Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 160.
-
youtube.com/watch?v=IS6u4erwlGE
-
youtube.com/watch?v=ouxSmWtX-5Y
-
Gra o Tron
PostKiedy, według wiedźmy, powstanie z martwych Khal Drogo?
-
ciap
Malenkaa - - Archiwum CT
Postciapka! Czemu olewasz swój temat? Lubisz podróżować? Dokąd byś chciała pojechać? Lubisz swoją ex SModkę? Za co?
-
youtube.com/watch?v=VUb1p8fm7Ag
-
Gra o Tron
Postzakon kobiet, m.in. przygotowują ciała do pogrzebów.
-
Magius
Postmagius czy to Ty?! Ty żyjesz? Zaraz będzie ciemno!
-
Ktos tu jeszcze siedzi w tym temacie? Oj... moje poczatki tej wspanialej muzyki siegaja 2009 roku i pewnego radia internetowego, gdzie poprzez dawna kumpele poznalam cos lepszego, niz do tamtej pory sluchane jakies rapsy czy hity z satelity Oczywiscie z kazdego gatunku muzyki mam cos dobrego do sluchania, ale rock i metal przejal moje serce chyba na zawsze Zespolow jakich slucham przez ten caly czas zbyt dlugo wymieniac, lecz wsrod najlepszych sa Eluveitie, Nightwish, Volbeat i Epica. Odkad w 20…
-
Moja lista -The Vampire Diaries -The Originals -Game of Thrones -The 100 -Teen Wolf -Dr House -Lost -Zodiaque i z polskich 13 posterunek i Świat wg Kiepskich
-
Gra o Tron
PostWg mnie Dany jest najlepsza , ale teoria głosi, że to Jonowi (czy tam Aegon) należy się żelazny tron Uwielbiam tez watek Aryi, jej sceny ze zmianami twarzy w ostatnich odcinkach wymiatają W ogóle to aktor grający Jamiego był tydzień temu w Polsce
-
Gra o Tron
PostDawajcie dalej, ja tez chce wziąć udział Lyanna była matką, ale biologiczny ojciec to nie Eddard