Ostatnio cie kolega wyzej przycmil, ale powoli wracasz do formy . Jesli go jednak wezmiesz na padawana, to zrobicie porzadek w tej odleglej galaktyce az sie bedzie lsnilo od czystosci .
Graty starcia. Zysk spory i chociaz konkurencja jest duza, ale moze troche polatasz znowu. A co do obrazka, to moze ktorys z mlodszych, Kajako czy Het, zrobia dla ciebie i dla innych starych dziadkow gotowy do wklejenia na forum kod z obrazkiem, zeby Poziom nie marudzil (on tez juz chyba posunal sie w latach, bo z niego taki stary maruda jest) .
Graty Bigot . Oderwales sie od kalkulowania przytostu kopaln i od swieta (chyba Wojska Polskiego?) poleciales . A moze to tylko proba i pojutrze bedzie cos wiekszego?
Graty . Obronce pamietam z czasow, kiedy mialem czas bawic sie w licytacje i tak mi sie wydaje, ze byl irytujacy i nie dalo sie z nim dogadac . W sumie to zapisalem sobie w notatkach: "przemadrzaly i bezczelny", takze podwojne graty .
Kiedy wykrzyknales z radości, myślałem, że padł jakiś wielki procent, a tu jednak procent mały, małą flotą, ale zysk duży, no i ilość podejść duża była, stąd ta radość Graty.
Cytat od priesten: „Gdzie LOGO !!! ” Loga nie ma, bo Kajako jak zwykle robi pakiet powitalny taki jaki jemu sie podoba, a w nim loga nie ma . Ja tez zreszta loga nie dostalem, ale na szczescie moze mi sie nie przyda, bo inni wstawiaja za mnie .
Graty Yes, jak zwykle twoja ciezka praca owocuje. Obys mial wiecej czasu na latanie i skanowanie, bo na twoim przykladzie przynosi to efekty i zadne czity, handle, puszkonta, kupowanie kont, zlomowania kupionych flot nie sa potrzebne. A na dodatek nie dostales tej floty i sam wszystkie srubki przyspawales. Graty i wielki szacun za to.
Od kiedy ty filu jestes ekspertem do wydawania uznania innym, a ganienia drugich? No i po co ci taka doglebna wiedza o botach? Co do johna to albo klamie, że nie pisal do Yesa, albo sie mu wszystko pomerdalo. Do Yesa pisal kilka razy, ale widocznie juz mu sie tak w glowie zaspawalo, ze Yes=Poziom, że nie zapamietal do kogo pisal, skoro dla niego to bez roznicy... Jemu juz nikt nie przetlumaczy, ze Yes i Poziom to 2 rozne osoby, ale moglby chociaz zachowac to dla siebie. Smuteczek.