Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 214.
-
jak tak można to było wręcz piękne cóż przynajmniej nikt się nie przystawia do mojej Rudej dupy ;*
-
Ja to bym wolał żeby do tych pomocników za anty dodali kolejnego co daje możliwość kolejnego badania fajne by to było na jednej planecie robię przykładowo plazmę a na drugiej energetyczna jak dla mnie takie coś mogło by kosztować 20k anty za tydzień bez możliwości wykupienia na 3 miesiące
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od Sobieski: „ja przeszedłem na odkrywce 3 tygodnie temu z myślą że zrobię karierę. Niestety trzy utraty flot za 2.3kk punktów, w tym jedna za 1.5kk punktów sprowadziła mnie na ziemię. Wysyłam teraz cywilne ekspy i trochę na idlaki puszczam. Jestem dobrej myśli. ” Mnie namawiaja by zmienic zbieracza na odkrywce. Tymi cywilnymi expami jest jakis realny zysk wiekszy niz 100-200kk dziennie? Gram na Librze... ” różnie to bywa raz możesz dziennie zdobyć 150-200kk a raz mniej …
-
Stare dobre OGame
PostPopieram chętnie zabule dyszke aby pograć na X1 Może znajdzie się jakiś informatyk co nam stworzy serwer to on jeszcze zarobi
-
Nie jest to głupie z moich doświadczeń Ladujesz anty za 200 masz 1.2kk anty klasa odkrywca i heja odpalasz oficera generała i inne pierdoły i ekspy astro zrobić a odkrywca 25% szybciej badania ma to też dużo daje na start Z czasem konto nabiera na wartości i z twojego czasu i wydanych 200 złoty konto leci na aukcje za 500 i wychodzisz na tym z zyskiem Z samych ekspow w pierwszy dzień nowego uni możesz zrobić ogromną przewagę do tego dołóż eko i już masz ekspy i eko kolejna planeta podwojone eko …
-
PRZEPROSINY FILU
Post@zygunia jakieś nowe informacje co się dzieje na 68 z naszym pupilem?
-
473
-
471