Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie znam Wilka. Pisze posta jsko osoba postrona nie zangarzowana emocjonalnie w żadne konflikty, konszachty i tym podobne. Meritum. Dlaczego nie jest napisana przyczyna dlaczego wilku miał oddać surke z farmingu. Sprawa druga jezeli był to pusch to powinien być ban. Bana nie było więc o co chodzi?? Starcie było kupione?a moze jeszcze coś innego? Support nie jest 5 władzą ze nie musi się zniczego tłumaczyć. Support jest od PILNOWANIA PRZESTRZEGANIA ZASAD!

• no coś o tym wiem.

• X czy Y

pit - - Spam

bezapelacyjnie Tiesto Wiedźmin czy Władca pierścienia?

• Graty wlotu itd. Itp. A tobie Pomylony najszczerszej odbudowy. Podejrzewam ze zajmie to najwyżej tydzień. Wypadek przy pracy i tyle. Agresorowi jeszcze raz gratki.

• X czy Y

pit - - Spam

Hiszpański. Włoski jest za głosny. Kałasznikow czy m16?

• proponuję oddać lub skaslwać. Jezeli chcesz grać dla top na szybkim uni to wiąże sie to z podpożądkowaniem życia pod ogame. Jezeli dla fun to przeszcztaj to co napisał wyżej @Truck driver zmiksuj z odpowiedzią @FILU a potem zastosuj. Innego wyjscia niema

• ciekawe ile osób zacznie i jak szybko skończą.

• Wyliczanie FS

pit - - Zadawanie pytań

ja osobiscie z opisu sytuaci mogę powiedzieć (co nie oznacza ze mam racje) że był to przypadek i czysty zbieg okoliczności.

• X czy Y

pit - - Spam

z dwojga zlego e-book. Cenie sobie klasyczne książki. Kuchnia chińska czy ìndyjska?

• architektura naprawde urokliwa, mieszkam juz tutaj 11 lat i ciagle nie mogę wyjsć z podziwu tego miasta. Czy drogo? To zależy jak na to spojrzeć. Koszty utrzymania naprawde wysokie za to praca płatna napewno lepiej niż na północy.

• jak by ktoś chciał zwiedzić Oxford to naprawde warto. Jeżeli zwiedzić puby to odradzam.

• Cytat od john malkowitz007: „Jestem za , super pomysl @'pit Jestes adwokatem GF ze krytykujesz ten pomysl ? Placa Ci za to ? Ile AM ? ” napisałem "Dla graczy rewelacja" nie wiem czego niezrozumiałeś. Więc dla jasności napisze ze "Fajny pomysł"

• Dla graczy rewelacja, dla gf kibel. Nie ma szans na to... a szkoda.

• Dzieki również pozdrawiam. A z ktorej strony londynu?

• Cytat od Malenkaa: „@pit mieszkasz w UK? ” zgadza się. W Oxford

• Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od pit: „a tak naprawde wszystko jest do dupy oprócz papieru toaletowego... Ech... wszyscy pili a ja byłem kierowcą. Szkoda słów. ” ja też kierowałem dziś 600 km także alkohol mi też obcy. ” plus jest taki ze nie musiałeś patrzeć na pijane gęby. Ale 600km. Szacun. Mój rekord to 1609 (Oxford - Czestochowa) 19h

• a tak naprawde wszystko jest do pupy oprócz papieru toaletowego... Ech... wszyscy pili a ja byłem kierowcą. Szkoda słów. /S

• X czy Y

pit - - Spam

Jedno i drugie to kiepski wybór ale z dwojga złego wybrał bym vódke a jeżeli whisky to napewno nie amerykański burbon tylko szkocka. Najlepiej "Dalmor" Schabowy czy mielony?

• Cytat od kaito: „eko x7 za szybkie jest, 2 dni później wystartujesz i jak tu gonić top1, który będzie miał ze 20 000 pkt ? ” podpisuje sie pod tym co piszesz. Bardziej chodziło mi o to co ludzie wybiorą w kolejnej ankiecie. Podejrzewam.

• a ja myślę ze bedzie eco×7 flota ×3