Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie znam Wilka. Pisze posta jsko osoba postrona nie zangarzowana emocjonalnie w żadne konflikty, konszachty i tym podobne. Meritum. Dlaczego nie jest napisana przyczyna dlaczego wilku miał oddać surke z farmingu. Sprawa druga jezeli był to pusch to powinien być ban. Bana nie było więc o co chodzi?? Starcie było kupione?a moze jeszcze coś innego? Support nie jest 5 władzą ze nie musi się zniczego tłumaczyć. Support jest od PILNOWANIA PRZESTRZEGANIA ZASAD!
Graty wlotu itd. Itp. A tobie Pomylony najszczerszej odbudowy. Podejrzewam ze zajmie to najwyżej tydzień. Wypadek przy pracy i tyle. Agresorowi jeszcze raz gratki.
proponuję oddać lub skaslwać. Jezeli chcesz grać dla top na szybkim uni to wiąże sie to z podpożądkowaniem życia pod ogame. Jezeli dla fun to przeszcztaj to co napisał wyżej @Truck driver zmiksuj z odpowiedzią @FILU a potem zastosuj. Innego wyjscia niema
architektura naprawde urokliwa, mieszkam juz tutaj 11 lat i ciagle nie mogę wyjsć z podziwu tego miasta. Czy drogo? To zależy jak na to spojrzeć. Koszty utrzymania naprawde wysokie za to praca płatna napewno lepiej niż na północy.
Cytat od john malkowitz007: „Jestem za , super pomysl @'pit Jestes adwokatem GF ze krytykujesz ten pomysl ? Placa Ci za to ? Ile AM ? ” napisałem "Dla graczy rewelacja" nie wiem czego niezrozumiałeś. Więc dla jasności napisze ze "Fajny pomysł"
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od pit: „a tak naprawde wszystko jest do dupy oprócz papieru toaletowego... Ech... wszyscy pili a ja byłem kierowcą. Szkoda słów. ” ja też kierowałem dziś 600 km także alkohol mi też obcy. ” plus jest taki ze nie musiałeś patrzeć na pijane gęby. Ale 600km. Szacun. Mój rekord to 1609 (Oxford - Czestochowa) 19h
Jedno i drugie to kiepski wybór ale z dwojga złego wybrał bym vódke a jeżeli whisky to napewno nie amerykański burbon tylko szkocka. Najlepiej "Dalmor" Schabowy czy mielony?
Cytat od kaito: „eko x7 za szybkie jest, 2 dni później wystartujesz i jak tu gonić top1, który będzie miał ze 20 000 pkt ? ” podpisuje sie pod tym co piszesz. Bardziej chodziło mi o to co ludzie wybiorą w kolejnej ankiecie. Podejrzewam.