Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 132.

• Cytat od szturman: „Graty CAłkiem ładne stada ubite ale dałoby się z tego wykręcić lepszy zysk A Imkiem się nie martw on zazwyczaj zajęty kontami Jak coś to pisz Jak zawsze wspomnę o przetapianiu w pance ” Mój ulubieniec widzę jak zwykle wyszczekany szkoda tylko że ciągle na u przesiaduje. O przepraszam zawsze mi robi niedzielne skanowanie po planetach tak w okolicach 8 rano. W sumie u niego to już taka świecka tradycja widać lubi mnie bardzo. Gratulacje komandorze mnie się nie bój ja w taką pog…

• Immortal Bywalcy Pregierza [BP corp] GG - 5039115 Flota: Lekkie Myśliwce: 4270000 Ciężkie myśliwce: 2200 Krążowniki: 409000 Okręty Wojenne: 125000 Bombowce: 115 Niszczyciele: 31800 Gwiazdy Śmierci: 4000 Pancerniki: 197000 Oraz duma mojej floty 18 kolonów

• Żeś się tu rozbrykał Panie. Wracaj do mordoru na literkę W i siej tam zło i zarazę. Gratulacje i szybkiego przetopu życzę.

• Bardzo ładny masz avatarek. Cieszę się że coś tam jeszcze ciśniesz pozdrawiam i czekam na kolejny st.

• Dawno mnie tu nie było w sumie to nie myślałem, że jeszcze wrócę do świata kosmicznych cyferek. No ale jak już się tu pojawiłem to wypadało by coś urwać. Dzisiaj prezentuje całkiem przyjemne farmionko. Stało sobie na minutach beztrosko i czekało aż się doczekało. Co prawda nie na właściciela ale co to dla niego z takim eko pewnie odbuduje w trymiga Jedyny żal to fakt że te 200k dt było praktycznie puste ale w sumie to i dobrze bo czymże ja bym to wygarnął Pozdrawiam sojuszników z BP i wszystkich…

• Tak to jest jak Gnomeo zaniedbuje swoją Julię Bardzo ładne urwanko, kupie dex :))) Graty i psuj dalej zabawki na tym naszym cmentarzysku.

• Zoonk

Immortal - - Archiwum CT

o kurka, gratuluje

• Co prawda późne ale szczere podziękowania za zaproszenie do lotu. Sezon grillowania w pełni więc stejkuj dalej Gratuluje i pozdrawiam.

• Ogejowy midas. Gdzie nie spojrzy czego się nie dotknie to zamienia w złom. Przetapiaj i walcz dalej jeszcze jest parę fajnych celów do urwania.

• 20-05-2016 17:11:27 - Immortal [ZIELONI] & Misiek [ROZOWI] - 4463.99% Dnia 20-05-2016 17:11:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Duży transporter 1 Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Agresor Misiek [BP corp] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Basteklol [Koeko] ____________________________________________…

• Pozdrawiam Sojusz i znajomych. Co Miśkowi uciekło to mi do wora wpadło. Dzięki Misiek za cynk. Dnia ------ następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Duży transporter 1 Gwiazda Śmierci 3.000 _________________________________________ Agresor Misiek [BP corp] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Basteklol [Koeko] ________________________________…

• eee tam wpisałeś bo chcesz się zareklamować

• Gratuluje Aniu i jednocześnie polecam słownik języka polskiego. Polska języka widać bardzo trudna nawet dla studentów.

• Dnia 04-05-2016 19:30:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Ancients [R_D] ________________________________________________ Duży transporter 7.000 Statek kolonizacyjny 2 Gwiazda Śmierci 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 44.105 ( -339 ) _____…

• Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 02-05-2016 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca avatar1team ________________________________________________ Mały transporter 255 Duży transporter 25.349 Sonda szpiegowska 1.574 Gwiazda Śmierci 16 Wyrzutnia rakiet 68 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Immortal [BP corp] ____________________…

• Dnia 01-05-2016 13:59:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 955 _________________________________________ Obrońca bahama ________________________________________________ Duży transporter 1.483 Lekki myśliwiec 51 Ciężki myśliwiec 3 Wyrzutnia rakiet 200.000 Lekkie działo laserowe 50.000 Ciężkie działo laserowe 15.000 Działo Gaussa 2.000 Działo jonowe 2.000 Wyrzutnia plazmy 2.000 Mała powłoka ochronna …

• Immortal Bywalcy Pregierza [BP corp] GG - jak trzeba będzie to podam 3525715 Flota: Lekkie Myśliwce: 3000000 Ciężkie myśliwce: 1600 Krążowniki: 306000 Okręty Wojenne: 65000 Bombowce: 115 Niszczyciele: 30000 Gwiazdy Śmierci: 3000 Pancerniki: 120000 Bardzo chętnie dołącze do drużyny Jufci albo / i Greedyboya

• Graty Gandalf ciśnij dalej teraz czas na rozpierduche krainy mordoru

• Procent z pz mniejszy, bunkrów się bombkami nie opłaca mielić to Stysia psuje ludziom zabawki na moonach Gratuluje i czekam na kolejne.

• Pozdrawiam sojuszników i znajomych. Dnia 04-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Immortal [BP corp] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.825 _________________________________________ Obrońca kombinerki_pudziana [OCEANIA] ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 7.473 Ciężki myśliwiec 42 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 203 Sonda szpiegowska 20.256 Satelita słoneczny 411 Gwiazda Śmierci 42 Wyrzut…