-
Szybkiej odbudowy sojuszniczko.
-
SzO sojuszniku, ostatnio trochę złej passy, ale słońce jeszcze zaświeci.
-
Graty lamo, oby tak dalej.
-
Nie ma pozdro dla discorda, wysyłam wirusa na lapka.
-
Zbiorowy lincz to jedyna słuszna opcja w tym przypadku, agresorowi powodzenia na innym uni, tu raczej długo się nie pobawi.
-
Wymienię próby moonowe. SS, LM, obojętne. Nick taki jak w grze.
-
@buleon, miałem podobne odczucia kiedy otrzymałem wiadomość o ankiecie. Dosyć specyficzne uni, któremu raczej nie wróżę pełnej graczy przyszłości.
-
Litość to rzeczywiście zbrodnia, graty oby tak dalej padalcu.
-
Kupa w basenie pozdrawia. Zawsze pomyślnych lotów!
-
U wszystkich na bogato, warto było skrupulatnie wysyłać ekspedycje każdego dnia.
-
@Algorytm dziękuję za szczegółowe wyjaśnienie, zastanawiało mnie to wczoraj czy przedwczoraj. Teraz wszystko jest jasne.
-
Gratki sojuszniku, top na nowe zabawki.
-
Jakby po to lwia część gra, żeby być jak najwyżej w rankingu także.
-
Szybkiej odbudowy sojuszniku.
-
Teoretycznie warto latać w układzie w którym jest się samemu, bo i tak nikt nie będzie latał do sąsiedniego układu ze względu ma czas.
-
Czyli loteria jak się patrzy. Dobrze wiedzieć, że szczęście dopisuje tak samo w Ogame jak i w roku 2020.
-
Aktualizacja z przed chwili: Nasza flota znalazła przedmiot w bezzałogowym statku. Do ekwipunku dodano Dopalacz energii srebro.
-
Fascynujące. że najważniejszym elementem tej gry stało się zaglądanie do portfela graczy. SzO atakującemu, na przyszłość też.
-
-
Podobnie, podczas trwania eventu na Sombrero nie znalazłem nic a puszczam mniej więcej 8 x 9 fal dziennie, także to naprawdę musi być już niefart.