Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 437.
-
HWNI & WSNR Dnia 29-10-2018 03:57:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor WujO_odam [TOR] ________________________________________________ Pancernik 9.349 _________________________________________ Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.265 Okręt wojenny 1.039 Pancernik 2.209 Mały transporter 7.108 Krążownik 2.531 _________________________________________ Agresor Prince [TOR] ________________________________________________ Sonda szp…
-
Witamy Nie wierzyłem, że to wejdzie Od PanaJana: "Do st: witam ponownie po tylu latach. Dziękuję za lot, sam bym miał ciężko a tak ładnie wyszło mimo że obrońca wiosłowal i nie wszedł główny farming. Pozdrowienia dla Rio i st4444sia z dawnych lat!" Od Fantastycznego: "Dzięki za lot :)" Ode mnie standardowo pozdrowienia dla TOR i znajomych Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.056 P…
-
Pozdro dla soja i znajomych Dnia 28-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.113 Pancernik 2.224 _________________________________________ Obrońca Kopsik [ATOMOWKI] ________________________________________________ Duży transporter 300 Krążownik 237 Okręt wojenny 1.216 Recykler 400 Pancernik 252 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ProSkaner [TOR] ____________________…
-
Jedyny plus tego starcia to taki, że nie jestem już bandytą Obrońca niedługo po starciu zalogował się i wywiosłował cały złom także na odbudowę ma, odbiorę co moje następnym razem Jakby tego było mało wtopiłem 2 dofarmy no około 2k MT i 200 KRK - nie byłbym sobą jakbym czegoś nie zepsuł Pozdro dla TOR, znajomych i @olszyn4 Dnia 21-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 972 Pancernik 1.980 ___…
-
Pozdro dla soja i znajomych Dnia 20-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Okręt wojenny 666 Pancernik 1.589 _________________________________________ Obrońca Saint [DHL] ________________________________________________ Mały transporter 6 Duży transporter 424 Lekki myśliwiec 3.229 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 870 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 540 Sonda szpiegowska 23 Pancernik 392 _______________________…
-
Również dziękuje za wspólny lot
-
Dnia 20-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [RiO] ________________________________________________ Krążownik 5.888 Okręt wojenny 163 Pancernik 1.754 Lekki myśliwiec 16.195 _________________________________________ Agresor ProSkaner [TOR] ________________________________________________ Mały transporter 4.267 Lekki myśliwiec 13.003 Okręt wojenny 1.004 Pancernik 1.589 Krążownik 2.155 _________________________________________ Agresor olszyn3k [TOR] _____________…
-
W takim razie to są moje propozycje - Czubulus - obecnie jaśnie panujący nam top1 z wojskiem, któremu nikt nie da rady na uni nawet w 10 pozostałych flot (a przez ten czas od kiedy gramy na izar trochę też jej stracił) - Freeman - z początku niczym się nie wyróżniał, ale obecnie przoduje w aktywnym dojeżdżaniu tego co jeszcze zostało - no i nie wiem czy można, ale chce również zgłosić gracza ProSkaner - gracz ten posiada najwięcej zarejestrowanych ST na forum I to by było chyba na tyle, jak coś …
-
Graty, Cebulaki, "takich dwóch jak was trzech to nie ma ani jednego", a tym trzecim koń trojański Olszynek, który pojawił się znienacka topcie i czekam na 5 cyferek procent pozdro
-
To była dłuuuga noc najważniejsze że udana graty dla nas i polecam się na przyszłość obrońcy SzO
-
Jako, że dosyć dawno mnie tu nie było postanowiłem wstawić :) Pozdro dla KwP, TOR z Dorado oraz specjalne dla @olszyn4 Dnia 06-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ProSkaner [KwP] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Aban [LOW] ________________________________________________ Mały transporter 8.121 Duży transporter 44.623 Lekki myśliwiec 119 Ciężki myśliwiec 114 Krążownik 23 Sonda szpiegows…
-
graty Panowie, Wujo pomszczony przetopu
-
graty Wujo, ale żeś mi teraz zaimponował top na kolejne puszki obrońcy SZO