Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
stawiam na Japonie
-
Nowe łączenie, nowe wyzwania. Tak powinno to być traktowane a nie płacz i lameny. Moze i mam tyle pkt. Co twoje moonówki gsówki, pushkonta i bóg wie co tam jeszcze masz ale przynajmniej sie nie boje. Celowo przy ostatnim łączeniu majac wybór nie uciekłem na nekkar tylko poszedłem nacsilniejsze uni 68. Wazny jest duch walki i rywalizacji. A nie to zebym byl jak to @litek. napisał top łan.
-
Płacz, lament i oczywiscie niezadowoleni. Przy ostatnimn uf było dokładnie tak samo. Kazdy chce łączenia a jednak płaczą. Ludzie! Bedzie jak bedzie i tyle. Moze najpierw warto sprobować zagrać a nie odrazu obrażać sie ze sie usunie.Jezeli ktos ma lepsze rozaiazanie niz zaproponowane niech napisze. Tylko nie bzdury jakieś tylko sensownie podparte liczbami i argumetami. Coś jsk @stark przedstawił. Dla mnie osobiście ( u68 top 400) wszystko jest ok. Spadne w statach pownie ba top 800 i wogóle sie t…
-
Co racja to racja. Nie tylko francuzi malo mówią po angielsku ale podobnie Hiszpanie i Portugalczycy nie wspominajac uni z ameryki południowej. Napewno bylo by fajnie np 99 galaktyk i polaczenie serwerow z calego świata. Tyle tylko ze narazie pozostaje to w strefie marzeń. Problemem jest uf wewnatrz kraju a co dopiero na świecie.
-
up Mysle ze na wysokich poziomach kopalń rzedu 43/37/38 te 10% dopalacza to bardzo dużo i niewiem czy nie za dużo. Gracze z topu zaczeli by odchodzić jeszcze bardziej. Podoba za to mi sie pomysł @john malkowitz007 żeby wykorzystać badania które po zbudowaniu odpowiedniego levelu stają się bezużyteczne. Na przykład budować kolejne lvl laserowej w połaczeniu z plazmową daje parę procet lapszego wydobycia. Co do antymateri to tego bym raczej nie ruszał.
-
Antymateria - promocja
pit - - Zadawanie pytań
PostMam na cosmos i uni68 tak samo czylo 30% niestety niepoobgaduje GF. Szkoda.
-
Ja zauważyłem jeszcze coś innego czego już wogole nie rozumiem. Zarejestrowalem sie na nowym uni cosmos i gram sobie na lajcie b3z spiny i antymaterii. Co zaobserwowalem. Ludzie dostaja złoma i co robią? Zalączają urlop. Teraz pytanie po co zajmować miejsce innym. Taki urlop bedzie urlopem wiecznym wiec myślę ze z takim czyms powinno sie walczyć i wysłać maila informujacego a nastepnie usuwać takie konta.
-
Pręgierz powrót
Postzgadzam sie w 100% w tym momecie jeśli ktos dostaje bana to powstaje mnóstwo teorii spiskowych co, jak, dlaczego. Przy pręgierzu wszystkobjest jasne i wiadomo kto oszust i kretacz a kto ma zbyt ciety język. Ewentualnie inne wykroczenie. Jestem za przywróceniem pregierza.
-
Gra w jednym mieszkaniu
pit - - Zadawanie pytań
PostPodejrzewam że ze na studiach mieszkając w akademiku w jednym pokoju lub nawet i nie uzywa sie wi fi czyli jeden adres ip jezeli smartfony kozystają z wi fi tez sa na tym samym ip. Jezeli w jednym urzadzeniu mobilnym włączyłmy ip wtedy sa rozne ip Chyba jaśniej się nie da.