Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
Postkorelacja Dzieki czemu zdobyles swoich przyjaciol ? Co przyjaciol laczy a co moze ich podzielic ? Jaki jest dla Ciebie dowod prawdziwej przyjazni ? Czy uwazasz ze we wspolczesnym swiecie slowa takie jak rownosc, wolnosc maja nadal swoje odbicie? Pozdro od rekina co mu sie osc zgina
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita buleonka sciska i caluje Masz takie cos, ze podczas spotkania towarzyskiego czujesz sie osamotniony ? Czujesz sie niezrozumiany w kontaktach z Twomi bliskimi ? Lubisz przebywac w towarzystwie obcych ludzi ? Co wtedy robisz ? /me spiewa buleonkowi kolysanke glosem czystym niczym slowik i caluje na dobranoc
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od buleon: „/me zna marcika tańczącego i śpiewającego, także wcale a wcale nie wierzy w: Cytat: „nie jestem typem imprezowiczki wiec imprezy odpadaja” oj tam oj tam to ze marciki tancza i spiewaja nie znaczy ze sa typem imprezowiczki ;P Jaki przedmiot na swoich studiach lubisz najbardziej? Najciekawszy jaki mialam do tej pory byl to " Socjologia rewolucji" z krwawymi i bardzo dokladnymi opisami Rewolucji Francuskiej...cos akurat dla takich wampirkow jak marcik Skąd znasz tyle ciekawych pow…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKonterfekt Wiesz, ze dzis juz wiosennie bylo? Co to oznacza ? Jaka ksiazka z dziecinstwa utkwila Ci w pamieci i dlaczego? Jaki jest Twoj ulubiony przedmiot na studiach? Pozdro od jelenia co wyszedl z cienia
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Cześć łobuziaku :* czesc grzeczniuszku O szczegóły powyzszych odpowiedzi zapytam na gg oki Czy dalej uważasz, że nie można zmieniać w sobie czegoś...gdyż sprawi to, że nie będziesz już sobą? po prostu jesli to cos pochodzi z glebi mnie to wtedy gdy zmienie to cos nie bede juz soba Jak to teraz widzisz? tak wlasnie jak napisalam wczesniejCzy jednak gdy ktoś Ci o czymś mówi, że chciałby abyś robiła coś innego, żebyś odbierała rożne sprawy inaczej...czy byłabyś skłonna to zrobić…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostHej buleonku Jak oceniasz siebie pod katem towarzyskim? Czesto rozpamietujesz przeszlosc? Czy patrzac z perspektywy czasu zmieniasz swoje zachowanie i zwyczaje ? Latwo przychodzi Ci zmieniac swoje oceny i poglady ? /me mizia buleonka, kizia i wycalowywuje mocno
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostTitam Powiedz Ty mi kto jest Twoja wyrocznia ? Kto jest nieo... nieom... nieomylny ? Jak sie dzis czujesz ? Czemu mi zwiales zanim wrocilam ? ( zreszta nie tylko Ty ) Pozdro od mamuta co polknal pol druta
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Dragon220: „Dobry wieczór. Dobry dobry Me jest smutny. dlaczego ? Marcik ma jakąś radę dla mnie? to zalezy z jakiego powodu sie smutasz Zezlomowalem małe co nieco. Po jakimś czasie Zrobiło się i... i...? Chyba mam doła. /me wyciaga Dragon220 z dolka ” Cytat od Superman: „Martuś :* Wojtus Czujesz już wiosne? Czuje ale tylko troszke Wpływa ona jakoś na Ciebie? Zaczynam robic porzadki w szafie :fgrin: Zmienia ona coś, w Tobie, w tym co robisz...? :P (jeśli nie czujesz to odpisz ogólnie pat…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostMoj 5000 post z dedykacja dla buleonka :fkiss: /me wita buleonka sciska i caluje Gdybys mial mozliwosc wyboru stalego miejsca zamieszkania to gdzie zdecydowal bys sie zamieszkac ? Gdybys mial mozliwosc spotkac sie ze znana osoba ...kogo bys wybral l ? Gdzie chcialbys spedzic wymarzone wakacje ? Jaka praca sprawila by Ci najwieksza frajde ? Jakiego koloru koszuli nigdy bys nie zalozyl i dlaczego ? /me cmoka buleonka 5000 razy 1001044.gif
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostTadam ! Co moglo by sie stac dla Ciebie powodem do ostrej klotni ? Ktos wysmiewa Twoj ideal. Jak zareagujesz? Co robisz aby odreagowac wyjatkowo stresujaca sytuacje ? Pozdro od krolika co na drzewo zmyka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Marcik Ces Nie dbasz oj nie dbasz Oj tam tylko 2 dni mnie nie bylo a Ciebie ile? no ile ? Wyzdrowiałaś? mozna tak powiedziec Kiedy mam nastepny raz napisać? Zawsze Czemu wcześnie chodzisz spać? Bo spioch jestem straszny :spi: Co dostane za ten wpis? w nos Cya papcie ” Cytat od Superman: „/me ogrzewa marcik ciepłem swojego serduszka /me wita Supcia ogrzana mimo, ze temperaturka nadal niska "masz juz jakis zamek w planach ? " heh...sami sobie zbudujemy to trzeba nazbierac kam…
-
/me paczkuje Supcia Cytat: „a gdzie moje buziaki za ost odpowiadanie ” tu tu i jeszcze tu tez Co robisz wychodzac na spotkanie z niedawno poznana mila osoba ? Jakie ksiazki czytales w dziecinstwie ? Co myslisz o kolacji przy winie i swiecach ? Lubisz robic placki ? Wolisz robic placki czy <Ty wiesz co tu mialo byc > ? /me tulasi , glaska , sciska i mietosi Supcia aby na koncu go wycalowac
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Dragon220: „maciki nie są delikatne. Można je męczyć. Sprawdziłem. ale nie wolno zameczac bo wtedy moga zostac ... zameczone Bry. bry Jak się masz? dziekuje, po chinsku ;) ” Cytat od NoName: „Cytat od marcik: „Forum jest git , Ogame to hit a marcik to vip ? hehe kto to wymyslil ? :idea:” po części ja -zamieniając kluczowe słowa tak by pasowały do sytuacji i miejsca Są serca powody, o których rozsądek nie słyszał ? oczywiscie coś kolorowego ? pokolorowana kolorowanka o czym dziś śniłaś ?…
-
/me mizia Supcia dokoncz zdanka Z daleka od swiata jestem... Mysle za duzo, poniewaz... W sytuacjach konfliktowych... Nie ufam... Kiedys postaram sie ... Mozna mnie zdobyc jedynie ... Slowo kocham jest dla mnie ... Cytat od Superman: „Kiedys...marcik oświadczy się Supciowi :D” 2333h.jpg Oj ciezkie bedziesz mial ze mna zycie oj ciezkie /me tulasi Supcia
-
c3gi3L i the coon i professor chaos i mYsterio0n [UNiTY] vs Belzebubek [Cymeria] - 7898,11% TOP 1 ACS + end of war
marcik - - Hall of Fame
Postthumbs1w.gif Brawo chlopaki , cud miod i orzeszki 61408854.gif procent superasty wykreciliscie zysk supciowy , wiec szybkiego przetopu zycze a zyczenia ze spadajacych gwiazdek niech Wam sie spelnia Cytat: „Z dedkami dla Marcikowej (dzieki za pomoc na irc) ” Dziekuje mYs za pamiec 49453356.gif Obroncy SzO i odpoczynku bez pilnowania floty snowb1.gif
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj moje Słoneczko Witaj moj Promyczku Zaczne tak spokojnie, jak zdrowie i samopoczucie? Nie zapeszajac, dobrze Co sobie pomyślałaś o Supciowym prezenciku, jaka myśl przeszła Ci gdy zaglądnełaś do środka i wyciągnełaś ten gadzet? Wiem dobrze co myślałaś zanim to zrobiłaś kudłaczku Przepraszam bardzo ale na podstawie Twojego opisu kazdy by tak pomyslal A Ty juz wiesz co pomyslalam :rumieniec: Nawiązując do pytanka powyżej, co robisz gdy siedząc samotnie w pokoju myślisz o Su…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Diabełku :* Diabelku Jak myślisz, czy nie lepiej wytłumaczyć pewne sprawy raz a porządnie niż omijając tematy powodować przerożne sytuacje?Owszem... ale jestem zdania ze trzeba tez zrozumiec te druga osobe jesli sa sprawy o ktorych mowic nie powinna/nie moze Czy zauważasz to, że komuś na czymś bardzo zależy? zauwazam jesli ten ktos w jakis sposob mi to pokaze Wpływa to jakoś na Ciebie? tak Jak zareagowałabyś gdy czekając na pewne wytłumaczenie, ktoś nagle Ci powie, że juz nie…