Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
ST#206/117 Witam po dość długiej nieobecności spowodowane to było różnymi czynnikami Obrońcę udaje mi się drugi raz trafić na tych samych kordach w bardzo podobnych okolicznościach Pozdrawiam mój kochany Sojusz Veto, moje buddy oraz dostawców paliwa youtube.com/watch?v=KiTVO7GPsq…adio=1&list=RDKiTVO7GPsqQ FCv1slp.jpg Dnia 21-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 15.000 __________________________…
-
Dużo się musiało złożyć aby ta akcja wyszła, moment jak czytam opis wręcz idealny, gratuluję potężnego procentu i fajnego zysku, trzeba bardzo uważać z tego co widzę bo nie zna się ani dnia ani godziny Mam nadzieję że Obrońca da się jeszcze namówić na wspólną grę na serwerze Nekkar Ps. bardzo mnie ciekawi ilość paliwa spalona przez Solitary Wolf - jak by mi ktoś mógł odpowiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny - może być tu lub na PW pozdrawiam ZDOBYWCA
-
no nieźle Ci to wyszło chyba jestem już za stary pryk na takich młodych wilków po prostu zmęczenie materiału mnie dopadło i zasnąłem i tak długo stało bo ostatnie co pamiętam to była 01:02 a obudziłem się o 3:40 już po fakcie... Oj muszę się przyzwyczaić do tego uczucia, bycia po tej gorszej stronie w ST Pogratulowałem na PW i czynię też to tutaj, przetapiaj i lej wszystko jak popadnie Odbudowa będzie i mam nadzieje że jeszcze coś powalczę:) pozdrawiam ZDOBYWCA
-
Grzech się w takie STarcie nie wpisać, trafiło na dobrego gracza, jest takie przysłowie "nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka" w tym przypadku to Wilk, Wilka "pożarł" Obrońca bardzo aktywny bo skanów od niego mam/mialem co niemiara lecz jak to mowią Ogame nie wybacza błedów i tak tez było w tym ST może to nie całkiem bład lecz służbowe sprawy ale jednak z perspektywy Ogame to bład Atakujacemu wielkie graty a Obrońcy SzO może mnie spakuje i się odbuduje Pozdrawiam ZDOBYWCA
-
Jesli zostalem wywołany do tablicy to sie wpiszę Świety to prawdziwy Swięty, dzięki jego prezentom wybudowałem około 50k Pancernika na Uni x1, więc TOBIE życzę tego samego tylko x7 ale uważaj aby nie za często bo chłopak może się poddać tak jak u nas:) najlepsze jest to ze robi ten sam schemat cały czas... u Ciebie też tak jest??? zwózka na moona czasami o 12 czasami o 16 a czasami kolo 22 przylot floty po surowce i puszczenie na inny księżyc na stacjonuj... i robienie FSa tylko z dwoch księzycó…
-
no proszę atakujący strasznie się odgrażał że mnie spakuje i to w krótkim czasie a tu taki psikus i sam został spakowany - widzę że już na urlopie, mam nadzieję że się otrząśnie z tego, odbuduje i dalej będzie mnie straszył bo widać chłopak zapał miał i jak była by nagroda za najcześciej skanującego gracza to wygrał by w cuglach Gratuluje wlotu i utemperowania tego gracza troszkę szkoda że nie z mojej ręki ale i tak jestem zadowolony, ponieważ nie przepadam za graczami, którzy myślą że pozjadali…