Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

• Ładnie tych stateczków wysłałeś. Konkretny STek Gratulację, Szo obrońcy.

• Wersja 7.x - dyskusja

Mari - - Porozmawiajmy o OGame

[ciach] A wracając do tematu: niepotrzebna generalizacja, że w każdym przypadku ekspedycje będą bezużyteczne. Jakby dobrze je podrasować to jak masz wydobycie 100kk surki, z ekspa dostaniesz od 10kk-20kk, to jest 10%-20% dziennego wydobycia, a nie jak teraz wydobywam dziennie 60-70 kk surki, a w ekspie z reguły jakieś śmieci po 500 k czy w największych porywach do 3kk, chociaż tego już dawno nie widziałem. Natomiast 3kk z 70kk to nawet nie 5% wydobycia dziennego. Dlatego tych ekspów się nie opła…

• Wersja 7.x - dyskusja

Mari - - Porozmawiajmy o OGame

Na pewno coś zrobią z teleporterem tak jak zapowiedzieli, że będzie można przenosić surowce. Druga sprawa to technologia związana z grawitonami. To też od dłuższego czasu zapowiadali. Skoro pokazali statki na obrazku to pewnie dojdą nowe modele. Myślałem o takim statku, który będzie takim dt, tylko, że na napędzie nadprzestrzennym. Jeszcze przychodzi mi do głowy pomysł statku sojuszowego, który dawałby bonusy dla soja i mógłby być rozwijany, z tym, że byłby zakładany przez lidera sojuszu i fsowa…

• Na jakiej podstawie stwierdziliście, że inwestowanie w rynek mobilny(aplikacja na smartfony) jest nieopłacalne?

• Skiny do ogame

Mari - - Zadawanie pytań

Cytat od Poka_Bydlaka: „Tak, jest możliwość zmiany wyglądu w legalny sposób. ” Powiedział co wiedział. 1. Wchodzisz w link, klikasz dodaj do Chrome(na innych przeglądarkach nie testowałem). chrome.google.com/webstore/det…mkenffdnngjfgmeleoegfcffe (Ukryta treść) 2. Klikasz dodaj rozszerzenie 3. Klikasz tak jak tutaj, potem na next: (Ukryta treść) 4. Klikasz na rekomendowany styl, lub wyszukujesz w polu „search for a style". (Ukryta treść) 5. Klikasz na "Install style". 6. Cieszysz się nowym style…

• Cytat od justvroum: „@spirycik Można ucieć nawet w 1s ” Proszę o filmik gdzie ucieka Pan w 1 sekundę bez oprogramowania, bo nie wierzę.

• Jesteś mistrz Fabian. Rozumiem małe steki, ale Ty co chwilę trzaskasz jakieś po kilkadziesiąt tysięcy procent. Brawo, gratuluję, Szo obrońcy.

• Kupię 80 kk dexu za 60 kk mety + 120 kk krisu Proszę pisać na Mari w grze.

• Starcie robi wrażenie. Wzięły w nim udział imponujące floty. Szkoda złomu, ale pewnie i tak sporo na plus wyszliście. Gratulacje spektakularnego widowiska, Szo Badiemu. Robi się coraz ciekawiej na UNI. Pozdrawiam i do naSTępnego

• Zakładka Imperium

Mari - - Gra

Dodałbym jeszcze pakiet za antymaterię - zrób aktywki na planetach sojusznika i gracza w buddy w zakładce imperium

• Kupię 100kk dexu za 180 kk kryształu. Wymiana dzisiaj po 21:30. Proszę pisać w grze na nick Mari.

• Mari [PFP] vs. klik ~ 294.38% Dnia 20-07-2019 19:39:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 1.583 Okręt wojenny 518 Krążownik 7.584 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 21 Bombowiec 110 Satelita słoneczny 391 Niszczyciel 6 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 32.695 Ci…

• Kupię 20kk dexu za 60kk metalu. Wymiana pod wieczór, koło 22. Proszę pisać na Mari.

• Szachy

Mari - - Technologia i Gry

Dziękuję bardzo za pierwszą odpowiedź dotyczącą szachów. Jakie książki polecilibyście, może nie tyle początkującemu, co graczowi, który zna podstawy i chciałby grać lepiej? Jestem otwarty na propozycję. @AMAV Odnosząc się do twojego posta, sądzę, że wszystko zależy od w zasadzie ułożenia tego czasu w naszym życiu. Niejeden mając rodzinę zamiast robić coś pożytecznego to np. leży przed telewizorem, potem jak ktoś chcę z nim zagrać w szachy tłumaczy się, że nie ma czasu, bo rodzina, dzieci, żona, …

• Szachy

Mari - - Technologia i Gry

Witam jako, że nie było tematu dotyczącego szachów, rozpocznę dyskusję o tej pięknej grze. W zasadzie zacznę od końca, czyli od internetowego grania, którego w sumie było najmniej w moim życiu. Grałem trochę na Kurniku, ale bardziej podobają mi się szachy z pionkami w rzeczywistym życiu. Internetowe granie ma o tyle zaletę, że łatwo znaleźć multum graczy na naszym poziomie gry. Można brać udział w turniejach na portalach, które oferują grę w trybie Online. Natomiast tak naprawdę prawdziwa zabawa…

• Mari [PFP] vs. TooMeK ~ 322.75% Dnia 27-06-2019 22:27:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 3.034 Okręt wojenny 522 Krążownik 6.067 _________________________________________ Obrońca TooMeK ________________________________________________ Duży transporter 41 Krążownik 526 Okręt wojenny 18 Pancernik 79 Wyrzutnia rakiet 3.728 Lekkie działo laserowe 3.145 Ciężkie działo laserowe 308 Działo…

• Ładna flotka zezłomowana. Mięska konkretnie zjedzono Gratuluję, Szo obrońcy.

• Witam serdecznie. Depozyt sojuszniczy jest rzadko budowanym budynkiem na planetach ze względu na małą przydatność. Myślę, że jak przestanie zajmować pola, to ludzie będą go częściej budowali. Czy jesteście za tym pomysłem?

• Flota sama wrocila?

Mari - - Błędy w grze

Cytat od Das140: „Stacja to złooo, wysyłacie na kolonizuj, taka misja sama się nie zawraca ” Z cyklu dobre rady naszego wroga. Najlepszy wróg to martwy wróg

• Próby moonowe

Mari - - DiD Europa

Mam 5 prób na wymianę. Proszę pisać na Mari.