Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 228.
-
Wasasasas aaaa Yoda w grze Brawo! Generalnie to koniecznie trzeba o tym napisać nie wiem dlaczego poprzednicy tego wcześniej nie napisali. No przecież to najlepsze starcie na uni Libra! Gdzie jest Mod?! Gdzie Admin?! :bicz: Na poważnie Yoda zysk przyzwoity dobudowuj latajek i dalszej dobrej zabawy życzę ;D :graty: :bdb:
-
Malak graty zysku Dziadzia szybkiej odbudowy :glaszcze:
-
Cytat od Starrk: „@Oddany Cytat od bee3joT: „a227a59fed094e63a1753b17e2f9494e.png” @Ruda Cytat od Ruda: „ja nie zostawiam swojego sojuszu czy koalicji w potrzebie bo boję się że mi satelita z głowy spadnie :D” Jak mi satelity zaorają to was zostawię na czas wojny sneaky.gif">” Jeśli chodzi o mnie to faktycznie napisałem do Sojuszu o odbudowę Revana lecz jeśli chodzi o 2 cześć wiadomości nie wiem o co chodzi. RMN nigdy nie miało żadnych paktów z Winterami i prawdopodobnie mieć nie będzie. Cytat o…
-
Krzychu generalnie sam jest sobie winien bo 1000x powtarzałem, że na Librze gra dużo dobrych flotowcow. Raven pomoc z mojej strony już leci. Duża szkoda że tak to się potoczyło. Ah Ruda tak jak pisaliśmy wszystko między nami ok no i na koniec obrońcom życzę pięknego zysku.
-
Cytat od bee3joT: „Twoje propozycje i zdanie wiesz gdzie mam ?? naweT mróz Winterów tam nie dochodzi!! ooo :)) bede sobie latał Solo bo lubie ! .. i lepiej nie ucz się pisać żadnych komentarzy bo i tak nic one nie wnoszą do starcia , nabijanie postów na DiD .. gś się odbiły i zostały dobite minute po tym starciu ... zresztą nie twoja sprawa szczurze internetowy ;]]] daruj sobie kolejny komentarz , lepiej cos ubij sam......... kozaki ” Niektórzy się czosnku najedli i warczą. W sumie cale twoje st…
-
Cytat od MASTER YODA on DARK SITE: „x_x ALE URWAŁ !!! % good czekam na więcej ja euro oglądam przetapiaj na wszystko co fajne obroncy :ow:” haha ale masywny komentarz xd może sam kiedyś nauczę się takie wystawiać xd Poproszę o jakąś lekcję A wracając do Steka, podejrzewam, że flotki Ci brakło bo Gs się odbiły. Następnym razem proponował bym zabrać kogoś do wlotu zysk był by na pewno trochę lepszy i wynik ładniej wykręcony sneaky.gif" title=":>" style="font-size: 0.8em;">
-
qba [MRUCZKI] vs. destruktor523 [Br-n] 3363.75% i qba [MRUCZKI] vs. FeniksKopeeer [DSOP] 2851.14%
Posthaha ładnie obrońca wtopił. Skoro dostał konto to trzeba by było go ładnie poinformować jak się f-s robi a nie! Złupiony doszczętnie :noob: