Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
ST#211/122 Witam, dawno mnie tu nie było a to dlatego że strasznie mało czasu na rozrywkę miałem... troszeczkę pozazdrościłem chłopakom i postanowiłem że sam coś upoluje i się udało Pozdro for all youtube.com/watch?v=jhgJV0Pg54Y Dnia 05-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DarkMoon [GAMBLERS] __________________________…
-
naSTępne STarcie jakie chcemy zrobić to wyklikanie zawróconego stacjonuj z moona na moon jeszcze przed zniszczeniem księżyca xD Graty i SzO
-
fajnie się patrzy na ST z którego zysk to połowa moich punktów na Fenrir, jeżeli to STarcie było legalne to graty jak kupione nie graty przydało by się coś udowodnić jak już piszecie że to push screeny z allegro lub inne dowody a tak to można każdemu RW zdemolować i każde RW pod push podciągnąć [ciach] obrońcy nie wiem czego życzyć - jak takowy istnieje to SzO lub wszystkiego dobrego w realu a jak nie istnieje to fajnego wydawania pieniędzy ze sprzedaży Moderator Miikuu:prowokacja
-
Graty Jumek widziałem jak po aktach klikałeś zawrotkę kolonizuj z moona, ciezka sprawa ale Vetowcy wszyatko potrafią hehe przetapiaj nawet nie wiem na co bo wszystkiego masz dużo od floty po badania i eko obroncy SzO bo po raz kolejny od Veto dostaje jak się nie mylę
-
a moim zdaniem to dużo bardziej finezyjna akcja niż jak to piszę atakujący @Mordi skan, lot, bum BFSa każdy może trafić a zrobić coś Sojuszowo i to jeszcze z pomocą kogoś a do tego daje się nabrać dwóch topowych graczy to znaczy że akcja dobra i żaden dobry gracz nie powinien tego negować tylko pogratulować, odbudować się i wymyślić coś bardziej finezyjnego na Obrońców każdy styl ma swoje plusy i minusy - to że jeden lata, drugi kampi, trzeci gra ekowo czwarty pół na pół to nie znaczy że ten co …
-
Witam - ja tu tylko na chwilę z racji popełnienia 3 podobnych błędów postanowiłem tu grać jako górnik a to dlatego że mnie chłopaki z Sojuszu namówili a że coś tam mi zostało floteczeczeczki to jej użyłem tylko i wyłącznie dla zemsty za wyzerowanie mojej obrony przeciwnik niezbyt ogarnięty ma moona a lata na PZ z planety pozdrawiam Sojusz 30plus, chłopaków z Veto oraz Dawida i Zbyszka!!! youtube.com/watch?v=XTb8Pp3adt0 Dnia 23-01-2019 06:28:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ACWY…
-
Banan & zygunia & AMAV & dziuniek & NoSkill [KOMORNIC] vs. szczepcio [VETO] ~ 68669.92%
ZDOBYWCA1 - - Starcia U68
Posta co to za podróba Veto ??? ja się pytam - Veto jest i będzie tylko jedne - wywodzi się z Uni69 i trwa do dzisiaj a reszta to podróbki pewnie zaraz Lewica się znajdzie i coś odpisze ale Ona to może tylko ryczeć i nic więcej Graty pięknej akcji i sporego zysku Obrońcy SzO! - do Ciebie akurat nic nie mam
-
a tak na przywitanie taki mały egzorcyzm EGZORCYSTA ZA NIECAŁE TRZYSTA. ____________________________ A BEZ FAKTURY ZA DWIE STÓWY. [ciach] Dnia 22-01-2019 03:49:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ZBAWCA [EGZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.229 Pancernik 267 Krążownik 613 _________________________________________ Obrońca Likwidator666 ________________________________________________ Mały transporter 583 Duży transporter 127 Lekki myśliwiec 699 Ci…
-
Są gracze i są grajki oraz są Ci co są tym czym kobieta sika - Pan Jarczyk z Draco hmmm...w 99% jest tym trzecim, za to jak skanuje powinien dostać Oscara, nie raz sam swoje skany dubluje, czyli musi mieć niezły zmysł obserwacyjny, lecz gdyby nie to że lubuje się w akcjach gdzie bez skana wpisuje kordy i leci po surowce, kupione surowce to nawet powiedział bym że z niego dość dobry gracz, choćby za jego aktywność lecz udało mi się troszeczkę poznać tego Pana i wiem że za kilka KK sprzedał by naw…
-
Graty Mateuszu... widzę że Obrońca nie zmienił nawyków i pomimo tego że zrobiłem go w bliźniaczej akcji Obrońcy SzO gdyż poczciwy z niego gość Veto!!!