Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 934.
-
Incoming [P N] & Celestial General [P N] & kruchy [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 11159.87%
priesten - - Starcia U68
PostDobrze że i tutaj weszło - graty fajna mobilizacja - a mogło być jeszcze lepiej
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
priesten - - Starcia U68
PostKurde ten to ma zaparcie I agresor i obrońca mam nadzieje ze poszło zgłoszenie do GO - napewno to nie z winy Johna, mam też nadzieje że nic poważnego w realu
-
Cytat od Zbawiciel: „ Graty bo KOMORNIK na pezecie cieszy pewnie nie jednego, ale jak ja to mówię zostało w rodzinie bo przecież PN trzyma z Komornikami i ten złom był pewnie wkalkulowany w jakieś WYŻSZE coś. Kiedyś się dowiemy jaki był wyższy CEL ” O ziom - widzę że mocne dragi tutaj wjeżdżają u Ciebie - to kolejny taki wpis Nie każda opowieść to Stary Testament Chociaż można powiedzieć że jest jakiś wyższy cel
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
priesten - - Starcia U68
PostOho zaczyna sie John na pezecie - pewnie poza brakiem dostepu do ogame w okolicy pojawiły sie jednorożce oraz spadł meteoryt - jak dobrze ze wszystko udokumentowane z pewnoscią będzie odwołanie i backup Zrobilibyście jakieś czyste RW