Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 934.
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
priesten - - Starcia U68
PostNienajgorzej - gratuluje i kolejnych w takim ukladzie zycze
-
Cytat od Zbawiciel: „brawo gratulacje Przypominam także że grasz w sojuszu gdzie Twoi znajomi sie puszują na multikontach Taki @priesten dostał bana za puszowanie się na graczu curly, który był w Waszym zacnym sojuszu PN a zwał się ZwiatunMroku ” Skusze kolege do refleksji - może jakies przeprosiny, ban zdjety po 3 dniach, jak sie powiedzialo A wypadaloby pojsc za ciosem i przeprosic Brawo kruchy
-
Y2K [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jan III Sobieskii [VETO] ~ 45094.58%
priesten - - Starcia U68
PostJa wiem że Ida święta, urodzi się zbawiciel - etc Ale Wy tak poważnie teraz? Jestem przerażony że praktycznie każde konto które trafia w Wasze rece jest "niby powiązane z nami" To jest naprawde straszne gratki
-
Andre [P N] & MisiuGD [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] vs. bubbas1 [ARMADA] ~ 71849.18%
priesten - - Starcia U68
Postwisisz mi 100 zeta Andrzej 100 zeta pamietaj !
-
ABW [P N] & Selene [P N] & Hetevox II [P N] & Van [P N] & kruchy [P N] vs. radiomis ~ 5355.13%
priesten - - Starcia U68
PostNiezle nie wiem co tam robi Van i Hete - DO ROBOTY BYSCIE SIE WZIELI a nie glupoty w głowach Graty