Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 612.
-
Obrońca krywi mi sos, do następnego więc @Zatkao_Kakao domyślasz się już do czego nawiązuję? Pozdro dla moich biedronek stara nuta dla tych co pamiętają.. [url]https://www.youtube.com/watch?v=LgmIFJjOMws[/url] Dnia 02-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca kisatjow ________________________________________________ Mały transporter 76.922…
-
Cytat od Zatkao_Kakao: „każdy gra jak mu sie podoba ” Cytat od schweppes65: „Ja też o to walczę ale tu nie ma zgrania, każdy gra pd siebie i nie patrzy na innych niestety. Gracze naszego pokroju z doświadczeniem i wiedzą powinni ja przekazywać tak aby słabsi szybciej się rozwijali... ” Widzę, wracamy do punktu wyjścia Teraz o coś zapytam, co byś zrobił gdybym teraz przestał się rozwijać i całą swoją energie skierował na Ciebie? Gasił światło dla drobnych, rakietował i zdejmował moony ot tak 4fun…
-
Ja też o to walczę ale tu nie ma zgrania, każdy gra pd siebie i nie patrzy na innych niestety. Gracze naszego pokroju z doświadczeniem i wiedzą powinni ja przekazywać tak aby słabsi szybciej się rozwijali, będzie ich wiecej a co za tym idzie bedą mieli wiecej spokoju i czasu na to by sie podtuczyć Osobiście wolę zrobić 500kk w jednym RW a nie w dziesięciu, ja zyskuje czas który mogę spędzić z rodziną.
-
Tak sobie czytam wiecie, staram się być obiektywny bo tego właśnie tu brakuje. Każdy ma swoje podejście do tej gry, moje jest proste i nie koniecznie, jak tu niektórzy idą w zaparte z tekstem typu .. Cytat od Almera: „Zawsze, zachowanie w grze jest odzwierciedleniem zachowania w realu. ” Ale faktem jest że i w jednym i drugim obozie jako normalne zjawisko uznane jest kupowanie kont, jeśli pisze nie prawdę walcie minusy, szybko się wyjaśnimy A teraz do sedna.. Nie chce mi się rozpisywać, spróbuje…
-
Z nudów, wysłałem jeszcze kilka niszczarek w bunkier do sąsiada MUTYLATOR [CBS] & skar [Psychoza] vs. Bratanek [Syberia] ~ 143.32% youtube.com/watch?v=IGbV2alJEXo Dnia 09-03-2019 07:48:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 88.888 _________________________________________ Agresor skar [Psychoza] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obr…
-
Chomik Bojowy [CBS] vs. 79mil ~ 445.81% youtube.com/watch?v=pkZwr6gEc1I Dnia 02-03-2019 16:19:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.666 _________________________________________ Obrońca 79mil ________________________________________________ Mały transporter 14 Lekki myśliwiec 117 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 165 Okręt wojenny 890 Recykler 12 Sonda szpiegowska 12 Bombowiec 578 Niszczyciel 14 Pancerni…
-
Chomik Bojowy [CBS] vs. Celestial General [AVALON] ~ 681.14% 3https://www.youtube.com/watch?v=OlPzZ_lxL00 Dnia 02-03-2019 10:48:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Krążownik 6.666 _________________________________________ Obrońca Celestial General [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 250 Lekki myśliwiec 40.990 Recykler 1 Satelita słoneczny 1.479 Duża powłoka ochronna 1 ______…
-
A to na mnie mówią że na drobne latam Chomik Bojowy [CBS] vs. pop2706 ~ 503.17% youtube.com/watch?v=MjM-Jfmnhfo Dnia 01-03-2019 10:45:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Krążownik 6.666 _________________________________________ Obrońca pop2706 ________________________________________________ Mały transporter 34 Duży transporter 9.400 Lekki myśliwiec 39 Ciężki myśliwiec 31 Krążownik 2 Okręt wojenny 39 Recykler 462…