Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 964.

• OGame'owy Kalendarz Adwentowy

kasai - - Forum

brml7Mh.jpeg Drodzy gracze! Większość z Was zapewne zna i wie na czym polega Kalendarz Adwentowy. Do nas na forum zawitała jego zmieniona wersja Aby umilić Wam oczekiwanie do Świąt Bożego Narodzenia organizujemy ten oto konkurs. Codziennie, od 1.12.20 przez 24 dni w specjalnym do tego stworzonym podforum będą zakładane tematy z pytaniami lub zadaniami. Wy, gracze odpowiadając w takim temacie macie możliwość zbierania punktów. W zależności od zadania są to 3, 2 lub 1 pkt. Wygrywa ten, kto zdobędz…

• Niestety konkurs nie zostanie unieważniony. Skoro na uniwersum nie zostały zgłoszone osoby godne tego tytułu to została wybrana taka osoba jaka została. Jednym się ten wybór podoba innym nie.

• Typowe dla Polakow... jak juz "klamka zapadla" to wtedy najwiecej ludzie maja do powiedzenia. Sama juz pisalam na innym uniwersum "to gracze tworza poziom konkursu na danym uniwersum". Tak wiec jezeli uwazacie, ze jest "syf kila i mogila" to jest to Wasza zasluga. Wiem, ze bardzo uogolniam, jednak ciezko jest wyznaczyc "winnych"

• Temat przeczyszczony. Tak, wiem zaraz będzie, ze jestem koleżanką fila, albo Ekonoma, albo całego P N Te niektóre teorie spiskowe Was wyniszczają A niektórzy powinni odpisywać na forum z przerwami, bo inaczej źle to na nich wpływa. Stres i zdenerwowanie nie są dobrym sternikiem.

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @pawel1000 (paweł1000) otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Kalyke 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @grigor04 (Wodzu Grigor04) otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Galatea 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @olszyn4 otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Dorado 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @DeKi otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Cosmos 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @souris (El Marek) otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Wezn 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje @ciamajdek (ciamajdek) otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Libra 2020 Gratulujemy!

• ZqSr5Go.png Po weryfikacji głosów, z prawdziwą przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcą w wyniku głosowania zostaje pl1 otrzymuje tym samym tytuł: Najlepszy gracz Quantum 2020 Gratulujemy!

• Ulepszmy Zbieracza!

kasai - - Gra

Ale nawet Ticket tutaj nic nie zmieni. Chcesz cos zmienic to zaloz temat na forum miedzynarodowym w dziale z pomyslami. Tyle lat jestes na forum i nadal nie wiesz jak to dziala. Oczekujesz od sprzataczki zmian w firmie.

• Ulepszmy Zbieracza!

kasai - - Gra

Zadawanie pytan, nie jest od prowadzenia ankiet widze niedociagniecia w ankiecie. Mozna glosowac raz po raz, czyli moge udzielic tyle odpowiedzi, ile bym chciala. Oraz nabijac statystyki w jednej. Slabo reprezentatywna^^

• Najlepszy gracz uniwersum 2020

kasai - - Forum

Etap glosowania zakonczyl sie. Na wszystkich uniwersach osiagnie zostalo minimum glosow. Dziekujemy za poswiecony czas. W tym tygodniu odbedzie sie niezbedna weryfikacja glosow, a po jej zakonczeniu ogloszenie wynikow Badzcie uwazni!;)

• Cytat od CzarnyPan: „ Czy uważasz że to ok że gracze spoza uni nominują nam gracza którego nikt z uni nie nominował? i czy to ok że gracz wygra mimo że nie ma ani jednego głosu od kogokolwiek kto gra obecnie na janice? (a nie, ma - od siebie) ” Uwazam, ze jakby moja dobra kolezanka @Ruda trzaskala ST na lewo i prawo, to pomimo, ze nie gram na Librze to bym ją tam nominowala. Bo moj najlepszy gracz jest flociarzem Analogicznie bym tam na nią zaglosowala. Nie mniej jednak nie wiem kto zglosil tego…

• Cytat od CzarnyPan: „+ Nie odpowiedziałaś na pozostałe zarzuty tylko na ten 1 który mogłaś zbić Cytat od kasai: „A jakbysmy weryfikowali czy ktos mial bana? ” No to już chyba żart ale podpowiem - mmorpg jeśli nie macie swojego wewnętrznego pręgierza. Zresztą sami gracze by na takie coś zwrócili uwagę ” A co bys chcial jeszcze wiedziec? Co do sprawdzania kont to uwierz sa uniwersa z mala aktywnoscia i nie jest powiedziane, ze ktos zglosi, ze ktos mial bana. Wyobraz sobie takze, ze ktos mial wiele…

• Tylko ze frank wg innych ma inne zaslugi niz Twoj typ. Wg Ciebie i Twojego zgloszenia ktos powinien wygrac "bo mial wiele banow". No sorry ale chyba pomylilismy konkursy. Nie wiem kto gra na uni, a kto nie. Nie uwazam, ze potrzeba grac na uni aby moc w pelni stwierdzic czy ktos wg nas zasluguje na tytul. Uwierz, ale na niektorych uniwersach gracze potrafili sie bardzi wysilic w opisie. Czlowiek czytal i sobie myslal "wow". Wiec da rade wszystko. Wszystko jest ocena subjektywna. Prosze tez wziac …

• Jako współorganizatorka chciałabym się odnieść do kilku rzeczy. Cytat od CzarnyPan: „Obecna formuła konkursu pozwala każdemu użytkownikowi forum i zgłosić kandydata i na niego głosować. Natomiast wg mnie prawo głosu powinny mieć tylko osoby które grają na danym uniwersum. Można by to rozwiązać za pomocą ankiety w grze zamiast na forum. Inną opcją, moim zdaniem lepszą byłby wybór takiego gracza przez Team, a zgłoszenia i argumentacji dokonywaliby sami zainteresowani tytułem. Tak byłoby wg mnie na…

• Temat przeczyszczony. Ja rozumiem, że jest to dosyć luźna 'dyskusja' ale swoje możliwości muzyczne trzeba było zaprezentować przy okazji wyborów na najlepszego gracza Na pewno zdobyłby jeden czy drugi punkty plus