Fajny STejk i zysk już pokaźny (prawie 3kk - to jest za co budować ) - graty się jak najbardziej należą Obrońcy spokojnego (u)rlopu i Szo po powrocie !!!
Graciochy MaDz - jak zwykle latanie ci sprzyja i masz do tego talent Przetapiaj i rośnij z flotką by naSTępnym razem była 2-cyfrówka i minimum 5 z przodu Obrońcom i graczom zezłomowanym Szo !!!
Brawo Salam - już kilka razy leciałem i widziałem tą flotkę lecz były akty - zostało w rodzinie RETRO więc GRATY Przetapiaj i prosimy o więcej Obrońcy Szo !!!
Finezyjny co tam znowu ? Bateria padła czy święta Cię zaskoczyły No nic podniesiesz się bo jakieś mega złom to nie był Odbuduj się i wracaj silniejszy !!! @mateuszu z dwoma GG - przetapiaj i złomuj tylko niekoniecznie RETRO
Pięknie - jak pisałeś, że lecisz mimo to ciekaw byłem jak grubo wlatujesz A tu niezła Gwiazdka i kopnięcie do przodu Przetapiaj i czekamy na więcej Obrońcy Szo !!!
Graty moonika - niezłe kopnięcie do przodu więc straty odrobisz ino mig No i w sumie jeszcze coś tam na plus dospawasz Atakierowi Szo i kontroli lotu następnym razem
Finezja Szo !!! Dasz radę tylko ładuj ten telefon Odbudujesz się bo to nie kosmos flo co zniknęła Atakierowi graty wyczucia i miłego przetapiania na .....
Graty Salam - normalnie niezły fart z tym Zatrzymaj A Malinowy faktycznie musiał się zdziwić Czyli miałeś przypadkiem duecik - GRATY !!! Obrońcom Szo !!!
Panowie - ale ciśniecie aż wstyd samemu nic nie wstawiać Graciochy Halla - ładnie i tak wyszło Przetapiaj i jak pisał bERN - pancernikiiiii !!!! Obrońcy Szo bo ma z czego