Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Widze, ze wszyscy jak zwykle wiedza jak bylo. Ja napisze krotko, SoS zrobil co najmniej 5 bledow, my jeden. Ale przy tym naszym jego nie mialy znaczenia i wyszlo jak wyszlo. To my schrzanilismy, on polecial w bfsa. Raz na wozie raz w nawozie jak pisalem. Latajcie dalej od bfsa do bfsa i cisnijcie. Powodzonka! SoS gratuluje zaciecia, czasu i floty; tu konkretnie nic wiecej nie pokazlaes Przetapiaj i lec dalej pozdrawiam normalnych Ps. top 1 bitwa nadal nasza, a bylo to prawie miesiac temu, wiec f…
-
to moj ostatni post w wątku, ale chce to wyjasnic Usagi, powiedzialem ze obstawimy dwa-trzy czasy bo mamy 20k reckow. Btw., policzyles flote rzulfika na 30% pz w simie zamiast 70 (jego flota to bylo 11800 recka chyba a nie 5200 - sprawdz sam; samo 200k sond to 140kk krysi czyli 7k rec). Tak, mielismy 26k reckow (ponad 20k) Tak, wyslalem 2x 5200 reckow na 2 rozne czasy (13 i 15s bodajze robilem to z telefonu na necie z dupy - ave korki w miescie). Oba sloty wlecialy w pustego pzta;. giker wyslal …
-
przez chwile bylo 26k% dla nas potem bylo ~30k% dla was i trzeba bylo odpuscic warto dodac, ze to co schowaliscie bylo kluczowe - to co ostatecznie wlecialo w rzulfika (czyli bez znacznej czesci "400k statkow") bysmy zlozyli Jestem zadziwiony tym, ze nie dograliscie reckow w zaden sposob chlopaki z Korony i ogolnie niewiele zrobiono w kontekscie ratunku. Tak, decyzja zapadla ze mamy blizej i my sie podstawimy w razie co bo bedzie wiecej flot. Ale naprawde nie daliscie rady w ciagu calego dnia og…
-
za bardzo sie do bfsow przyzwyczailes, a uni juz na takim etapie, ze wiekszosc sie pilnuje i tyle, boty skanujace/powiadamiajace sa i beda, ale to margines nie ma floty, ktorej sie nie da zezlomowac. po prostu malo komu sie chce tyle czasu spedzac na nudnych obserwacjach itp z wlasnego przykladu powiem, ze przez jakies 3/4 czasu, gdy moja flota stoi i sie swiece, najpewniej mnie nie ma... ale co bede tlumaczyl, jak to dziala, przeciez wszyscy maja boty
-
widze ze moony stoja, dla mnie to gowno nie fs jak sie dal policzyc tymbardziej graty ++
-
za KK zawsze propsik:D siadlo dobrze, ostatnio sporo konkretnych czterocyfrowek padlo, flota za flota normalnie ehh tam w Koronie to sie nie naucza wszyscy fsow robic, co i rusz ktos padnie taka kolej rzeczy, nie zalamywac sie i wyciagac wnioski : P uni wymiera, ale jeszcze jest na co polowac
-
No. To moge zaczac robic fsy znow. O to chodzi Ziut, cpaj, lataj, a flota niech rosnie. Trzeba zaczac myslec, w jaki sposob Cie zapakowac
-
symulatory na gąski zawsze byly niezlym totolotkiem z tego co pamietam, niezaleznie od konfiguracji (rowniez speedsim sciagany na dysk kieeedys) heh krazki na przebicie dp i deszczyk lmow, oldschool w czystej postaci - ale jaka to skuteczna kombinacja na okopy) brakuje tylko dobitek niszczary/dt szanuje za caloksztalt, mimo malego kalibru na pewno miales sporo funu i satysfakcji rowniez pozdrawiam
-
Cytat od Tetrych: „bo kto lata nie rozwaznie ... ten ląduje w reckach najlepsi nigdy nie ląduja w reckach takie jest moje zdanie ... ” Zgadzamy się z tym stwierdzeniem w 100%. Orzeszek latał nierozważnie Książkowy przykład liczonka, choć podchodzilismy do niego jak pies do jeza - decyzja lotu wisiala co najmniej tydzien, dwa. Wewnętrzny sceptyk kazał mi rozkminiać "dlaczego to jest fsowane w tak schematyczny sposób, a nie z układu heheszków w g5? to musi być pułapka". W zasadzie nie kryliśmy się…
-
szkoda tych reckow, ale chyba i tka na plus wyszliscie? czesciej, Panowie!