Cytat od cichah2o: „I moje marzenie o idealnej fuzji legło w gruzach... Liczyłem, że będą dwa docelowe uniwersa, tj 68 i quantum. Liczyłem, że będzie można wybrać, gdzie się chce kontynuować grę.. Powtarza się sytuacja z ostatniej fuzji, wrzucili nas na siłę, do tych najsilniejszych, zwiększyli prędkość floty i tak zostawili... Moim zdaniem nie powinno być wrzucania na siłę graczy do konkretnych worków, tylko otworzenie kilku worków i pozwolenie, aby gracze sami wybrali gdzie mają trafić. ” Wspo…
Cytat od Pan Krecik: „@Ruda gdzie można znaleźć Polskie i światowe rekordy poszczególnych systemów obronnych? Jakbyś podlinkowala to będę wdzięczny ” Nie spotkałam się niestety z czymś takim Cytat od Starrk: „Nowy: sir Maximus [Libra] 76.362.492 pkt Wyrzutnia rakiet 8.844.075 Lekkie działo laserowe 2.887.131 Ciężkie działo laserowe 79.740 Działo Gaussa 658.000 Działo jonowe 12.020 Wyrzutnia plazmy 214.000 Zniszczony 18.02.2021 ” Dodane.
Patrząc na ostatnią fuzję, gdy był taki przypadek drugie konto trzeba było oddać. Jak będzie w przypadku tej, która przed nami myślę że informacja się pojawi.
Cytat od Why so Serious: „Cytat od Duch Puszczy: „Eee chcemy x6 floty Ale eko x7 moze byc ” Europa i Leda pokrzywdzonaz eko x7 na x6 ” Galatea ma eco x7
Przy zestawianiu uni trzeba też wziąć pod uwagę wielkość uniwersów. To nie jest takie proste jak się na pierwszy rzut oka wydaje. Uśrednienie speedów jest w tym momencie najbardziej sprawiedliwym wyjściem