Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 377.
-
Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych i Mareczka Chociaż gsy się zwróciły Dnia 14-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 24.000 Reaper 11.175 Pancernik 62.535 _________________________________________ Agresor Prince [LSZ] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 6 _________________________________________ Obrońca mareczekz20 [SITH] ____________________…
-
Kurde Buli nie sądziłem że jeszcze kiedyś Cię w takim wydaniu zobaczę %%% ładny, zysk przyjemny, będzie co wrzucić do stoczni
-
Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 11-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Pancernik 62.729 Krążownik 500.000 Lekki myśliwiec 8.924.849 _________________________________________ Obrońca Misioslaw [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 2.020 Lekki myśliwiec 177.791 Ciężki myśliwiec 4 Okręt wojenny 2 Recykler 561 Sonda szpiegowska …
-
Pozdrowienia dla sojuszu i znajomych Dnia 11-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ecc0 [LSZ] ________________________________________________ Pancernik 63.023 _________________________________________ Obrońca Revolution2015 ________________________________________________ Mały transporter 1.751 Duży transporter 11.489 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 1.602 Krążownik 246 Okręt wojenny 7.391 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.155 Sonda szpiegowska 2.438 Bombowiec 538 …
-
Cytat od cokolwiek: „Serio twoim pomysłem jest danie 100% szansy na pirata ” Co w tym złego? Wywabiłoby to odkrywców z ich układów. Dobrze zaprojektowana mechanika może sprawiłaby że byłaby opcja falangowania takiej pozycji więc i generałowie by mieli pole do popisu. Ponadto taką pozycje by widział każdy odkrywca więc przepalenie nie byłoby równoznaczne z tym że będziesz tam pierwszy. No i tak na prawdę to nie muszą być piraci, równie dobrze może to być coś w rodzaju głębokiej przestrzeni z loso…
-
Pomysł fajny, rozszerzyłbym to może o taki rodzaj planetoid czy jak to nazwać, które do złożenia potrzebowały by więcej niż 1 osoby, i wtedy locik w acsie Niestety obawiam się że problemem tutaj nie będą gracze a GF - wątpię żeby taka ingerencja w kod była w ich zasięgu A szkoda - kolejny fajny pomysł od społeczności się odbije od ściany.
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
Ecc0 - - Starcia Leda
PostNo i witam Osobiście nie uważałem że tak duże starcie będzie mi kiedyś dane wrzucać, ale fajnie że się udało. Słowem wstępu - na Lopa już bardzo długo była zajawka z naszej strony. Pomysłów było niewiele, głównie z powodu wielkości floty jaką dysponował. No i tak sobie ekspedycje wysyłaliśmy dopóki do planów nie dołączył @---Webber--- jako tajna niebieska broń. Z ułożonych scenariuszy pewnie wielu by się uśmiało, ale zostawię je dla siebie Niestety ciężko w tym starciu doszukiwać się jakiś finez…
-
No to nie wiem co miałeś na myśli pisząc Cytat od Guderian es numero uno: „Chyba raczej - kto gra ten frajer ” Cytat od Apofis: „Albo kto kupuje anty ” Myślę że Ty też nie wiesz co miałeś na myśli... Ponawiam pytanie bo już zaspamowane - czy wprowadzenie handlarza na uni gdzie go nie ma, oznacza również stałe przeliczniki na rynku?
-
Finito_GJ_GF [T O] & Megan [T O] & Nowy nick [T O] vs. Craft [BAt] ~342210,49% Top 2 ACS
Ecc0 - - Starcia Kalyke
PostO a to starcie też wysokoprocentowe To się nazywa wykorzystanie floty - lmy na ekspy, aaa reszta se strzeli takie 300k%
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
Ecc0 - - Starcia Kalyke
PostPiwek chyba wrócił z 18-stego konkursu pieśni i opowiadań przy kominku Zacne starcie, i chyba podwójna satysfakcja z racji takiego a nie innego obrońcy