Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
W końcu ktoś kogo można nazwać boczkiem Bigot - weźże sie ogarnij - serce mi peka jak to widze
Dobra - oficjalnie Możecie goscia zlomowac dotyczy to też 3 X mozecie złomować kolege Sz.O Pazik
Zostawie tylko To giphy.gif zobacz jak super Ci idzie od kiedy zostawiłem Ci swoją spuściznę Szefie
Taki skromny - jak żyć giphy.gif
sz.o Jurek Bigot - sesese
Ciśniesz mocniej Bigot nie len sie
Brawo Misiek Chyba zaczne traktować Ciebie jako pierwsza szable w sojuszu a nie Robotrixa
Nie prowokujcie Hamera do publikowania swoich utworów bardzo Was prosze Nikt nie jest gotowy na te patologie
Boże Mój w Wiedniu zrobił taka zadyme a w ogame sobie nie radzi
Brawo Misiek - rośniesz nam jak na drożdzach
jestem rozczarowany postawa sojusznikow czas chyba zrobic porzadki
Nie wiem o co chodzi z ta smażąlnia steków Z mojej strony przepraszam za kolege - połowa PN jest wege Połowa też nosi rurki Elorap
Cytat od Kamikazze_: „Obrońca specjalnie w tą okolice dał wszystkie transporty które były widoczne na falandze, wiedząc że jesteś układ dalej bez urlopu. Gratuluję za to obrońcy . ” Ta tak jak Ty jak pierwszy lepszy leszcz Wpadłeś w pole rażenia Roberta !!!! Buja Akumulator - jezioro ja i TY Lato 2014 hehhe
W kazdym normalnym świecie spotkanie Borsuka z Gonsiorem byłoby z wielka szkoda dla tego drugiego No ale Wy wszyscy żyjecie swoim życiem
To nasz ostatni Netwars w Sojuszu Wybacz Robert musiałem giphy.gif