Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

par excellence Ile ostatnio zobaczyles meczy ? Czego nie lubisz w meczu? Patrzac na mecz uzywasz niecenzuralnego słownictwa? Pozdro od kury co ma 3 dziury

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Skonfundowany Co myslisz na temat paradoksu Eubulidesa zwanego antynomia klamcy? Czy Twoim zdaniem da sie wyjasnic paradoksy Zenona? Bylam ostatnio w Czechach i widze, ze jestes tam znany Jak to zrobiles ? matiau.png Pozdro od foczki co robi male kroczki

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Wieś Miasto Co przemawia za tym, abyś przeprowadziła się na wieś? Swieze powietrze i spokoj Co powoduje Twą niechęć do przeprowadzenia się na wieś? Wszystko oprocz swiezego powietrza i spokoju Co najbardziej podoba Ci się w polskiej wsi? Szczerze ? Nie wiem co napisac Co chciałabyś zmienić w polskich wsiach? Mentalnosc ludzi Miłej o/ Milszej ” Korzystajac z okazji Satani3l Z okazji urodzin życzę Ci: - Aby każdy dzień miał kształt Twoich marzeń, - Aby Twą drogę ominęły wszelkie tr…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Rewaloryzacja W jakim ciekawym miejscu byles ostatnio ? Co ciekawego robiles ostatnimi czasy? Jak duzo czasu spedzasz na nauce? Pozdro od szpaka co ciagle gdaka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Żelbet Beton Cytat od marcik: „Miałaś kiedyś styczność ze strażą miejską/policją? Ze straza miejska =)” I jak efekty? Calkiem pozytywne , panowie byli calkiem mili i pozytywnie mnie zaskoczyli :fgrin: Uważasz się bardziej za optymistkę czy pesymistkę? Dlaczego? Optymistke bo lubie wierzyc ze sie uda ...to dodaje mi skrzydel Uważasz, że większość osób uważa się za optymistów, a naprawdę są pesymistami? Nie Co zazwyczaj powoduje w Tobie przypływ optymizmu? Usmiech , dobre slowo Mił…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Spychacz Koparka Miałaś kiedyś styczność ze strażą miejską/policją? Ze straza miejska Co (i dlaczego) sądzisz o działaniu tych służb? nie mam zdania na ten temat :} Jaki jest wg Ciebie główny powód śmierci na drodze? nadmierna predkosc Miłej :P jełiM ” Cytat od Dragon220: „Witam!!! Witam Czy według Ciebie warto mi zaufać? Kazdemu warto zaufac ale wszystko w granicach zdrowego rozsadku Czy chciałabyś żyć w raju na ziemi? A po smierci zamiast do raju to gdzie by sie szlo? Czy Bóg m…

• /me bawi sie duzym paluchem Supcia ( tym do grozenia )]:-D Jakie trzy rzeczy zabralbys do swojego domku na plazy ? Czego na pewno by Ci nie brakowalo ? Jaki kolor pokazuje Twoj dzisiejszy nastroj ? Wiesz, ze masz zakaz opalania sie dopoki ja sie nie zaczekoladkuje ?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Nirwana Jak myslisz do kogo najczesciej przychodzi szczescie ? Co trzeba zrobic zey byc szczesliwym ? Z czego jestes zadowolony ? Pozdro od kanarka co nie nosi zegarka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od kubalonek: „Z tym kredytem to optymistycznie wygląda, ale nie lepiej okraść bank może i więcej by się uzbierało a przy okazji jakaś nutka adrenaliny by się zakradła no dobra ale to juz musisz mi pomoc ” Cytat od Superman: „mgr inż. marcik Co chciałabyś robić w wakacje? leniuchowac nad woda i zwiedzac zameczki Czy jadłaś kiedyś coś tak ostrego, ze nie mogłaś skończyć? chyba nie zawsze konczylam jesc Probowałaś podnosić swoją szczęką jakieś cięzkie przedmioty? nie nie mam takich brutalnyc…

• Gdzie bys chcial pojechac na wakacje i dlaczego? Najwieksze marzenie ? W jakim kraju bys chcial mieszkac i dlaczego?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Turbodynamika ;* Jakie filmy wolisz: horrory czy komedie? dlaczego? Czym jest dla ciebie tolerancja?:P Pozdrowienia od wola co udaje matola

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Maj Czerwiec:* Jak zdefiniowałabyś życie? Powiedzialabym, ze jest to byt na ziemi a w przypadku czlowieka caly czas przez jaki istnieje na ziemi oraz sposob w jaki je przezywa. Co byś zrobiła, gdybyś dowiedziała się, że za tydzień skończy się Twoje życie? jesli by to bylo 100% pewne to wziela kredyt w banku i spelnila wszystkie swoje marzenia. Jak przedstawiłabyś typowy sposób życiowego traktowania ludzi? hmm to zalezy powiedzialabym ze zalezy ono od naszych wyborow i tego czy bedziemy p…

• No kurde kto tu odpisal Oo Jakie plany na wakacje? Jesli bys mogl w pelni zaplanowac swoje wakacje nie martwiac sie pieniedzmi jak by one wygladaly? ;*

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Pozycjonowanie Czy jestes osoba latwo dostosowywujaca sie do zmian czy raczej nie bardzo? Czy globalizacja jest wedlug ciebie dobra czy raczej zla? Pozdrowienia od jeza co szuka innego zwierza ;*

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Bu! A nie wierzysz w to, że najważniejsze wynalazki zostały wynalezione z lenistwa? Na przykład koło, pilot do telewizora, piwo tak piwo na pewno bardziej bym powiedziala ze wynaleziono je by uproscic sobie zycie i skrocic czas potrzebny na zrobienie wszystkiego. Uważasz się za osobę pomysłową? Dlaczego? Hmmm staram sie na bierzaco wymyslac jakies pomysly ktore sa mi potrzebne w roznych sytuacjach i troche ich sie w mojej glowce gromadzi wiec chyba tak Jaki znasz najlepszy przykł…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Globalizacja Teskniles jak marcika nie bylo ?:P Czy latwo nawiazujesz kontakt z innymi ludzmi? Czym jest wedlug ciebie globalizacja? Pozdrowienia od psa co robi hopsa sa

marcik - - Archiwum CT

Cytat: „Cytat: „Dobra, krótki przykład: [klik]. Typowe "darcie ryja". Jeśli to nie jest doping to co nim jest? Paradowanie w śmiesznej czapeczce, w pomalowanym ryju, z kiełbaską i zaśpiewanie raz przez mecz "nic się nie stało"? Dla mnie darcie ryja to wydzieranie sie na siebie np. podczas klotni Co do dopingu: owszem wykrzykiwanie hasel dopingujacych, czapeczki czy malunki tez w pewnym sensie sa dopingiem natomiast sama obecnosc na meczach jest chyba najistotniejsza;) Uważasz się za osobę leniwą…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kafeteria:* 1. Jak powinno wedlug Ciebie wygladac idealne panstwo? 2. Lubisz Krakow? Ktora czesc najbardziej? Pozdrowienia od misia co w nosek kisia

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Polistyren Turbina:* Widzisz, a dla mnie definicją kibica jest osoba, która ze swoją drużyną jest na dobre i (przede wszystkim) złe, która jeździ za nią gdziekolwiek tylko może, a na meczu zdziera gardło by dopingiem dać jej coś od siebie ale doping a darcie ryja to cos innego:P Do jakiego miejsca na ziemi nigdy byś się nie przeprowadziła? na syberie a brrr Kim dla Ciebie jest prawdziwy przyjaciel? Osoba ktora zawsze bedzie przy mnie ktorej ufam i wiem ze nigdy mnie nie zawiedzie…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Konterfekt 1. Czym jest dla Ciebie przepowiednia? znasz jakies ? co o nich myslisz? 2. Jak myslisz jak bedzie wygladala Polka za 30 lat? Pozdrowienia od Indyka co sobie caly dzien gdyka