Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 220.
-
co ma wisieć nie utonie co nie Lukos ? SzO i lecimy dalej..
-
Witam, W przerwie od lania CZW...taki czyścioszek lecimy dalej... Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [N C] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 149 _________________________________________ Obrońca TapTheTrap [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 457 Duży transporter 222 Lekki myśliwiec 296 Ciężki myśliwiec 430 Krążownik 66 Okręt wojenny 1.580 Recykler 80 Sonda szpiegowska 274 Bombowiec 300 S…
-
Witam...w trakcie urlopu Rw bez szału...kilka skanów po 6 rano, potem farmienie wujka na 4 gali...a reszta to tylko formalność Dzięki Panowie za lot po raz kolejny pokazujemy że... W GRUPIE SILA !!!!! Podziękowania specjalne dla Ripa za pomoc w farmieniu Lecimy dalej..... Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zwierzak170 [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.001 Pancernik 28.302 _________________________________________ Agresor …
-
no i to jest konkret starcie... przekręt był ? był. okejka leci ode mnie hehe w sumie mógłbym dodać swoje 3 grosze ale powstałby jeszcze gorszy syf w temacie...także tego gratulacje dla Was Mari....kończ waść wstydu oszczędź. pozdr
-
najlepszy fragment... 'zdunek ja mam wiadomości Twoje ..mam Ci wysłać screena' czego chcieć więcej w tym marnym rw Michen [mniam]...brakło Ci jaj by napisać, że wolisz wrócić do swoich koleżków ? Moderator kasai:Upominam za obraze.
-
gratz Morfi napisałbyś czasem a nie zapominasz o starych znajomych Angelo i Dill pamiętają
-
Witam Rw...tym razem ciekawiej niż zwykle więc co nieco napiszę Cała historia zaczyna się w piątek rano kiedy wykonałem pierwszy lot prawie całą flotą przez 180u na obrońcę...sam pomysł na lot opierał się głównie na obserwacjach i skanach z których jasno wynikało że obrońca stoi z flotą od dobrych kilkunastu godzin na moonie Pierwszy lot...20 min i obrońca zalogowany..to się nazywa mieć pecha Dalej to już lotka 2 u od obrońcy i lot w ciągu dnia... i oczekiwanie...2 lot i co ? 10 min od startu i …
-
Zaległość 3/3 Tym razem coś lepszego....na obrońcę polowaliśmy ze zwierzakiem przeszło miesiąc jak latał przez 2 gale na stacjonuj na 10% i zawracał o różnych porach. Tym razem błąd obrońcy i 5-dniowy fs został idealnie wyliczony dzięki zwierzu za lot i lecimy dalej Dnia 23-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [N C] ________________________________________________ Duży transporter 1 Pancernik 5.420 Lekki myśliwiec 20.000 _________________________________________ …
-
takie tam z przed kilku dni...całkiem zapomniane pozdr i lecim dalej.... :fa: / złom w całości zebrany Dnia 23-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bryk [N C] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 55.463 Krążownik 6.372 Pancernik 5.097 _________________________________________ Agresor Evo [CZW] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Lekki myśliwiec 10.135 Krążownik 4.954 Okręt wojenny 6.034 Niszczycie…
-
no fakt coś jest nie tak z aktywnościami w galaktyce...akurat pierwszy raz miałem taka sytuacje jak poniżej 2 dni temu skanowałem gracza i potem odliczam sobie równo minutki...klikam sprawdzam z czasem ogamowym po prawej na górze i co...15 min pojawiło sie po 14 min 54 sek...to samo minute później itd