Dobrze widzieć Pac-man w grze. Dołączam się do pozdrowień, a wracając do starcia to dość przyzwoite jak na twoją ilość floty. Przetapiaj i wrzucaj następne.
HA! Akrobata znowu w grze aż miło popatrzeć. Nie sądziłem, że już 5k pancków zdążyłeś uklepać w tak krótkim czasie. Brawo za zysk zawsze + Pozdrowienia dla Pac-Man.
Crazy graty zysk ogromny! Samych surowców była potężna ilość już nie mówiąc o złomie. Ale się podziało. BOSS - ehh daleś się złapać. Ehh... pozdrowionka i odbudowuj się szybko.
Dużo tego nie ma lecz zawsze do przodu! Nie sprawdzałeś czy nie lepiej było wlecieć Pancki + mięso? Po obrońcy widzę, że obrona sklepiona bez ładu i składu
4k pancków to zdecydowanie jest czym latać.Cytat od Sseijin: „Faktycznie kręciłeś się jakbyś miał owsiki, ale najważniejsze że wykręciłeś Oczywiście gratulacje i owocnego przetopu Obrońcy SZO” HA!
Gratki starcia, tym bardziej, że za często nie bywasz w tym dziale Zysk taki sobie lecz 50kk za darmo jeszcze nikt nie dostał. Przetapiamy i zapraszamy ponownie
W sumie nie bardzo rozumiem kontry na lm :p czyżby nasz obrońca zrobił f-s na atakuj? Z opisu na to wychodzi. No nic 100kk piechota nie chodzi. Graty i powodzenia.
Cytat od Diakon1975: „Alkohol mnie wykończył. Brawo zezłomowania mojej małej flotki. Ty jakbyś anty nie kupował to byłbyś w ciemnej dupie. Ale cóż tak bywa. Kup jeszcze z dwa konta bo dla mnie . I bez komentarzy” Jak ja lubię tłumaczenie w stylu zachlalem... Ahh szkoda gadać. Nie chcę wyjść na jakiegoś super obrońcę ale tak chciałem koledze doradzić. Sam sobie kup anty i bądź 1 na uni. Powodzenia...