Jeśli chodzi o życzenia urlopowe, to dzisiaj jestem dla was dostępny w godzinach 9:00 - 14:00 i 17:00 - do wieczora Jeśli ktoś chce, to proszę wysłać zgłoszenie i będziemy działać na bieżąco
Jak teraz wstawiacie RW: "Kot na Kacu [Mns] vs. Procurator Volans [VSS] ~ 107.49%" a jak powinno to wyglądać: "01.12.2019 19:22:12 Kot na Kacu [Kociaki] - 107.49%" @Kicki Wspomniał juz w innym temacie i @Neferet bardzo to ułatwi pracę jak wasze nagłówki RW właśnie tak będą wyglądały
@Mihusz Podziękować za pozdrowienia Same lamy się porozbijali dla top acs i tyle A tak serio, to gratki dla wszystkich za żelazne.... I doprowadzenie starcia do końca
Misiaczki, żeby Nefcia mogła szybciej podliczać, to przykładowy nagłówek powinien wyglądać tak: 01-12-2019 Mefi-ODDAM [Psiaki] - 412.57% Prośba wielka abyście edytowali wcześniejsze nagłówki i do końca zabawy ogarniali je według tego wzoru
Chciałem zaproponować nazwy drużyn "Psiaki" i "Kociaki" ale nie każdy może lubić jedne lub drugie stwory, więc zaproponuję nazwy... Drużyna A - Autoboty, a drużyna B - Deceptikony?
Bardzo fajna akcja Jako wasz operator bardzo to popieram i sam chętnie wspomogę finansowo czworonogów z wybranego schroniska. @Kicki Zgłoś się do mnie na PW i ustalimy jak mógłbym uatrakcyjnić waszą rozgrywkę
Cytat od Lucky Gal: „Co sądzisz na temat: - imigrantów Uważam, że każdy ma prawo szukać schronienia, pracy, czy nauki w innych krajach i nie mam nic do imigrantów, dopóki nie rozrabiają - LGBT Ze środowiskami LGBT mam to samo. Każdy według mnie ma prawo żyć jak sam chce, byleby nie rozrabiali. (Sprawdzam Twoją tolerancję ) (Jeśli nikt nie łobuzuje, to mam jej sporo ) Ps. Wiesz ze jestes moim ulubionym operatorem? (Real talk bez wazelinki) A Ty jednym z moich ulubionych userów Lucjuszu ”
Cytat od Ingolf: „Bry dzień Bry Gdzie chciałbyś polecieć gdybyś miał skrzydła? Poleciałbym na jakiś obłoczek poleżeć Wierzysz w duchy? Oczywiście Co byś zrobił inaczej gdybyś wiedział, że nikt Cię nie oceni? Obrabowałbym bank i pojechał do ciepłych krajów Kiedy ostatnio spróbowałeś czegoś nowego? Dzisiaj użyłem nowego szamponu Miłego Strzałeczka : data-verified= ”