Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Starrk: „@NoName jeśli dasz mi możliwość, to chętnie przejdę z x2/5 na Nekkar, ale nie jestem pewien, czy reszta Nekkara będzie zadowolona ” prędzej bym widział libre połączoną z 68 tylko ta prędkość flot. Nikt x 68 by raczej nie chciał zmiany na x2
Dokładnie pamiętam. Mialem 2kk pkt. a top 1 200kk pkt. moge jedynie posłużyć za przykład ze nie taki diabeł straszny jak go malują. Spadle. Na top 2000 teraz jestem top 526 i ciagle ide w gorę. (Pewnie do czasu)
nekkar z taurusem może zrobic fuzje. Ewentualnie zostaje jeszcze zagrada ale to juz przepaść punktowa. Tylko jezeli zagrada zostanie niepołaczona to bedzie miała tylko jedno wyjście. Podniesienie predkosci eco i nadgonienie do innych potencalnych serwerów.
odwieczne prawo ogame brzmi jakJest zysk to się leci. A co do skila, atakowania topki lub nie, latanie na bezbronnych i takie tam to sprawa drugorzędna i nie ma on znaczenia. Sam zaczynalem grę gdy top 1 miał 70kk punktów i jakoś dalem rade. Co do @Truck driver na u 68 brzmi ciekawie tez chetnie bym go zobaczył na tym uni. Daga licze ze znajdziesz jakies konto. Moze Ciernika zapytać??
graty akcji sojuszowej. Lot dla fun nie często się zdarza. Tych niszczarek to troche naspawałeś. Szacun. Obrońcy tradycyjne SZo. Bawcie się dalej tylko tym razem z zyskiem.
Dlatego moj punkt widzenia jest zgoła inny od twojego. Moje planety sa w jednym układzie. Na 12 planet 10 mam po 2 w ukladzie. Floty zlomującej nie posiadam. Stąd też taka moja opinia.
Po pierwsze @john malkowitz007 nie przepycham sie bo z @Truck driver ciężko coś przepchnać bo on ZAWSZE ma racje! Pomimo tego że czesto pisze bzdury tylko po to zeby cos udowodnić ( to tylko moja prywatna opinia wiec bez urazy Kamil). Zgodze sie ze @Starrk pomimo ze moj top to 576 to jestem graczem pilnujacym sie dosc dobrze, nie posiadam bunkra i jakos sie nie martwie zbytnio. Co do pomyslu to chetnie poczytam co ludzie mają do powiedzenia. Nie jestem na nie ale też jakimś wielkim fanem pomysłu…
co racja to racja. W gre wchodzi jeszcze opłacalność ubicia mnie a jak narazie staram się aby jej nie było. Acha nie mam bunkra tylko obrone antyfarmingową.
zeby gra miala sens i szanse były równe musi być zachowana równowaga na zasadzie zeby flociarzom opłacało się latać a gornikom kopać. Jesli spalanie bedzie za duże nie bedzie opłacalo sie latać (wliczajac przypaly deuteru idzie wiecej) natomiast jesli spalanie bedzie za małe straty deuteru beda mniejsze i flociarze częsciej będą kosić górników bo ryzyko bedzie mniejsze. Dlatego zachwianie równowagi moze oznaczać szybką smierć uniwersum. Ale to juz gdybanie.
Ani mnie to ziębi ani grzeje. Jeztem gornikiem i nie spalam dużo dexu na fs. Mysle jednak ze większość flociarzy taka zmiana by napewno ucieszyla. Jedynie co mnie marywi to zaburzenie rownowagi miedzy flociarzami i ekowcami. Niemniej jednak uważam pomysł za ciekawy i napewno ważny rozważenia.