Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 377.

• Czas na aktualizację rankingu Dawida o puszówkach Sithów 1. @19dawid45 2. @19dawid45 3. @19dawid45 4. @19dawid45 5. @19dawid45 Gratulacje, zdeklasowałeś konkurencję I gratki dla Uszata za czujność, chociaż takie okno było że ja to bym zdążył się wyspać

• Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych i Mareczka Chociaż gsy się zwróciły Dnia 14-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 24.000 Reaper 11.175 Pancernik 62.535 _________________________________________ Agresor Prince [LSZ] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca mareczekz20 [SITH] ____________________…

• Kurde Buli nie sądziłem że jeszcze kiedyś Cię w takim wydaniu zobaczę %%% ładny, zysk przyjemny, będzie co wrzucić do stoczni

• Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 11-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Pancernik 62.729 Krążownik 500.000 Lekki myśliwiec 8.924.849 _________________________________________ Obrońca Misioslaw [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 2.020 Lekki myśliwiec 177.791 Ciężki myśliwiec 4 Okręt wojenny 2 Recykler 561 Sonda szpiegowska …

• Heheh oby to było potencjalne 20k recka więcej dla nas w zbiórce z kolejnego dużego starcia

• Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 11-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 63.023 _________________________________________ Obrońca Revolution2015 ________________________________________________ Mały transporter 1.751 Duży transporter 11.489 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 1.602 Krążownik 246 Okręt wojenny 7.391 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.155 Sonda szpiegowska 2.438 Bombowiec 538 …

• Cytat od pvo: „starcie na top pusherku ” Jak dla mnie starcie na top pusherku było dzień wcześniej Gratki dla Lei, szo dla Fido, pewnie mu się slotu z ekspedycji nie chciało odebrać

• LOSOWE POJAWIANIE SIĘ PIRATÓW I OBCYCH

Ecc0 - - Gra

Cytat od cokolwiek: „Serio twoim pomysłem jest danie 100% szansy na pirata ” Co w tym złego? Wywabiłoby to odkrywców z ich układów. Dobrze zaprojektowana mechanika może sprawiłaby że byłaby opcja falangowania takiej pozycji więc i generałowie by mieli pole do popisu. Ponadto taką pozycje by widział każdy odkrywca więc przepalenie nie byłoby równoznaczne z tym że będziesz tam pierwszy. No i tak na prawdę to nie muszą być piraci, równie dobrze może to być coś w rodzaju głębokiej przestrzeni z loso…

• LOSOWE POJAWIANIE SIĘ PIRATÓW I OBCYCH

Ecc0 - - Gra

Pomysł fajny, rozszerzyłbym to może o taki rodzaj planetoid czy jak to nazwać, które do złożenia potrzebowały by więcej niż 1 osoby, i wtedy locik w acsie Niestety obawiam się że problemem tutaj nie będą gracze a GF - wątpię żeby taka ingerencja w kod była w ich zasięgu A szkoda - kolejny fajny pomysł od społeczności się odbije od ściany.

• No i witam Osobiście nie uważałem że tak duże starcie będzie mi kiedyś dane wrzucać, ale fajnie że się udało. Słowem wstępu - na Lopa już bardzo długo była zajawka z naszej strony. Pomysłów było niewiele, głównie z powodu wielkości floty jaką dysponował. No i tak sobie ekspedycje wysyłaliśmy dopóki do planów nie dołączył @---Webber--- jako tajna niebieska broń. Z ułożonych scenariuszy pewnie wielu by się uśmiało, ale zostawię je dla siebie Niestety ciężko w tym starciu doszukiwać się jakiś finez…

• No szkoda sojusznika, ale Uszat - weź nie rób pod górkę i wrócić do tego bandyty co bym 2 slotów nie musiał wysyłać

• Wersja 7.x - dyskusja

Ecc0 - - Porozmawiajmy o OGame

Coś poszło nie tak czy GF idzie po swoje? unknown.png

• Cytat od angelsin: „Mniej jadu nie zaszkodzi. ” Ja tam nie wiem, na gównoburzę zawsze jestem gotowy Pull the trigger Dobry strzał Tatko! Kosa od dłuższego czasu na celowniku, a że przeszłość miał dosyć okienkową to czułem że prędzej czy później się uda trafić między odświeżenia czy bfs

• Wersja 7.x - dyskusja

No właśnie żadnej wzmianki nie było, i mam wątpliwości czy GF będzie pamiętać żeby te przeliczniki usztywnić.

• Wersja 7.x - dyskusja

No to nie wiem co miałeś na myśli pisząc Cytat od Guderian es numero uno: „Chyba raczej - kto gra ten frajer ” Cytat od Apofis: „Albo kto kupuje anty ” Myślę że Ty też nie wiesz co miałeś na myśli... Ponawiam pytanie bo już zaspamowane - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku?

• Wersja 7.x - dyskusja

W wyzywaniu innych od frajerów też nie powinieneś widzieć sensu a jednak to robisz Ja mam takie pytanie - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku?

• No to mamy nowego lidera w konkursie puszówek Sithów Pionier po ostatnim wbił na zaszczytne top1 ale @angelsin szybko go jednak z tej pozycji zrzucił Gratulacje Angel No i gratulacje dla ekipy złomującej

• O a to starcie też wysokoprocentowe To się nazywa wykorzystanie floty - lmy na ekspy, aaa reszta se strzeli takie 300k%

• Piwek chyba wrócił z 18-stego konkursu pieśni i opowiadań przy kominku Zacne starcie, i chyba podwójna satysfakcja z racji takiego a nie innego obrońcy

• Myślałem że to od słońca się opaliłem dzisiaj, ale to chyba był blask Waszej [ciach] Super Moderator Ruda:wulgaryzm