Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 439.
-
OKA: Dzień 8
Postsirius
-
OKA: Dzień 7
PostPancernik
-
OKA: Dzień 6
Post992
-
OKA: Dzień 5
Postbombka.jpg
-
OKA: Dzień 4
PostMiało numer 50.
-
OKA: Dzień 3
PostNa pozycji 8.
-
OKA: Dzień 2
PostModerator działu Pierwsza Pomoc, FAQ.
-
OKA: Dzień 1
Post03.10.2002
-
Aktualizacja 3 nowych złomiarzy, witamy: @Pandix @zefir @$VOYTECK$ Sporo roszad. @Selene wskoczyła do TOP3 złomiarzy. Wypadł za to @Lizak EJK @wilku86 w TOP3 aktywistów kosztem @The Pawelec Pozdro. PS. Już mi się nie chce Archiwum z poprzedniej wersji z 22.12.2018: (Ukryta treść) Administrator Forum kasai:Temat nie będzie już aktualizowany dlatego został zamknięty.
-
Warka [COMA] vs. oxman ~ 2.038 % + Warka [COMA] vs. swiety30 ~ 2.907 %
Muad'Dib - - Starcia U68
PostTo pierwsze chyba się w progu nie mieści. Ale ładny zysk.
-
* * * * * TOP ZŁOMIARZY * * * * * * TOP AKTYWISTÓW * * * * LP * * % z ST * Nick * Sojusz * * LP * * Ilość ST * Nick * Sojusz * * * 1. * * 909 605,50 * ancymon * P N * * 1. * * 25 * Mili * 3 X * * * 2. * * 711 912,11 * Mili * 3 X * * 2. * * 22 * ancymon * P N * * * 3. * * 568 993,71 * Selene * P N * * 3. * * 19 * wilku * 3 X * * * 4. * * 506 689,77 * Lzk * PZWP * * 4. * * 18 * ABW * PZWP * * * 5. * * 490 194,85 * Hamer * P N * * 5. * * 12 * Hamer * P N * * * 6. * * 434 834,01 * Andre * P N * * *…
-
Puk puk nowa EUROPO
Muad'Dib - - DiD Europa
PostTo się nie zmieniło od lat Jednak lepsze 4% z 4000 niż z 1500 kont .
-
Puk puk nowa EUROPO
Muad'Dib - - DiD Europa
PostJa tak dosyć spokojnie klikam... i wychodzi że top1 ma już 100x więcej punktów ode mnie Życie. Odrobi się.
-
Stara Gwardia
Muad'Dib - - DiD Europa
PostGdzie zaczyna się stara gwardia? I czy w ogóle gra ktoś nowy w ogame
-
Cytat od jEczMniej: „tez mnie to nie daje spokoju, swoja droga dzieki za bezsenne dwa tygodnie ! gdyby ktos chcial sie wyczilowac na malym uni (400 graczy, tylko dwoch kupilo AM - ja i moj ziom) to zapraszam do meksykancow na ogame.mx na nowe uni, inaczej do zoo na nastepnym evencie, bo skala wplat startowych na europie siega mysle gdzie az oczy szczypia ;D ” HaHa Jak wielu kupuje antymaterię to źle ale jak kupuję tylko "ja i moj ziom" to spoko. Wtedy jest chill
-
Puk puk nowa EUROPO
Muad'Dib - - DiD Europa
PostJestem pod wrażeniem ilości kont. To chyba niezły wynik jak na ostatnie czasy.
-
Cytat od roboGoW: „ Osobiście miałem kilka celi w grze, które z czasem wykonałem. 1. Wbić się do top 100 - wykonane 2. Zrobić 100st - wykonane 3. Wybudować zadowalającą mnie flotkę - prawie wykonane Jeszcze mam 2 takie skromniutkie marzenia biggrin.png 1. Zrobić ST mieszczące się w top10 OG.pl 2. Aby połączyli po kilka uni - wtedy byłoby ciekawiej i nowa rywalizacja To chyba tyle xtongue.gif ” 8 lat temu. Marzenia dawno spełnione Było zbudowanie floty top1, było ST do top10 ogame.pl, były fuzje.…
-
Cytat od M4ti: „Powiedziałbym, że to gracze Ogame nie szanują siebie. Spójrz ile graczy zarzekało się, że kończy grę bo wprowadzili nowy wygląd, bo wprowadzili kupno surowców, bo zmienili prędkość. Pokrzyczą, pokrzyczą i dalej grają. ” Aktualnie w grze są tylko niedobitki graczy sprzed 10 lat, większość nie gra, zdecydowana większość i nie zastąpiono ich nową krwią. Teraz gra łącznie ułamek tego co kiedyś. Co nie zmienia faktu, że GF zarabia więcej niż wcześniej, wtedy wpadało trochę za komandor…