Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 952.

• Cytat od LoleXXX: „ Plankton i reszta ciot w natarciu! ” No nie.... z tych co wspomniałeś to najwyżej jeden leciał. No góra dwóch Gratki Zgred i dzięki za ciekawą sobotę. Nie ma to jednak jak stojące floty Z tym Ragnarök'iem to chyba jednak do trzech razy sztuka, ale w końcu się doczekamy HidanKowi SZO i lepszego budzika PS: KUPIĘ DEX

• Czyżby to koniec?

AmstelL - - DiD Quantum

Podsumowując Maryś zrobił nam wszystkim prześmieszny kawał na prima aprilis... Oddał konto 5ciu osobom Ale dobra nasza. Grając w takiej kompani możemy podnieść to konto na jeszcze wyższy level Ja będę sobie grał w nocy. @Whisky w dzień @bocieek korzystając ze szprycowych technik ogarnie dexy na loty za friko @WestFun zbuduje tam jakieś domki. Zawsze na plus A @asherl będzie kupował konta pod złom Każdy dorzuci to w czym czuje się najlepiej Przyrosty @Majs a już nikomu nie będą straszne

• Graty Smaczne. Recki Maniek. Recki

• Graty Drzewcu Trzeba pochwalić nom, za terminowe płacenie podatków. Przetapiaj Obrońcy SZO

• Noc jest ciemna i pełna strachów! Dzięki wszystkim za action i ciut zarwaną nockę Winter is Coming! Pozdro dla Winter, BP, KAC Od Mohera: Kij w oko kefiemu. Pozdro dla BP, KAC, WINTER Od Marka: Pozdrawiam sam siebie I nie dziękuje za wspólny lot ave KKK Od Malacka: Jestem najlepszy! Pozdro dla Winter, BP, KAC i znajomych youtube.com/watch?v=QKwBC8GZIT8 Dnia 02-04-2019 02:25:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Niszcz…

• Czyżby to koniec?

AmstelL - - DiD Quantum

To może i ja się ujawnię Kiedy napisałeś, że kończysz i chcesz mi wcisnąć swoje słabe konto, to myślałem że żartujesz. Z resztą, wcale nie miałem ochoty wracać, na to smutne jak rozklapicha uni. Tym bardziej, nie jest łatwo siadać na konto zbudowane przez prawdziwą legendę quantum (nawet dwie) Musze powiedzieć, ze bardzo szanuję Cie jako gracza i wiem, ze nigdy nie uda mi się nauczyć tyle co Ty. Twoje CV mówi samo za siebie. Tym bardziej dziękuję za zaufanie. Teksty o topieniu na dex mogłeś sobi…

• Definitywny koniec gry.

AmstelL - - DiD Xanthus

Dobra decyzja Zielu Rzadko się wpisuję w takich topicach, ale zrobię wyjątek. Dzięki za grę. Coś tam się pobawiliśmy w lepszych czasach. Do samej gry już nie ma po co wracać. Moja emerytura też się zbliża, więc z całą pewnością, nie będę Cię namawiał na jakieś powroty. Chociaż spokojne klepanie eko też może być fajne Odpocznij od tych cyferek

• Małe, ale takie też się je Z mniejszym slotem poszło gładko. Drugi niestety już odebrany i zawrócony, ale też nie było nieprzyjemności. Starcie to oczywiście wina Rudej! I dla Ciebie dedki Specjalne pozdro dla Mareczka, co bezczelnie kradnie recka Xd Pozdro dla Winter, BP, KAC youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk Dnia 27-03-2019 19:24:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ giphy.gif Niszczyciel 21.000 Okręt wojenny 666.666 …

• Graty akcji bo bardzo fajna. Ale gdyby Fabiano był jednym z forumowych miszczów gry, to nie wiele by z niej wyszło. Tak to jest, że jak wtopi ktoś znany, to niektórym rośnie ochota, żeby sobie poużywać, dopieścić samoocenę i zaleczyć stare rany. Ani jemu skilla nie ubyło. Ani innym nic nie urosło. Jeszcze raz GZ, bo na prawdę fajnie wyszło. Fabianowi BSZO

• No No. Teraz złóż obrońcy propozycję nie do odrzucenia i będzie git Graty farmingu i bawimy się dalej.

• Pół biedy GZ i przetapiaj Zysk już całkiem całkiem

• Zrobiłeś se z niego prywatny folwark. To się skończy Póki co gratki

• W końcu Maślana wziął się do roboty Z tym dexem to tak jak Ci mówiłem. Pomogę wozić jakby co To Ci lekko podbiło miesięczną średnią farmingów. Liczę ze się nie opuścisz Wielkie graty Kefi Obrońcy SZO i oczywiście zapraszamy ponownie. To nie Twoja wina... to wina Rudej!

• I to jest konkret Graty Maniula i przetapiaj

• Graty Gandi youtube.com/watch?v=hXJQOnT0xAM Aramisowi SZO

• Graty Drzewcu Zawsze to jakiś kryształ i metal. Spożytkuj go lepiej I cóż to za hipisi na podkładzie?

• I bawimy się dalej Prawie bańka to już konkret. Gz Obrońcy odnowienia zasobów i zapraszamy ponownie

• 28-02-2019 19:14:38 - AmstelL [Bzyki] - 72311.046% 28-02-2019 21:33:20 - AmstelL [Bzyki] - 12512.16% 28-02-2019 22:03:49 - AmstelL [Bzyki] - 2346.47% 28-02-2019 22:51:59 - AmstelL [Bzyki] - 1462.32% 28-02-2019 22:59:15 - AmstelL [Bzyki] -1328.23% 28-02-2019 23:02:26 - AmstelL [Bzyki] - 1668.94% 28-02-2019 23:22:16 - AmstelL [Bzyki] - 1273.77% 28-02-2019 23:28:00 - AmstelL [Bzyki] - 1279.62% 28-02-2019 23:38:48 - AmstelL [Bzyki] - 1403.60%

• [ciach] [ciach] [ciach] Też uważam, że to starcie powinno gdzieś wisieć. Ale na pewno nie w normalnej topce, bo nie ma nic wspólnego z akcją przeprowadzoną, przez obie ekipy. Zwyczajnie, efekt został wypaczony przez błąd gry. W starciu Adasia i Whisky, bug nie wpynął na wynik starcia. Gdyby stało się na odwrót i padła tu tylko któraś z flot agresorów, byłbym tego samego zdania. I back up byłby równie oczywisty. tak wiem.... [ciach] Stać nas na to, żeby zrobić na tym uni Ragnarök z prawdziwego zd…

• Cytat od buleon: „Decyzje GA odnoszą się do gry, nie do forum. Jeśli starcie jest starciem, powinno być zaliczone do topki starć. Jeśli nie jest starciem, tylko ciekawostką, to miejsce takich ciekawostek jest w DiD raczej. ” Myślę że to rw trafi włąśnie do did i tam będzie upamietnione. Nie można dawać do topki, aby sie myliło z normalnymi starciami. i nie ma znaczenia, jak bardzo komuś tam się marzy, żeby wreszcie mieć na koncie cokolwiek prócz bana za push. No chociaż błąd gry Też jestem zdani…