Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-934 z 934.
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
priesten - - Hall of Fame
PostTak tak - dałem ciała aktualizację trzeba zrobić No ale mi się wybacza nie ? Przygotuje podsumowanie + wyniki roku 2012 Trochę to olewalem bo za wiele się nie zmieniło - nadal paka nasza
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
PostNie napinaj się Wims - w złości łatwiej popełniać błedy Chwilowo nie mam możliwości zrobić podliczenia - pewnie podsumowanie przed świętami będzie
-
PostW swoim czasie myślę że do końca listopada będzie
-
Update solo Cytat: „ priesten [PN] vs Wiedźma [TEMPLARS] - 6493,22% priesten [PN] vs nimlien [BHW] - 523,05% + farming + zbiórka PoZiomKa [priesten] [PN] vs Beef [AVALON] - 599,39% + farming priesten [PN] vs dark_wojtek - 545,05% priesten [PN] vs burza22 [TEMPLARS] - 6169,25% + dex priesten [PN] vs lysyn2o [BHW] - 3966,37% + farming + zbiórka ” 6 ST SOLO - 18296,33 % acs Cytat: „ KOALICJA HUNTERS i RYCERZE i PN i Mallory vs TEMPLARS (kontry) - 22.079 % i 5617% i 2236% ACS; Pysiu [Rycerze], pries…
-
PostAktualka Za wiele sie nie zmieniło - do rywalizacji z ancymonem o prymat w ST włączył się jeżeli chodzi o % Harry Brown - jeżeli chodzi o ilość Starć YesMan Ogolnie dość duży skok Huntersów, spoza koalicji nieźle pokazał się Wims - congrats Aby nie było tak słabo że wszystkie 3 miejsca zajmują PN Rycerze czy Huntersi dodane podliczenie sojuszowych Wtop ! Gratulacje dla top 3 tego podliczenia Wszystkie ST jeszcze raz sprawdzone - podliczone od poczatku sumaryczne wyniki dla sojuszy - dodane 2-3 o…
-
Faktycznie ST fajne procent mega Zealot - jednoczesnie gani i chwali Tych wiekszych - chociaz zabiera fame tym ktorzy chwala jemu nieprzychylnych Na koniec refleksja tego RW i cała kwintesencja wydaje sie byc oczywista - od samego poczatku było jasne ze D P słucha Budki suflera I jak szybko napisał posta skubany - pewnie nie jest do zlapania nawet z pezeta - za szybkie palce ps: gram na uni 67 i mam konto prosze nie krzyczec ze z innego uni sie typy wpisuja
-
Postmi niestety przed sekunda wykrzaczylo caly plik z podliczeniami - wiec najblizsza aktualizacjacja bedzie dostepna do niedzieli jestem w trakce zmiany kompa - ten na ktorym siedze dogrowywa wiec jezeli maja byc zale ze nie ma aktualki a ktos chce prowadzic temat i aktualizowac czesciej niz ja to sie nie obraze jezeli jednak mozecie poczekac to do niedzieli bedzie update
-
PostCytat od Wims: „Pisałem już 2 razy o błędach na pw a poprawek jak nie bylo tak nie ma ktoś tu chyba mnie nie lubi....” Sorka tymczasowy problem z komputerem i niektorymi aplikacjami ... do końca tygodnia bedzie update z poprawkami
-
PostDo środy bedzie update - ktos mi zwrocil uwage na babole i faktuczne nie uwzglednilem chyba wszystkiego - popatrze poprawie i wrzuce dodatkowe info co gdzie i jak jezel ktos zauwazy jakies braki na priv prosze
-
Postdzeki rzeznik Troche trwało zanim rozkminilem co i jak btw update : 11 ST solo 5 ACS wiecej
-
PostUpdate zrobiony zmiany minimalne troche do przodu Rycerze w tym najwiekszy skok Pysiek jezeli nie dostane predko szablonu od rzeznika bede sie cial z kazda aktualizacja Nowych ST SOLO : 12 Nowych ACS : 2
-
PostTOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 - Aktualizacja 7 marca 2014 godzina : 01:10 - Ostatnie wliczone ST: Podliczenie Całego aż do końca roku 2013 - 716 Starcia Tytanów na sumę 2 072 920,22 % - 593 SOLO na sumę 1 177 762,97 % - 123 ACS na sumę 895 157,25 % TOP ZŁOMIARZY 1. __ 281 551,51 %__ ancymon __[ P N ] 2. __ 254 629,70 %__ Wims __[ Templars ] 3. __ 252 205,34 %__ HarryBrown __[ L H M ] 4. __ 222 938,84 %__ Andre __[ DoF ] 5. __ 200 613,91 %__ Bladeripper __[ DoF ] 6. __ 197 …