Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 439.

• Wiem. Nie jest w 8. Ale przy tej drabince 1/4 jest realna, nawet nie nakręcając się specjalnie. Fakt - minimum i maximum jednocześnie. Ale to tylko moje pompowanie.

• W zasadzie wyjście z grupy to dopiero awans do najlepszej 16 jak w starym euro, więc to dla nas nawet nie minimum, żaden sukces. Minimum to 1/4

• fafi bardzo ładnie podsumowałeś Być może 3 kolejka będzie najciekawsza. Będzie więcej otwartej gry o być albo nie być? Myślałem, że Turcy coś ciekawszego pokażą...

• Mówisz o jakichś cudach Fabiańskiego. Ja widziałem, że musiał się wykazać przy dwóch strzałach, przy jednym trochę się wysilić. A obrona nie działa na zasadzie cud/fart. To nie była desperacka obrona z cudownym wybronieniem całej masy strzałów, słupkami, poprzeczkami i kontrowersyjnymi sytuacjami w polu karnym. Niemcy po prostu nie byli praktycznie dopuszczeni do naszego pola karnego. Nic z tego nacierania Niemców nie wynikało. Rozumiem Twój tok rozumowania, ale przesadzasz z tym ciśnięciem nas …

• III kolejka (19.06-22.06) - mecze do typowania niedziela, 19 czerwca 21:00 Rumunia - Albania 2:1 21:00 Szwajcaria - Francja 1:2 poniedziałek, 20 czerwca 21:00 Rosja - Walia 0:2 21:00 Słowacja - Anglia 1:3 wtorek, 21 czerwca 18:00 Irlandia Północna - Niemcy 0:3 21:00 Czechy - Turcja 2:1 21:00 Chorwacja - Hiszpania 1:2 środa, 22 czerwca 18:00 Islandia - Austria 1:1 18:00 Węgry - Portugalia 0:2 21:00 Włochy - Irlandia 2:0 21:00 Szwecja - Belgia 1:1 Mecz punktowany x2 wtorek, 21 czerwca 18:00 Ukrain…

• Nie no statystyki statystykami ale one nie grają. Co z tej przewagi strzałów jeżeli tak na prawdę może dwa były konkretne a reszta mijała bramkę o kilka metrów. Setki były nasze. A że Niemcy będą kontrolowali mecz i mieć >60% posiadania piłki to było pewne. Nikt nie zaprzeczy że jakościowo są lepsza reprezentacją. Ale taktyką, konsekwencją, solidnością i walką potrafimy z nimi rywalizować na tym samym poziomie. Ja bym się skutecznością Milika nie przejmował, jak będzie trzeba to wypali. Zresztą …

• 4 punkty cieszą, chłopaki zostawiają serce na boisku. Zagrali bardzo dobrze po raz drugi, dostosowując się do rywala. Jest spory optymizm na Ukrainę. Trzeba też już patrzeć na teoretycznych - następnych rywali.

• II kolejka (15.06-18.06) - mecze do typowania 18:00 Ukraina 1 - 1 Irlandia_Północna piątek, 17 czerwca 15:00 Włochy 2 - 0 Szwecja 18:00 Czechy 1 - 2 Chorwacja 21:00 Hiszpania 2 - 1 Turcja sobota, 18 czerwca 15:00 Belgia 3 - 1 Irlandia 18:00 Islandia 1 - 1 Węgry 21:00 Portugalia 2 - 1 Austria Mecz punktowany x2 czwartek, 16 czerwca 21:00 Niemcy 1 - 1 POLSKA

• Łoo Pany macie moc tych pancerników. Gratulacje. Pomogliście obrońcy wyzerować się.

• To może już o samych mistrzostwach też tu będziemy mogli podyskutować? Co by następnego tematu nie zakładać? Mogłeś dodać od razu w pierwszej kolejce typ na mistrza za 10/15 pkt Kogo byście typowali na mistrza? Myślę że Francja. Czarny koń? Austria i Polska xD

• Gratulacje bardzo dobrej akcji, padł podobno nie byle kto. Ale ja tam nie wiem nawet kto na tej Andromedzie grał Powodzenia w dalszej rozgrywce.

• I kolejka (10.06-14.06) - mecze do typowania piątek, 10 czerwca 21:00 Francja – Rumunia 3:0 sobota, 11 czerwca 15:00 Albania – Szwajcaria 1:2 18:00 Walia – Słowacja 1:1 21:00 Anglia – Rosja 3:2 niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja – Chorwacja 1:2 21:00 Niemcy – Ukraina 2:1 poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania – Czechy 2:1 18:00 Irlandia – Szwecja 1:2 21:00 Belgia – Włochy 1:1 wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria – Węgry 2:0 21:00 Portugalia – Islandia 3:1 Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 1…

• Jeśli spełnia ten warunek z regulaminu HydePark: Cytat: „7. Nie reklamuj Reklamowanie stron, for oraz innych produktów/rzeczy, które przynoszą różnym osobom korzyści finansowe oraz prezentowanie sposobów zarabiania w internecie, jest surowo zabronione.” To zapewne nadaje się do działu Rozrywka i hobby: board.pl.ogame.gameforge.com/b…oard362-rozrywka-i-hobby/ Ale pewnie opinia moda by się przydała zanim się napracujesz.

• @up - Dzięki. Aktualizacja #3 - Po 13 dniach - 14 nowych ST. - Ciekawie w Top Sojuszy. - W zasadzie można powiedzieć, że jest to podsumowanie po 2 miesiącach od połączenia. - Dodano:Cytat od Ciernik: „w zestawieniu TOP 5 AKTYWNYCH SOJUSZY [...] mozna dodac liczbe graczy danego sojuszu ktorzy te st zrobili”

• Proste. Społeczność ogame skurczyła się tak bardzo, że ciężko zapełnić nowe, nawet atrakcyjne konfiguracją uniwersum. Rozwiązaniem było by uniwersum międzynarodowe, z manualnym wyborem języka. Poza tym jakaś reklama. No dobra... rozmarzyłem się.

• Cytat od Draconis: „Takie tam... Dla Hanzy!! :D” Gratki Draconis. Zysk jak z ST.

• I to dosyć szybko. Ostatnie uni na początku maja a następne już na początku czerwca? Fakt wakacje. Ale zazwyczaj były około 2 miesiące przerwy.

• Nekkar: 159 ST 68: 103 ST Po uwzględnieniu takiego samego progu ST Nekkarowi odpadają 32 starcia. Nekkar: 127 ST 68: 103 ST Nie jest to jakaś powalająca różnica. Aktywni: Nekkar: 1 126 68: 1 372 Urlopy: Nekkar: 1 601 68: 1 795

• Antymateria nie jest bolączką ogame i to nie ona spowodowała wyludnianie się uniwersów. Tak jak wyżej pisze Ciap. Problem ogame to masa bugów i lagów na speed uniwersach, brak prawdziwych nowości w rozgrywce i dozwolony push handlem. I najważniejszy, nic tak nie zniechęca jak puste galaktyki i urlopowe konta, i spajająca populacja graczy na uniwersum. Uniwersa szybko się wyludniają bo już nie ma takiej cieczki na gry tego typu. A do tego dochodzi niechęć do gry po wtopie, która czasem zaprzepasz…

• Liga typerów - dyskusje

Muad'Dib - - Piłka Nożna

Gratulacje dla zwycięzcy, jak dla całej topki. Działo się do końca w klasyfikacji A największe gratulacje i podziękowania dla Cezarcfc za sumienne prowadzenie tego trudnego tematu. Pozdrawiam