Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 652.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (11833,54%) vs [BOSS] BOSS (0%) Nierozstrzygnięta
abecaduo - - Wojny Fenrir
PostJakbys poczytal regulamin (znalezienie tego info zajelo mi minute) , wiedzialbys, ze sie liczy. Starcie zostaloby uniewaznione, gdyby 12h od deklaracji dolaczenia nie pojawil by sie post od tr z akceptacja. Proboj dalej.
-
[TR] Totalna Rozpierducha & [NuN] Nie ufaj Nikomu (11833,54%) vs [BOSS] BOSS (0%) Nierozstrzygnięta
abecaduo - - Wojny Fenrir
PostSzutruk-Nahhunte [NuN] vs. Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] ~ 768.72% Dnia 07-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [NuN] ________________________________________________ Pancernik 1.000 Okręt wojenny 1.189 Krążownik 5.510 _________________________________________ Obrońca Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 5.627 Duży transporter 209 Lekki myśliwiec 3.102 Ciężki myśliwiec 392 Krążownik 495 Okręt wojenny 290 S…
-
#NuN Polecialem, bo do wojny. Najkrotsze podsumowanie: Szutruk_idzie_po_Lucyfera A_Lucyfer_siebie_zbiera Pozdr NuN i T R Szo nie zycze bo juz po. Lucyfer, rowny gosciu, pozdr rowniez EDIT: okazalo sie, ze fs znajomego na tych koordach zebral 14kk tuz po bitce, wiec jest plusik tak naprawde to zapomnialem, ze Bunny mi pozyczyl recki juz 5h wczesniej xD Dnia 07-02-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [NuN] ________________________________________________ Pancernik…
-
starcie smierdzi z kilometra, ale nie znam szczegolow, wiec powcinam popcorn czytajac analizy najwiekszych ekspertow, jak to pod kazdym starciem "graty pięknej obrony" to dosc zabawne stwierdzenie w tym przypadku. obroncy sie udalo chyba dlatego, bo ktos mu kitral akty co do oceny starcia - jak zawsze obowiązują podwójne standardy wyobrazam sobie posty niektórych, gdyby np. Yeahbunny sie rozbił o wishmastera
-
#NuN bfs, flota taka a nie inna bo reszta zajeta kampieniem pozdr NuN, T R i znajomi Dnia 03-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szutruk-Nahhunte [NuN] ________________________________________________ Pancernik 936 _________________________________________ Obrońca michal ________________________________________________ Duży transporter 965 Lekki myśliwiec 634 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 521 Okręt wojenny 77 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 112 Bombowiec 7 Gwiazda Śm…
-
nigdy nie wisiałem na banie (choc za bash ze dwa razy powinienem) nigdy nie wydałem złotówki na anty (na cyferkowych zdarzylo sie komandera zeby moony skanowac z gali xD) nie kupuje dexu, nie robie legitnego pusza handlem nigdy nie mialem multi nie mam sobie nic do zarzucenia jesli chodzi o gre, od poczatku taki byl plan i tez, ponczku rzygam pushami i multikonciarzami ale bardziej rzygam ludzmi, ktorzy zjedli wszystkie rozumy
-
Slabe starcie, nawet top1 wam nie wyszło zysk milusi, dobrze ze zawczasu z maliniakiem i wishem sie zbratalem pozdrow koty malina Kto następny? Mnie sie zdaje, ze gdybyscie (glownie BOSSy bo widze ich nadal najbardziej dol plecow boli) poswiecili choc polowe czasu, ktora poswiecacie na analize starc innych, mielibyscie lepsze wyniki i zlomowania na koncie. [ciach] Moderator Miikuu:wulgaryzm, offtop
-
witam z przyszlosci zielu jestes nienormalny zeby tak dlugo grac w ogame na jednym koncie bez dluzszej przerwy te liczby mnie przerazaja, nie przywyklem do takiego lategame serdecznie pozdrawiam i gratuluje, oraj ich kiedys Ci zwroce za te sondy kiedyś może nawet w innym zyciu pozdrowienia z fenrir ode mnie dla wszystkich co mnie bili albo ich bilem albo grali rownolegle gdy tu gralem
-
Czyli tak, jak lecimy przez gale bfsem w oddane to jest super zgrana akcja brawo Nuny i och ach ale %%, ale tutaj jak przykampimy, pol uni sie boi leciec drugie pol wie, ze cos smierdzi i jak juz ktos to lyknie to juz slabiutko, latajcie a nie kampcie, to prawdziwa odwaga to jest gra ludzie, to tak jakbyscie ekonomowi kazali grac flota bo eko jest lamerskie I te wszystkie bzdury oczywiscie mowia najwieksi lotnicy na uni @Usagi: Jedno Ci przyznam, przyczyniles sie w niemalym stopniu do powstania …
-
Cytat od Mordi: „No nie wiem, skoro podziękowałeś " anonimowemu następny konta Celtic89" za "natychmiastową gotowość". Ja tam nigdy nie kampię bo dla mnie to jakies takie... a z resztą. Można to można. Przetapiajcie! Edit: "szachy flotą" misja stacjonuj 12 h Normalnie Kasparov ” Tak, podziekowalem za zgode na akcje i pelna wspolprace, bo nie bylo to wcale tak oczywiste, czy to cos dziwnego? Sam pomysl lustra w ktore wpadniesz pojawil sie z tydzien temu brakowalo czlowieka odpowiedniego i sie zna…
-
Nie wiem Mordi, nie ja wdupilem flote na rzekomym bfsie. Nie wiem co masz na mysli, piszac o pyskowkach, bo nie widze tu zadnych otwartych inwektyw. Kamperzy? Byc moze, ale wiesz, niewstawione st nie znaczy nie zrobione st... Przyznales sie do bledu ale jeszcze musisz napisac ze to kamperstwo a prawdziwa klasa to latanie. Prawdziwa klasa to latanie z mózgiem i nie wdupianie sie w lustra. Albo umiejetnie zastawione sidla, ktore agresor lyknie. Znajac nasz styl gry, okolice, historie konta itd lyk…
-
Cytat od Bllizna: „ale z naszej storny sugerowaly bardziej ze ktos go zapala ” dokladnie na tym polega krycie akty po 3ciej