Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
-
błąd rynku
Piort - - Błędy w grze
PostWłaśnie odczytałem odpowiedź na ticket - nie przewidują rekompensaty . GF stabilnie, nie mogę się doczekać promocji na anty .
-
błąd rynku
Piort - - Błędy w grze
PostCytat od Art: „Byłoby to także niemożliwym od strony technicznej, dlatego niestety nie będzie wyrównania. ” Chyba sobie jaja robisz - to dlatego czekam na odpowiedź na ticket blisko tydzień? Zobaczę moje 1,5 mld surowców jak świnia niebo?
-
[Minionki] Minionki 514 555,2% vs. [N-D] Niskie Domki 68 742,94% Zakończona
Piort - - Wojny Xanthus
PostCytat od Fy-dzi: „Boshe żenada najlepszy flotowiec uni lata mi po mt i sondach żeby zrobić procenty. Żółta zaraza nudzi się wielce i wojny się zachciewa. Ogarnijcie się ludzie i podnieście procent bo to żałosne. ” Podziękuj swojemu nieustraszonemu generałowi, niszczycielowi obrony .
-
#177 Janusz Tracz [Sprite] & Dungeon Keeper [Sprite] vs. samera ~ 3116.91%
Piort - - Starcia Xanthus
PostNiby odkrywcy, a bunkier przeorali lepiej niż niejeden generał . Graty .
-
Cytat od sheaker: „Cytat od Piort: „Przestraszyliście się po prostu gigazarzutki Neqa i poleciałeś na łatwiznę pod kontrolą fali . 3/10 na zachętę za ten barwny opis z którego prawie nie czuć bólu tyłka . Poćwiczcie jeszcze. Szybkiego powrotu Neq . ” Drogi Piortrze, walka odbyła się na moonie, poćwicz. ” Piorcie* A ja od rana żyłem w przeświadczeniu, że ten slot który trafiłeś był na zbitym księżycu . Zabrakło wam ognia, paliwa, zimnych tp albo legendarnych już w ogame.pl cochones żeby iść na ca…
-
błąd rynku
Piort - - Błędy w grze
PostPrzeterminowały mi się dwa zapytania - chciałem kupić 100kk deuteru za 275kk metalu i 200kk deuteru za 550kk metalu. Do wczoraj w takiej sytuacji wyrzucało surowce na księżyc, z którego wystawiałem ofertę bez żadnej informacji - kiepsko. Dzisiaj natomiast dostałem wiadomości, w których nie wiem o co chodzi, a surowców brak. Na rynku stabilnie. Edit. Zapomniałem dodać - napis Towar już odebrano był widoczny od pierwszego wyświetlenia wiadomości (nie lunatykuję). Screenshot-20200303-050524.jpg
-
trampek [Minionki] & Makrela [Minionki] & Katakuri [Minionki] & derp [Minionki] & zwierzak [Minionki] vs. pasibrzuch [N-D] ~ 70050%
PostOdkrywcy pokazali skrzydła, trafienie lidera potężnych generałów to gwarancja satysfakcji . Gratulacje, może to nie zyski z obcych, ale jest co przetapiać.
-
Hellmond [N-D] & STEffAN [N-D] & Gargamel [N-D] & Adanio [N-D] & franc_finito [N-D] vs. zwierzak [Minionki] - 54262 %
PostCytat od gargamel: „Graty , oby gąski smakowały Zapomniałeś napisać że trochę dzięki mnie ten obiadek Zwierz obejdzie ze smakiem Hell przetapiaj na latajki bo ci odkrywcy odlatują nam w wojsku wolą prosty zarobek u piratów niż zmierzyć się z Nami ” Wiadomo że najlepszy zysk ND style to skopiowana flota albo lekki push rynkowy z kont wspomagających, nie to co ryzyk fizyk na piratach dla leszczy . Odsapnij Zwierzak i kulamy dalej, chociaż z GO po przeciwnej stronie może być ciężko . Moderator Nefe…
-
Hellmond [N-D] & Assasin [N-D] & franc_finito [N-D] & STEffAN [N-D] & pasibrzuch [N-D] vs. CK-664 ~ 219260 %
PostZamiast planetę z flotą skasować to się w jakieś niszczenie księżyca bawicie . Gratulacje, alla konto z urlopu zeszło więc czekam na następne fajerwerki .
-
Piort Minionki [Minionki] Kontakt: discord Liczba statków: 6701200 Flota: Lekki Myśliwiec: 6019348 Ciężki Myśliwiec: 24099 Krążownik: 410017 Okręt Wojenny: 55393 Bombowiec: 3801 Niszczyciel: 102792 Gwiazda Śmierci: 245 Pancernik: 68171 Rozpruwacz: 1874 Pionier: 15460 Pora wykorzystać falangę póki działa
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
PostCytat od sheaker: „Cytat od Piort: „[...] Pisanie o heroiźmie atakujących i odważnym locie do końca jest niedorzeczne, wręcz śmieszne. Prawda do której domki się nie przyznają jest taka, że się zwyczajnie przeliczyli - mając przewagę w wysłaniu recków bilans jest przygniatający na naszą korzyść i tylko to się liczy. [...] ” O heroizmie... ” Słuszna uwaga, dzięki -poprawiłem. Jedni są zadowoleni z rozbicia dużych flot z zyskiem, a inni z top1 ogame.pl w którym przegrali z ogromną stratą - co kto …
-
TOP 1 ACS Ogame.pl : Hellmond [N-D] & xKamikaze [G_P] & ALF [N-D] & Bob Lee Swagger & Gargamel [N-D] vs. AEZAKMI & Mihuszowo & Scofield & Shade [Sprite] & Bylo minelo & Emperor Explorer & trampek & Piort & pavciosz [Minionki] ~ 3.684.306,44%
PostŁyżka dziegciu ode mnie do tej beczki słodkości wśród agresorów i ich fanów . Pisanie o heroizmie atakujących i odważnym locie do końca jest niedorzeczne, wręcz śmieszne. Prawda do której domki się nie przyznają jest taka, że się zwyczajnie przeliczyli - mając przewagę w wysłaniu recków bilans jest przygniatający na naszą korzyść i tylko to się liczy. Przedwczesny prezent świąteczny otrzymaliśmy my, wysyłając do piachu floty, które napsuły wcześniej wiele krwi, a wszyscy wiedzą jak były zbudowan…