem Ci ze jak mam balagan (ladnie nazwane) to wiem gdzie co jest a jak posprzatane nie umiem znalezc Jakie s…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kłopoty Stanisławy Jestes wybredny? Jesli tak to czym sie to objawia ...w czym najbardziej ? Kiedy najczesciej sie ociągasz? Jesli co masz zrobic? Uwazasz, ze jestes barwną postacią czy moze wprost przeciwnie ? Dobranocka :***

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Będzie tak po cichutku, żeby nie obudzić jak zasne to spie snem tak twardym, ze ciezko mnie obudzic ale dziekuje za troske Czmok w czołko Czmok w polika bildqo4.gif No ale chodziło mi o sukceś mierzony do dnia dzisiejszego... wkońcu już troszku przezyłaś Kazda realizacja zamierzonego celu jest dla mnie małym sukcesem ,ktory motywuje mnie do dalszej pracy mam nadzieje, ze te moje małe sukcesy złoża sie kiedys na jakis duzy i wtedy bede mogła sie nim pochwalic Jesteś romantyczn…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Śnieg Deszcz Czy umiesz swoje wady obrócić w zalety? Wiesz fajnie by bylo wtedy to nie byly by wady ...ale jak tu z balaganiarstwa np zrobic zalete ? Czy Twoja nieumiejętność w powyższym pytaniu zależy od tego, że nie masz wad? Mam wady jak kazdy porzadny człowiek :fsmile: Ulubiony napój niealkoholowy? woda niegazowana Której z prac domowych nie lubisz najbardziej? mycia naczyn i podlog ” Cytat od Superman: „Babulko Supciulku Pewnie już gdzieś o tym pisałaś ale, ze ciągle szczytu…

• Hej znUF Kiedy myślisz o sobie, to uważasz, że jesteś kimś wyjątkowym i wiele rzeczy ci się w życiu udaje? Łatwo cię jest zarazić cię śmiechem? Śmiejesz się często i nawet nie musisz mieć specjalnego powodu? Jesteś przekonany, że ludzie nie mają większego wpływu na to, co im się przydarza... albo są "urodzeni w czepku", albo są pechowcami?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Leniuszku O tam zaraz leniuszek MOże nie jesteś typem ale wczoraj imprezowałaś więc byłaś Imprezowiczką :) Wybawiłaś się, czy jednak czegoś brakowało? Wybawilam sie , pogaduszylam a dzis faktycznie leniuszkuje :fgrin: Jakimi stylami lubisz pływać? po warszawsku (pępkiem po piasku) hehe ...najczesciej żabką albo na pleckach Jak długo potrafisz wysiedzieć w saunie? zalezy w jakiej ...bywalam w takich saunach ze po 10 min juz musialam wyjsc a były tez i takie ,ze spokojnie mozna…

• Witaczek Uwazasz, że nazwa szerszeń bedzie odpowiednia? Jestes optymistą czy raczej przemawia przez Ciebie pesymizm? Jesteś osobą ostrożną ? Ja uwazam, ze tak a jak Ty siebie odbierasz pod tym względem? Babusiowego

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj imprezowiczko [size=4]hehe oj tam od razu imprezowiczko ...zawsze powtarzam, ze nie jestem typem imprezowiczki[/size] Witaj Witaj :fkiss: Czo myślisz o portalach typu nasza-klasa, fotka? Osobiscie mi nie przeszkadzaja ani nie jestem od nich uzalezniona ...jesli sa i sa ludzie którym sie to podoba / odpowiada itp to fajnie ...tez mam NK ale zagladam tam raz na tydzien moze nawet rzadziej Co zrobisz jak na imprezie zaproszą Cię do karaoke? No jak co? spiewam rzecz jasna o…