Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
[ciach] A wracając do tematu: niepotrzebna generalizacja, że w każdym przypadku ekspedycje będą bezużyteczne. Jakby dobrze je podrasować to jak masz wydobycie 100kk surki, z ekspa dostaniesz od 10kk-20kk, to jest 10%-20% dziennego wydobycia, a nie jak teraz wydobywam dziennie 60-70 kk surki, a w ekspie z reguły jakieś śmieci po 500 k czy w największych porywach do 3kk, chociaż tego już dawno nie widziałem. Natomiast 3kk z 70kk to nawet nie 5% wydobycia dziennego. Dlatego tych ekspów się nie opła…
-
Na pewno coś zrobią z teleporterem tak jak zapowiedzieli, że będzie można przenosić surowce. Druga sprawa to technologia związana z grawitonami. To też od dłuższego czasu zapowiadali. Skoro pokazali statki na obrazku to pewnie dojdą nowe modele. Myślałem o takim statku, który będzie takim dt, tylko, że na napędzie nadprzestrzennym. Jeszcze przychodzi mi do głowy pomysł statku sojuszowego, który dawałby bonusy dla soja i mógłby być rozwijany, z tym, że byłby zakładany przez lidera sojuszu i fsowa…
-
Skiny do ogame
Mari - - Zadawanie pytań
PostCytat od Poka_Bydlaka: „Tak, jest możliwość zmiany wyglądu w legalny sposób. ” Powiedział co wiedział. 1. Wchodzisz w link, klikasz dodaj do Chrome(na innych przeglądarkach nie testowałem). chrome.google.com/webstore/det…mkenffdnngjfgmeleoegfcffe (Ukryta treść) 2. Klikasz dodaj rozszerzenie 3. Klikasz tak jak tutaj, potem na next: (Ukryta treść) 4. Klikasz na rekomendowany styl, lub wyszukujesz w polu „search for a style". (Ukryta treść) 5. Klikasz na "Install style". 6. Cieszysz się nowym style…
-
Z A N Y [LUMPY] & Vice Sol [LUMPY] & Skibix [LUMPY] & ekonomo [KARTEL] & zimny [LUMPY] vs. Badi [WSNR] ~ 64604.32%
Mari - - Starcia Europa
PostStarcie robi wrażenie. Wzięły w nim udział imponujące floty. Szkoda złomu, ale pewnie i tak sporo na plus wyszliście. Gratulacje spektakularnego widowiska, Szo Badiemu. Robi się coraz ciekawiej na UNI. Pozdrawiam i do naSTępnego
-
Zakładka Imperium
PostDodałbym jeszcze pakiet za antymaterię - zrób aktywki na planetach sojusznika i gracza w buddy w zakładce imperium
-
Mari [PFP] vs. klik ~ 294.38% Dnia 20-07-2019 19:39:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 1.583 Okręt wojenny 518 Krążownik 7.584 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca klik ________________________________________________ Duży transporter 39 Lekki myśliwiec 21 Bombowiec 110 Satelita słoneczny 391 Niszczyciel 6 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 32.695 Ci…
-
Szachy
PostDziękuję bardzo za pierwszą odpowiedź dotyczącą szachów. Jakie książki polecilibyście, może nie tyle początkującemu, co graczowi, który zna podstawy i chciałby grać lepiej? Jestem otwarty na propozycję. @AMAV Odnosząc się do twojego posta, sądzę, że wszystko zależy od w zasadzie ułożenia tego czasu w naszym życiu. Niejeden mając rodzinę zamiast robić coś pożytecznego to np. leży przed telewizorem, potem jak ktoś chcę z nim zagrać w szachy tłumaczy się, że nie ma czasu, bo rodzina, dzieci, żona, …
-
Szachy
PostWitam jako, że nie było tematu dotyczącego szachów, rozpocznę dyskusję o tej pięknej grze. W zasadzie zacznę od końca, czyli od internetowego grania, którego w sumie było najmniej w moim życiu. Grałem trochę na Kurniku, ale bardziej podobają mi się szachy z pionkami w rzeczywistym życiu. Internetowe granie ma o tyle zaletę, że łatwo znaleźć multum graczy na naszym poziomie gry. Można brać udział w turniejach na portalach, które oferują grę w trybie Online. Natomiast tak naprawdę prawdziwa zabawa…
-
Mari [PFP] vs. TooMeK ~ 322.75% Dnia 27-06-2019 22:27:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mari [PFP] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 3.034 Okręt wojenny 522 Krążownik 6.067 _________________________________________ Obrońca TooMeK ________________________________________________ Duży transporter 41 Krążownik 526 Okręt wojenny 18 Pancernik 79 Wyrzutnia rakiet 3.728 Lekkie działo laserowe 3.145 Ciężkie działo laserowe 308 Działo…
-
Flota sama wrocila?
Mari - - Błędy w grze
PostCytat od Das140: „Stacja to złooo, wysyłacie na kolonizuj, taka misja sama się nie zawraca ” Z cyklu dobre rady naszego wroga. Najlepszy wróg to martwy wróg
-
Próby moonowe
Mari - - DiD Europa
PostMam 5 prób na wymianę. Proszę pisać na Mari.