Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 152.
-
kupie dex
Crasher - - Handel Kalyke
Postyp
-
Gratuluje atakującym wielkich cohones, brawo Panowie ! ! st chyba długo pozostanie na pierwszych stronach Ogame Piękna walka !
-
Witam ponownie ! zysk miał być ponad 35kk ale co zrobić nie wyrobiłem z rakietowaniem po 2 czy 3 fali zrobił sie zielony dlatego starcie wygląda jak wygląda mieć a nie mieć 18kk Obrońcy SZO co by uni nie wymarło Pozdro dla sojuszu i znajomych ! Ave COMA ! Dnia 26-11-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Crasher [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 1.203 Duży transporter 4.227 Lekki myśliwiec 11.631 Ciężki myśliwiec 37 Krążownik 319 Okręt wo…
-
łooo piekny zysk !! wymiatasz dalej ! złomuj przetapiaj a obrońcy szo
-
kupie dex
Crasher - - Handel Kalyke
Postkupie dex . kontakt w grze nick Crasher
-
Witam ! nie dadzą spokojnie na emeryturce posiedzieć, sami sie pchają ! remis z małym zyskiem ale zawsze to kolejny nos utarty. do nastepnego. obrońca ładnie pogratulował : Atomic23.11.2019 21:43:08gratuluje pomyslu jak wyzbierasz moje straty mozesz juz wlanczac urlop do konca tego uni złom oczywiście mój w całości Dnia 23-11-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Atomic [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 6.000 Lekki myśliwiec 24.109 Ciężki m…
-
ło pany .... mimo ze nie lubie AW (nic osobistego kogoś trzeba nie lubić, a ze nie lubię wszystkich poza COMĄ to co innego ) Składam Wam gratulacje ! akcja piękna co prawda z wykonaniem nie bardzo tak tak mowie tu o reckach gąski dały rade doleciec a recki juz nie ?:P chyba straciliście wiarę w swoją akcje i późno wysłaliście tak czy siak Gratuluje ! Sojusznikowi SZO !