To tylko ja nie złomuję? Sporo mięska wpadło na STeki, czuję się zaproszona na grilla Przetapiaj i pojawiaj się częściej Dziękuję za pozdrowionka Obrońcy SzO
w spamie był i się zmył, teraz widzę gdzie się zagubiłeś Graty % do S&D jest też co przetapiać Powodzenia w dalszych rozgrywkach I do naSTępnego Obrońcy SzO
misiu Długo cisza a teraz proszę jaki się tu ruch zrobił @unavit ja też nie pomagam moim Panom bo nie mam jak ,,to jest taka mini wojna kilku graczy z flotą
Wierzba,Provokator,Unavit należą się graty za wyczucie czasu i nocne akcje deixkivi,wisienka,Dev klapsy w dupsko zostawić Was na chwilę pierdoły do roboty!
Litek wcinasz mi się w post,ja miałam być pierwsza Swój do swojego ciągnie więc zła musiała odwiedzić belzebuba We nooo prześlij coś do mnie na uni kochana ! +2cm Skręcaj śrubki i do naSTępnego Ps. Dzięki za skrócenie poszukiwań Obrońcy SzO
wegi miał rację wystarczyło kilka dni miśku! Na niektórych zawsze można liczyć Przetapiaj i do naSTępnego Obrońcy BSzO bo jak widać przydaje się dość często