Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witaj SPAblatko Jakie kulki lubisz najbardziej ? Jak zareagowales na marcikowego smsa ? Dlaczego twierdzisz, ze audycja Weissa w radiu ZET jest zberezna ? Jedziemy do Czestochowy ? /me czesze Supciowe kudlaczki z przedzialkiem w srodku Cytat: „Jak włoski myje i swoje boskie ciałko to...pianka się powiększa ” Pianka powiadasz ? Jestes pewny, ze to pianka ?
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj mój Aniołkowy marciku :* witaj Diablatku Jak sesja? Jak ją oceniasz? najspokojniejsza ze wszystkich czy tak normalna, bo chyba nie za cięzka? Sesja jak sesja trzeba sie poukac zeby pozaliczac , nie nalezy do najgorszych bywaly gorsze Jak ferie, kiedy będziesz je miała i co zamierzasz wtedy robić? Może coś takiego demotywatory.pl/uploads/201101…96842_by_Demoocik_500.jpg ? nie wiem kiedy bede miala ferie powiem Ci czego nie zamierzam wtedy robic nie zamierzam sie uczyc ..…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Rising: „ha! Mam Cię ! :*~~~ O ja kto tu zawital hehe no masz mnie masz :fkiss: I jak wrażenia po filmie ze mną w nowym roku ? super, ogladanie filmow z Toba to czysta przyjemnosc :fgrin: Tęskniłaś ? bardzo ! bedziesz teraz czesciej na IRCka wpadal ? Pozdrowionka pozdroweczka :cmok: ” Cytat od Satanie(L): „Heja marcikowna hej ho Co tam u Ciebie slychowac? zalezy gdzie ucho przylozyc :fgrin: Jak sie czujesz przed poniedzialkiem ?? juz prawie po, wlasnie sie wybieram spac , poniedzialek p…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Banshee: „Podaj mi wiaderko! a co chcesz z nim zrobic ? ” Cytat od Superman: „Kudłaczku :* Supciaczku Widze, że powyzej nie odpisałaś tak jak to było w rzeczywistości! ale i tak każdy wie, ze jesteś kudłata ale to dopsze! Jak Ci się podobają pierwsze tygodnie nowego roku? Czy coś się zmieniło? Czy jakieś tam postanowienia czy plany noworoczne zmieniły się a może spełniły lub wykonały już? Pierwsze tyg nowego roku zaczely mi sie egzaminami. Zmienic raczej nic sie nie zmienilo ani na leps…
-
/me robi Supciowi SPA na przywitanko Lubisz robic SPA? Jak bardzo ? Opowiedz mi, ze szczegolami jak to bedzie wygladalo. (rozpisz sie na conajmniej 250 slow jak to bedzie przebiegalo/wygladalo) Czego powinnam sie obawiac a z czego cieszyc? Czesto robisz komus SPA ? rsneaky.gif /me SPAralizowana strachem czeka na Supcia
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Cześć tajemniczo kudłaty Diablątku Witaj o Ty , ktory rozsiewasz rogi, ogonek i kopytka i zarazasz nimi niewinne marciki Co mi powiesz o szarlotkach? z czym Ci się kojarzą i czemu tak? (tylko mnie w to nie mieszaj, chodzi o Ciebie xD) A co mialabym Ci powiedziec ...szarlotka to takie ciasto ...przewaznie do jedzenia ale moze sie zdarzyc , ze posluzy tez do czegos innego ale ja sie na tym nie znam i mysle, ze mialbys wiecej w tym temacie do powiedzenia Co myślisz o suchych bab…
-
/me wita Supcia w CeTku w tym nowym roczku Lubisz bawic sie w zgadywanki? Wolisz zgadywac czy byc 'zgadywanym'? Jak czujesz sie jesli ktos zaczyna mysl ktorej nie chce skonczyc? Daje Ci to do myslenia? Czy to myslenie jest pozytywne? Czy jestes za tym aby jesli chce sie cos powiedziec mowilo sie to do konca? /me zyczy Supciowi zeby wszystkie jego marzenia spelnily sie w tym roku i zeby byl zawsze szczesliwy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Banshee: „Cześć. po pierwsze primo: /me kicha, w wyniku uczulenia na kolor magenta. /me podaje chusteczke Wiadomym jest mi, że chcesz mnie wykończyć, ale czemu tak bezceremonialnie i niesalonowo? Ja? Ja nie wykanczam niesalonowo...no wypraszam sobie ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „Ulala ach mnie meczysz marcikowa Ulala kto kogo meczy ? Co tam?? dziekuje dobrze Jak zyjesz przed poniedzialkiem?:D teraz juz zyje przed wolnym czwartkiem Jutro do szkoly.;) juto wolne \o/ Oby do 15:20 i fajrant xD ja do 16 Jak myslisz ciezko bedzie? sneaky.gif teraz juz coraz latwiej Dobra lece bo spiacy.... ja kawke pije i tak srednio spiaca jestem Papa papa ” Cytat od Bloody Mary: „Cytat: „Czy ty wierzysz w Boga? Wierze” no to cudownie, czyli nie wierzysz w koniec świata…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Satanie(L): „A witam marcika A witam witam Marciku ja Ci zycze wszystkiego najlepszego z okazji sylwestra i nadchodzacego za prawie 6 godzin nowego roku. Niech on bedzie dla Ciebie lepszy niech Ci przyniesie duzo dobrych rzeczy duzo szczescia milosci i aby spelnialy sie Twoje najskromniejsze marzenia Dziekuje i mam nadzieje, ze marzenia sie spelnia Az nie mam pytan na dzis no. A dobra mam jakies Jak przygotowujesz sie na sylwestra? Sywester Sylwester i po Sylwestrze ...przygotowywalam s…
-
marcik - - Archiwum CT
Post12b7531.gif Cytat od Superman: „Martuś :* Supciek Z okazji nadchodzącego Nowego Roku... sylwester2.jpg Życze Ci wszystkiego najlepszego, udanej sesji, napisania ładnie pracy - 5tkowej obrony, zero mandatów na koncie, dużego zdrowia, milusich stosunków z Supciem szampan.jpg Dziekuje dziekuje A teraz powiedz mi ... co najmilej będziesz wspominać z tego roku? Jakie to wydarzenia i sytuacje zapadną Ci w głowce? Oczywiscie wypady z Supciem :fsmile: Czego spodziewasz się po nadchodzącym roku? Co chci…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostSylwester Jak tam przygotowania do sylwestra ? Jaki masz sposob na to aby na nastepny dzien po imprezce nie miec kaca? Jaki masz sposob aby na imprezce sie nie upic ? O ktorej bedziesz przejezdzal przez Zory ? Pozdro od pawiana co ma sylwestra od rana
-
12258c1.gif Roku udanego, Orlow na sniegu, Fajerwerkow moc, Dobrego snu co noc, Przed domem balwana...Zabawy do rana...Spelnienia marzen w Nowym Roku Masz jakies postanowienia noworoczne ? Bedziesz dazyl do ich spelnienia? Myslisz, ze latwo bedzie je wykonac? Jak bardzo jestes cierpliwy ? /me zyczy udanej zabawy
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita buleonka sciska i caluje Jak tam przygotowania do Sylwestra ? Jakie plany w ogole masz na dzisiejszy wieczor ? Jak myslisz , bedzie jutro ciezki dzien ? Jakie postanowienia masz na nadchodzacy rok ? /me zyczy bulenkowi udanego wieczoru i nocki ...oby nie obudzil sie z kacykiem i oby nadchodzacy nowy roczek byl lepszy od starego i aby spelnily sie Twoje marzenia 1275ad1.gif
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Sanki Jabluszko Umiesz zagiąć czasoprzestrzeń? Kiedys probowalam ale mi nie wychodzi...wyglada na to, ze nie umiem ? Masz posprzątane w pokoju? Czasami tak...ale tylko czasami . W moim pokoju nawet jak jest posprzatane to jest balagan :fgrin: podobno tylko idota ma porzadek, geniusz panuje nad chaosem hahaha25.gif Co jest najpyszniejsze w kebabie? kebab ...zdecydowanie kebab w kebabie mi najbardziej smakuje :fgrin: Miłej Milszej ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostitaM Masz duzo sniegu? Jezdzisz latem na rolkach ? Byles juz na lodowisku ? Co w ludziach Cie do nich przyciaga a co odrzuca? Pozdro od kaczorka co ma bulek po worka
-
marcik - - Archiwum CT
PostWow ktoz to mnie tutaj odwiedzil Vasco nie bylo chyba z pol roku a siskusia wcale . Moge sie oczywiscie mylic ale tak mi sie wydaje Witam w moich skromnych progach Cytat od Vasco: „2ahxitx.gif <--- caly Ty Cześć `marcik:) czesc Jak mijają Ci te dni zwane przez niektórych świętami ? no wlasnie minely nawet nie zdazylam sie obrocic, niby mam wolne jeszcze ale to juz nie to samo Dostałaś jakiś ciekawy prezent? tak dostalam np bardzo ciekawa rozge Jeździsz w taką pogodę swoim samochodzikiem, w szers…
-
/me wita Supcia z rana i chlosta delikatnie rozga Cytat od Superman: „A jaka kare najdotkliwiej odczul by Supciek ? On cały czas to czuje 0_o” Co masz na mysli? Jak po swietach ? Co najbardzie Ci sie podobalo a co bys zmienil w tegorocznych ? Dlaczego ostatnio jestes taki tajemniczy ? Jestes zawsze szczery ? W jakich sytuacjach nie jestes i dlaczego ? /me kicra Supcia i lekko ciumcia
-
marcik - - Archiwum CT
Post112fe51.gif Cytat od Shax: „Wzajemnie marciczku Jak tam? Zajrzałem przy okazji bardzo sie ciesze Gdzie wybywasz na sylwunia ? rsneaky.gif nie wiem jeszcze ”