Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• najlepiej było by otworzyć uni pod koniec sierpnia

• X czy Y

pit - - Spam

smerfy. Ryż czy kasza?

• X czy Y

pit - - Spam

Samsung Bałtyk czy mazury?

• X czy Y

pit - - Spam

noc. Powróćmy do motoryzacji. Fiat126p czy Smart

• Cytat od Starrk: „@NoName jeśli dasz mi możliwość, to chętnie przejdę z x2/5 na Nekkar, ale nie jestem pewien, czy reszta Nekkara będzie zadowolona ” prędzej bym widział libre połączoną z 68 tylko ta prędkość flot. Nikt x 68 by raczej nie chciał zmiany na x2

• "jakoś radzimy"?? Nie ma być jakoś jakoś. Trzeba sobie radzić zajefajnie. /S

• X czy Y

pit - - Spam

tylko jablkowy. Coca cola normalna czy light?

• top 100 to bodajże 76kk ja mam 27kk wiec iluzorycznie mam szanse

• Dokładnie pamiętam. Mialem 2kk pkt. a top 1 200kk pkt. moge jedynie posłużyć za przykład ze nie taki diabeł straszny jak go malują. Spadle. Na top 2000 teraz jestem top 526 i ciagle ide w gorę. (Pewnie do czasu)

• nekkar z taurusem może zrobic fuzje. Ewentualnie zostaje jeszcze zagrada ale to juz przepaść punktowa. Tylko jezeli zagrada zostanie niepołaczona to bedzie miała tylko jedno wyjście. Podniesienie predkosci eco i nadgonienie do innych potencalnych serwerów.

• odwieczne prawo ogame brzmi jakJest zysk to się leci. A co do skila, atakowania topki lub nie, latanie na bezbronnych i takie tam to sprawa drugorzędna i nie ma on znaczenia. Sam zaczynalem grę gdy top 1 miał 70kk punktów i jakoś dalem rade. Co do @Truck driver na u 68 brzmi ciekawie tez chetnie bym go zobaczył na tym uni. Daga licze ze znajdziesz jakies konto. Moze Ciernika zapytać??

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

zależy jak na to spojrzeć.

• Wiedźmiński

pit - - Rozrywka i hobby

koń Ciri Kelpie

• graty akcji sojuszowej. Lot dla fun nie często się zdarza. Tych niszczarek to troche naspawałeś. Szacun. Obrońcy tradycyjne SZo. Bawcie się dalej tylko tym razem z zyskiem.

• Dlatego moj punkt widzenia jest zgoła inny od twojego. Moje planety sa w jednym układzie. Na 12 planet 10 mam po 2 w ukladzie. Floty zlomującej nie posiadam. Stąd też taka moja opinia.

• Po pierwsze @john malkowitz007 nie przepycham sie bo z @Truck driver ciężko coś przepchnać bo on ZAWSZE ma racje! Pomimo tego że czesto pisze bzdury tylko po to zeby cos udowodnić ( to tylko moja prywatna opinia wiec bez urazy Kamil). Zgodze sie ze @Starrk pomimo ze moj top to 576 to jestem graczem pilnujacym sie dosc dobrze, nie posiadam bunkra i jakos sie nie martwie zbytnio. Co do pomyslu to chetnie poczytam co ludzie mają do powiedzenia. Nie jestem na nie ale też jakimś wielkim fanem pomysłu…

• co racja to racja. W gre wchodzi jeszcze opłacalność ubicia mnie a jak narazie staram się aby jej nie było. Acha nie mam bunkra tylko obrone antyfarmingową.

• Czyli propozycja jest ukłonem dla flociarzy.

• zeby gra miala sens i szanse były równe musi być zachowana równowaga na zasadzie zeby flociarzom opłacało się latać a gornikom kopać. Jesli spalanie bedzie za duże nie bedzie opłacalo sie latać (wliczajac przypaly deuteru idzie wiecej) natomiast jesli spalanie bedzie za małe straty deuteru beda mniejsze i flociarze częsciej będą kosić górników bo ryzyko bedzie mniejsze. Dlatego zachwianie równowagi moze oznaczać szybką smierć uniwersum. Ale to juz gdybanie.

• Ani mnie to ziębi ani grzeje. Jeztem gornikiem i nie spalam dużo dexu na fs. Mysle jednak ze większość flociarzy taka zmiana by napewno ucieszyla. Jedynie co mnie marywi to zaburzenie rownowagi miedzy flociarzami i ekowcami. Niemniej jednak uważam pomysł za ciekawy i napewno ważny rozważenia.