Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
aż nie wypadało by takiego ST nie pogratulować - brawo przetapiaj na kopalnie bo latajek już masz za dużo Obrońcy szO!!!
-
11-12-2018 03:35:11 - ZDOBYWCA [Donald] - 2071.33% Dnia 11-12-2018 03:35:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca eXe [Hanza] ________________________________________________ Duży transporter 8.351 Gwiazda Śmierci 54 Lekkie działo laserowe 5.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ZDOBYWCA [Veto] _________…
-
ST#210/121 Witam jak na drugiej części meczu Obrońca coś nie ma szczęścia do mnie i w krótkim odstępie czasu trafia dwukrotnie w moje recki, życzę SzO Pozdrawiam Chłopaków i Dziewczyny z Veto - Chłopaków z 30plus i moją drużynę z S&D ps. Chciałbym wszystkim tym napisać, którzy myślą że Dawid (Lord Sith) wziął choć jedną jednostkę Metalu, Kryształu czy Deuteru że się grubo mylą i bardzo dużą krzywdę robi GO graczowi dając bana bez pręgierza - nie wiadomo czy Dawid jeszcze zawita do gry, strasznie…
-
ST#209/120 Witam, takie zwykłe " Gęsiobicie" - dzięki Maniek za cynk Obrońcy SzO! Pozdrawiam mój kochany Sojusz Veto, moje buddy oraz dostawców paliwa pozdrawiam też 30plus z Dorado youtube.com/watch?v=0Tz-MzXx42I [b]FCv1slp.jpg[/b] Dnia 08-12-2018 21:15:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.250.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Leesior [Hanza] ____________________…
-
Cytat od P Y S I U: „O mnie nic nie napisał, kasuje konto ” oj tam Obcy nazwaliscie mnie kamperem i może troszkę racji mieliscie bo w pracy na komorce moglem tylko odświeżać ale jak już bylem przy komputerze to tylko skanowałem i zapisywałem waszą aktywność, trafić ktoregoś z Was jest trudno bo siedzicie 24h/7 a pozatym macie już za duże floty Szkoda że mi tak skacze ten cukier bo kiedyś nie było możliwości abym zasnął bez FS'a i może troszkę bym Wam namieszał w szykach grajcie bez przegieć typu…
-
Rutyna, młode Uni i chęć zrobienia czegoś z niczego oraz za dużą chęć i parcie na RW Niestety Starość nie radość a młodość nie wieczność... w każdym przypadku moja cierpliwość w czekaniu na recyklery kończyła się zaśnięciem - na Nekkar recki wracają do 20 minut po dofarmach a tu dopiero w najlepszym przypadku dolatują do złomu dwadzieścia minut po powrocie dofarmów a że tak jak pisałem nie jestem już młodym Junakiem to po prostu idę spać z "kurami" - na Nekkar mam w automacie robienie FS'a - tut…
-
Witam, dzisiaj znów po lewej stronie ale tym razem w obronie wracam z tarczą a nie na tarczy, nie lubię kampić ale niestety jak jestem w pracy to muszę czasami obrać taki styl... Myślałem że nikt się nie nabierze na jeden ze starszych numerów a Tu taka niespodzianka... Obrońca swego czasu zezłomował mi 2k recków i napisalem mu ze kiedyś odbiorę a to "kiedyś" udało się 2 dni później Obronca ładnie pogratulował wiec życzę mu BSZO lecz chyba chce kończyc grę mam nadzieje że nie... Pozdrawiam chłopa…
-
nawet fajnie nam to wyszło trzeba częściej latać razem ,a, nadzieje że szybko znowu się tu znajdziemy! ku chwale Veto!!!
-
Cytat od BartoszK: „Hehe graty, Ciebie też cisnął, że jesteś bandytą okrutnym i bijesz słabszych? ” mało że ciśnie to jak go Pan Bartosz pojechał to miał pretensje do całego Sojuszu wszystkich dookoła a nie do siebie i jak mu napisaliśmy żeby zaczął robić FSy to odszedł z Sojuszu (wcześniej mi troszkę nawrzucał):D Graty takich graczy trzeba jechać ile wlezie Obrońcy nie życzę odbudowy albo życzę aby znowu dostał złoma