Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
-
Miałem już nic nie wrzucać na forum, bo merytoryczny poziom dyskusji tutaj w wielu wątkach spadł poniżej granicy żenady... ale że piłeczka odbita FORMOZIE to zostałem niejako wywołany do tablicy przez grono sojuszników Obrońca tym razem nic nie napisał, ale z racji wcześniejszych konwersacji życzę SZO, bo człowiek porządny ! Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz także do zobaczenia ! Pozdrowienia dla całego sojuszu VETO, buddy listy i reszty znajomych ! Witam także nowych i starych sojuszników i…
-
Nie sądziłem, że jeszcze się wypowiem na tym forum, bo miałem już tego nie robić, ale zrobię wyjątek... Gratuluję wlotu, bo na ten wybryk natury to nie szkoda ani jednostki deuteru ! Szkoda, że nie padła całość i że surki tak mało, ale liczę na więcej jeśli chodzi o RW z tym samym nickiem P.S Uważaj na satelity i 30k surowca na planecie, bo ona bardzo lubi po to wpadać o 3 w nocy
-
Dawid, a czemu nie dopiąłeś jeszcze tych swoich kopalń ? Bilans nie byłby lepszy ? Gratulację dla Was bo ładnie zaorane, dla obrońcy lizaczek ! Swoją drogą to kogoś z sojuszu byś zaprosił do lotu lamo !
-
Cytat od Mililion: „Twój żal wynika tylko z tego, że przegrałeś w klasyfikacji złomiarza właśnie przez moon-kille. Nic innego. Ciężko to zrozumieć?” Ty nadal nie rozumiesz tego o czym mówimy... Zaliczanie % z niszczenia moona do klasyfikacji najlepszego złomiarza można porównać mniej więcej do sytuacji w której grałbym w totalizatorze sportowym w loterii Multi Lotek a nagrodę dostał za Dużego Lotka. Zresztą stwierdzam, że i tak dyskusja nie ma sensu bo i tak jak każda inna nie zmieni kompletnie …
-
Cytat od Mililion: „Nawet przy moonkillu 40x300% to zaledwie 12k%, każdy złomiarz bez większego problemu powinien zrobić taki %” No nie do końca tak jest... Na u69 częstotliwość ST jest bardzo duża w porównaniu z innymi serwerami o prędkości x1 a % powyżej 10k, ba nawet powyżej 5k nie było już bardzo dawno... Flot na % powyżej 12k o którym piszesz jest stosunkowo niewiele a te które są to zezłomować solo może jedynie kilku graczy z mocnymi flotami. Może u Ciebie na na unii wygląda to inaczej, ni…
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „teraz chcialbym do tego wrocic poniewaz na u67 w ekipie A zrobiono 53k % ktore zostalo zakwalifikowane jako push, chociaz druzyna A wygrywa nawet po odjeciu tego starcia to i tak sd nalezy uznac za wypaczone z conajmniej z zasadniczych dwoch powodow (pomijajac juz duze zamieszanie z nagrodami)” Sprawa jak na razie jest u GA, więc nie dywagowałbym nad tym czy to push był czy nie, bo chyba na każdym unii znamy metody pracy teamu Co do samego problemu S&D to ja widzę 2 głó…
-
Z tego co mi wiadomo to wykres powinien przedstawiać konkretną zależność, wynika więc z tego że musi mieć jakąś zmienną a najlepiej dwie o ile mówimy o zjawiskach chemicznych w Twoim pytaniu nie ma nic na ten temat, a mi przychodzi tylko do głowy wykres równowagi fazowej... Jak ktoś lepiej rozumie pytanie to może udzieli innej, poprawnej odpowiedzi
-
Dobrze wytłumaczyłeś pierwszą część pytania dotyczącą podstawienia elektrofilowego w pirolu, natomiast nic nie napisałeś o pirydynie, więc drogą analizy swojej odpowiedzi uzupełnij ją o pirydynę i możesz zadawać kolejne pytanie P.S Następną razą muszę zadać mniej wysublimowane pytanie :D:D W sumie chyba trochę przegiąłem ostatnio...