Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 934.
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & La Tortura [P N] & Hetevox II [P N] & MisiuGD [P N] vs. Bimber [KOMORNIC] ~ 50740.72%
priesten - - Starcia U68
PostSkandal !! Gdzie je logo ja sie pytam Gratki
-
Cytat od john malkowitz007: „@ nowynick Przeczytaj jeszcze 3 x to co napisalem , moze zrozumiesz o czym pisze Gracz grajacy na innym Unii pol roku, rok ma prawo glosowac i decydowqc o tym,kto jest najlepszym graczem na Uni 68 ??? Smiech i oklaski na na pustej sali I o jakiej porazce w tym wypadku piszesz ??? , jeszcze wiekszy smiech i oklaski ” A to zabawne dość. Gość który zebrał tyle głosów tylko dlatego że był najbardziej absurdalnym wyborem mającym tylko obniżyć range tego głosowania i uniem…
-
Cytat od Plushowy: „Nie ma to jak narobić kont slupów do tego aby oddać głos... Jedna wielka farsa zapewne jak by administrator forum sprawdził ostatnie głosy na kromaka z jakich kont forumowych oddane zostały głosy to by okazało się zapewne że konta zostały stworzone przed godzinami bądź kilkoma dniami.... Nie gratuluję wygranej bo zwyczajnie żałosne głosowanie. ” Wiesz ze mozesz podejrzec glosy prawda ? Czy tam po prostu grasz głupa? Same glosy kont zakladanych w listopadzie tego roku 2 na kro…
-
Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] & kruchy [P N] & Andre [P N] & MisiuGD [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 170 504.78%
priesten - - Starcia U68
PostNajlepsze RW ever bo zrobione na najlepszym !!
-
O prosze Co za zjawiskowy powrót - przetopu
-
Nie powiedziałbym że Cie nie szanuje, owszem straciłeś swego czasu dużo w oczach, ale gadaliśmy o tym - nawet przeprosiłeś, więc dla mnie temat zamknięty. Nie rozumiem trochę dlaczego się unosisz, zadałem tylko kilka pytań i przedstawiłem inny pkt widzenia, w związku z tym banem obrońcy. Ja bym chciał się dowiedzieć jaki był powód tego bana i jeżeli miałoby to coś wspolnego z tym RW uważam że nie powinien być zaliczany - ja pytam, bo nie wiem. Swoją drogą kolego zawsze miałeś słabą psychikę, zmi…
-
Oho - zaczyna sie Co do całej dyskusji - ostatnimi czasy dało sie zauważyć delikatne spijanie sobie z dziubków przez Wilka z Komornikiem, a że Ci nie raz i nie dwa różne przewały robili w tym dziale to chyba nie dziwota że jak tylko pojawił się BAN na papudze to pojawiło sie zaintersowanie i spekulacje czy RW zrobione na czysto Szczególnie że Wilku oddawał juz po swoich ST po interwencji GO złom - i o ile dobrze się nie myle nie raz, ale zdarzało się to częściej Niemniej graty - pewnei chwile be…
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
priesten - - Starcia U68
PostPrzestancie sie napinac i zostawcie Keyre Tam jest kilku innych byłych których trzeba złomować SZ.o Złośliwa Szujo - niechaj Ci się wiedzie