Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 74.

• Procent ładny, zysk jeszcze lepszy, generalnie wszystko to co Tygrysy lubią najbardziej Zawsze fajnie zobaczyć ładne starcie od ulubionego gracza z ulubionego sojuszu Ty lataj tak dalej i więcej a reszta niech się uczy i bierze przykład a nie kłapją tym dziobami Czekam na wojne Super Moderator Ruda:Zmieniłam kolor czcionki na bardziej widoczna

• Bunkrom mówimy stanowcze i zdecydowane raczej nie Edek poprawi i wrzuci odpowiednie rw

• No Edek Ty to potrafisz dobić Graty dla Ciebie za to co robisz najlepiej i nie raz to pokazywales a dla Buszka szybciutko . Sithy to będą chyba musiały zaraz się na obozy podzielić bo nie będziecie mieli do kogo latać i do siebie będziecie wpadać

• No niestety to było do przewidzenia, że prędzej czy później będzie musiało do tego dojść. Jak się dwóch takich uczepi to nie może się to dobrze skończyć Na bank czekaliście aż pójdę na U bo się baliście kontry/podstawki A tak serio to gratulacje dla Was bezwzględnych zlomiarzy, szczególnie dla Tygrysa za wzorowe posługiwanie się liczydlem Dla Buszka szczere (Ukryta treść)bo jak wszyscy widzą postawa godna naśladowania A Tygrys liczył na tym bo widziałem: Drewniane-liczydlo-Edukacyjne-Tygrysek-Na…

• Jeden skanuje i zasypia a drugi leci Graty wlotu i od razu podziękowania dla sima za oszczędzanie sury

• Rozumiem że wpadasz na stację i zrywasz się bez płacenia ale Ty nie dość że ze wszystkich dystrybutorów to jeszcze z kasy kradniesz Nic tylko pozazdrościć, graty

• Ja wszystko widziałem z pomostu, tak tym wioslem machał że aż w czoło się strzelił Jeszcze recki nie zdążyły wrócić z jednego a Ty już krzyczysz że trzeba zbierać drugiego Dwa steki na śniadanie dla głodnego Tygrysa Reszta złomu na drugie danie grubasie bo inaczej byś pękł Graty Uszaty Dla obrońcy i połamania wiosła

• Widzę sąsiadka że się nie obijasz Ale jak masz takiego nauczyciela to musi być ticket bo styl tygrysa w kosmosie jest dla zwykłych smiertelnikow nie do ogarnięcia Top na sondy żebyś mogła mnie pilnować po nocach bo taki element się tu kręci że strach się bać

• Urlop został zdjęty po namowie Buszka i Uszata St też powstało dzięki tej dwójce, Buszek wyskanował flotę pod moim nosem a Uszat udzielił wsparcia logistyczno-bojowo-śmieciarkowego Ja to w sumie tylko kulkę strąciłem Dzięki Panowie za współpracę, jak zwykle z wami to była czysta przyjemność Dodatkowe specjalne dedykacje dla Lopeza, może przekona Cię to do zdjęcia urlopu Dnia 26-06-2020 09:03:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Janis [ZRE] __________________________________________…

• Graty Uszaty Całe uni opanowała ciemna strona mocy bez wątpienia Aż strach z urlopu wrócić Cisnij dalej

• Super Edol!!! Propsy i pełne poparcie w takich akcjach Oby więcej takich akcji i takich graczy którzy ganiają łajzy Szacun!!!!

• Szto Ty pizdzisz... Dexu to chyba każdy Ci zazdrości Gz i czekamy na następny lot w tym składzie

• 27-04-2020 01:10:46 Janis [Toussaint] ~ 908.79% Dnia 27-04-2020 01:10:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Janis [ZRE] ________________________________________________ Pancernik 7.000 Mały transporter 3.000 _________________________________________ Obrońca Zdzichu [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 1.163 Duży transporter 9.800 Lekki myśliwiec 9 Ciężki myśliwiec 390 Krążownik 10 Sonda szpiegowska 525 Bombowiec 1 Niszczyciel 79 Pancernik 185 Rea…

• Obrońca brzydko nazwał swój księżyc dlatego trzeba go było zdjąć a flota w ramach przeprosin została przyjęta Ponad 500kk obrony na moonie dlatego trzeba było jakieś 4500 rakiet wysłać ale jak widać opłacało się Były lekkie komplikacje z reckami ale na szczęście tylko jakieś 6k recy podebral obrońca. Dzięki Uszat za lot i że udało Ci się mnie dobudzic Specjalna dedykacja dla Lopeza bo bez niego w ogóle by nie było lotu, najpierw razem rakietowalismy a później moje wszystkie gęsi się odbiły od mo…

• A podobno Sith nigdy nie opóźnia tylko zamyka oczy i wlatuje Zysk dobry, straty małe i jeszcze zatankowane czego chcieć więcej?

• 22-04-2020 23:01:58 Janis [Toussaint]~ 3095.65% Dnia 22-04-2020 23:01:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Janis [ZRE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 318.571 Pancernik 24.278 _________________________________________ Obrońca Hela79 ________________________________________________ Mały transporter 1.629 Duży transporter 1.130 Lekki myśliwiec 3.067 Ciężki myśliwiec 286 Krążownik 1.207 Okręt wojenny 2.030 Recykler 752 Sonda szpiegowska 12.801 Bombowie…

• Tyle dni tam stało że trzeba było w końcu polecieć Pozdro dla wszystkich uczciwych graczy a dla reszty wiadomo gdzie rozpruwacz Dnia 22-04-2020 23:01:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Janis [ZRE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 318.571 Pancernik 24.278 _________________________________________ Obrońca Hela79 ________________________________________________ Mały transporter 1.629 Duży transporter 1.130 Lekki myśliwiec 3.067 Ciężki myśliwiec 286 Kr…

• Szkoda że na sojuszniku, ale graty się należą Widzę że podpatrzyłeś ode mnie jak się kulki ściąga tylko jakoś tak kontry brakowało Kup sobie dex bo tych zabawek i tak tam u was za dużo Mruwka zaraz odbudujemy

• Janis [ZRE] vs. Wits ~ 4313.39%

Janis - - Starcia Leda

Super zysk, generalnie mega się opłacało Dnia 17-04-2020 10:47:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Janis [ZRE] ________________________________________________ Mały transporter 1 Okręt wojenny 13.616 Pancernik 17.463 Bombowiec 3.244 Niszczyciel 5.695 Krążownik 28.232 Lekki myśliwiec 245.194 Ciężki myśliwiec 32.219 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Wits ________________________________________________ Mały transporter 8.563 Duży transporter 6.832…

• A ja powiem tak: Lodzik jakbyś tak prowadził samochód jak kontrę Edol to byś dzwona nie miał nigdy Akcja zrobiona idealnie, miałem 1s na ucieczkę ale że jestem swiezak to nie dałem rady Nauczyłem się kolejnych rzeczy więc jest jakiś plus, teraz wiem co mam robić jbc a czego mam nie robić Tak więc jeszcze raz graty szczególnie dla prowadzącego bo aż miło ( no może nie do końca) było patrzeć jak co odświeżenie Wasze floty były bliżej sukcesu aż do finału Obrońcy