Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• nie wiem o co wszystkim chodzi. Ankieta jest? Jest! Ludzje glosują? Glosują! Gf robi uni wedlug ankiety? Robi! Teraz konkluzja jezeli z 1000 osób aktywnych jest na forum 30 i akurat 29 sie to niepodoba 1 podoba to nie znaczy odrazu ze gf nie slucha graczy. 90% ludzi co głosuja w ankiecue jest niezarejestrowanych na forum lub glosuje na zlosć lub bezmyslnie. To sa uroki (niestety) demokracji. Wiec moze leliej niech lud niedecyduje bo potem wychodzą takie serwery. Proponuje dyktature.

• Gratki dzieki za link. Ładnie wam to wyszło, zawsze akcja zespołowa dodaje słodyczy. Wiecej latasz Filu to mniej Cię widać na forum. Coś za coś. Jeszcze raz gratulacje agresorom.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

Biały wilk wraz ze swoją drózyną poszukuje Ciri. Spotyka drużynę krasnoludów . Jeden z krasnolódow niósł na plecach coś charakterystycznego co to było? Jako że książkę czytałem 8 lat temu to trochę pomyliłem wątki. Zmieniam troche tresc pytania. Sorry.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

w sowe

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

tak @Ruda zadajesz

• A wsumie tez sie wpisze z gratulacjami. 10kk lmów robi wrażenie. Jednak eco x5 da sie odczuć. Jeszcze raz gratuluje.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

no tak tylko jest podane dokładnie kto mu ją daje. Liczyłem na precyzyjną odpowiedz.

• dokładnie tak jak wyżej stąd też te informacje

• ganimed - 97 aktywnych Yakini - 68 aktywnych Betelgeuse - 77 aktywnych Cygnus - 78 aktywnych Fidis - 63 aktywnych Hyperion - 47 aktywnych!! Japetus - 66 aktywnych To są tylko te uniwersa gdzie jest ponizej 100 aktywnych graczy. Następnych bodajże 9 to miedzy 100 a 300 aktywnych graczy. To sie nazywa umieranie smiercą naturalną. Jak jest 1000 aktywnych graczy to trzeba się cieszyć a nie myśleć o uf.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

Od kogo Jaskier dostał lutnie?

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

vesemir

• no proszę. Da się? Da się! A flociarze marudzili że x5 to ukłon dla górników. Śledzę dział ST od dawna i widzę po tym stjeku że niezłe zeby nie powiedzieć grube kaski zaczynają latać. Gratuluje bo może procent nie powala za to zysk rekompensuje. Obrancy Szo.

• up I to jest dla mnie kwintesencjs ogame. Nie top tylko ludzie. Czym mniej serwerów tym wiecej ludzi grających na poszczególnych konfiguracjach. Niestety to tylko utopia.... nic się nie zmieni i nowe serwery będą powstawać co 3 miechy.

• witam @ciap vel Dagmaro wszystkiego dobrego w święto dziewczynek Teraz to piszesz o mnie troche bo dopiero w styczniu wszedlem do top 1000. Logika jest taka za nie gram do pierwszego złomu tylko buduje sukcesywnie. Ale.... kazdy ma jakiś inny plan na grę. Dla mnie moze mało zrozumiały. Miało być Dagmaro vel @ciap

• @Mari Ja sobie zdaje z tego sprawe. Tylko ciezko mi to pojąć. Przecież jest to gra strategiczna i długodystansowa. Co to za frajda być top 1 czy nawet top 50 przez miesiac czy dwa inwestując na początek powiedzmy 2 tyś a potem zaliczyć złoma i zakończyć gre. Gdzie tu logika?? Dlatego moze fajnie jak by było powiedzmy 5 konfiguracji czy nawet 8 i zapowiedz nieotwierania serwerów. Ludzie moze bardziej by sie zaagazowali w jedno konto. Ale jak wiemy tak sie nigdy nie stanie bo wiadomo kasa jest dla…

• no cóż demokracja nie jest idealna, moze lepuej nie robić ankiet i nie otwierać nowych uniwersów. Te co są połaczyć w przkladowo 5 o roznych konfiguracjach. Moze to bedzie wyjscie.

• O jakim państwie mowa?

pit - - Nauka

nawet niewiedziałem że takie coś istnieje. Pewnie coś przy rowniku. Stawiam na Indonezje

• no właśnie demokracja niby najlepsza a nikomu nie pasuje

• dołączę sie do płaczacego tłumu i też zapłacze. Porażka. Kolejne uniwersum umrze szybciej niż szybciej.

• FILU [MISIE] vs. Hudini 2049.43%

pit - - Starcia U68

gratuluje st. Chyba znudziło Ci sie machanie kilofem. Tylko nie zapomnij o ekipie forumowej. Jeszcze raz graty