Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 522.
-
He he Ciekawe który zapił ryja Chociaż się nawet trochę domyślam ManNiaK [3 X] vs. Studnik ~ 1746.62% Dnia 22-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Studnik ________________________________________________ Mały transporter 4.097 Duży transporter 32.074 Recykler 500 Gwiazda Śmierci 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ManNia…
-
Mili [3 X] vs. Karolomen [WPower] ~ 2848.92%, Mili [3 X] vs. makosz ~ 2476.32%
Leonidas - - Starcia U68
PostDobra mina do złej gry Graty, co 2 to nie 1
-
Nie ukrywam że puszczanie 300k recków na 1 deuteru było wspaniałym doświadczeniem, nie zapomnę go nigdy Farminie reckami też klasa. Szkoda, według mnie nie był to aż tak pomylony pomysł Za to miliardy z expów to co innego, większość sojuszników lata teraz tylko na expy, mało kto skanuje bo po co skoro można przywieźć konkretny zysk. I to ze znakomitej większości, ponoszone straty to i tak mało w porównaniu z zyskami.
-
Można też spojrzeć inaczej bo akurat przykład Wruma to jest słaby. On wyżebrał, to dobre słowo , floty od kolegów z sojuszu znudzonych grą, nie z multi. Zwłaszcza że konta były wyżej w statach. Czemu nie skoro można ? Inna sprawa to Filu który handluje konto-legendę-wieczny-urlop żeby mieć więcej statków na FSie Dwa skrajnie odmienne przypadki, dające podobne efekty.
-
Rozmówki u68
PostKakao ratuje honor Komorników w Black week
-
Rozmówki u68
PostCytat od Elmo[Wieiworak]: „kto wie moze za jakis czas bedzie w komornic lubicie takie akcje przeciez ” Ja sobie nie wyobrażam innej ścieżki kariery Fila, każdy pusher kończy w Komornik. Co nie kakao ?
-
Rozmówki u68
PostNo elo mordy Jak tam zniesienie zakazu handlu ? Według mnie zapowiada się całkiem ciekawie, możemy być świadkami pierwszego na Uni 68 Top 1 Flot, a być może nawet na OGame.pl którego PB solo nie przekracza progu 5 cyfr Pozdrawiam również tradycjonalistów którzy nie brzydzą się pushem złomowym bo z konta GameR wyparowało 8kkk sury + 230k DT i nikt się nie chwali takim sutym stekiem Czyżby Uni 68 nie było godne ujrzenia takich zyskownych starć ? Ktoś się boi kuchennych rewolucji ?
-
Ale jaki oni mają wpływ ? Nad tymi zmianami pracowało X ludzi z różnych środowisk. Przecież oni nie wymyślili tego z dnia na dzień Myślę że wszystko się opiera na jednym błędnym założeniu. Każdy ma tylko jedno konto. Bo jak każdy ma jedno konto to ten rynek funkcjonuje w wyidealizowanym świecie. Ale nie w momencie jak ktoś ma 2-3 konta. Nie wiem jak w innych krajach, może tam sobie z tym poradzili Jak na stadionach Ale w obecnej chwili to żądam zwrotu 4kkk krisu z handlowej niedzieli bo jak nie …
-
Grubyy [KOMORNIC] & kakao uni6 [KOMORNIC] & Andre [P N] vs. Incoming [PZWP] ~ 206703.26% TOP 4 SOLO
Leonidas - - Starcia U68
PostGraty spaślaku. Fajnie że już odrobiłeś tą nagrodę z S&D. Na pohybel tym co twierdzą że jesteś taka lama że tak dałeś 4 liter z tymi przykantowanymi 13 RW Gość robiący Top 4 solo w środku dnia nie może być taką fajtłapą Obrońcy SzO.
-
Cytat od justvroum: „Cytat od Leonidas: „Seriooo Ty lamo. Ogarnij się. Szykuj następne statki szybko bo chce hucznie rozpocząć nowy rok. Oby wpadło w odpowiednie ręce. Graty wyczucia Miśkowi, obrońcy wiadomo czego i w co. Żeby mi to było ostatni raz. ” jak Ty kupowałeś to konto że PNy też je mają ” Czekaj To nie to konto Ale potwierdzam że po S&D w naszych szeregach jest przyjaźń miłość i wspólna nienawiść. Tworzymy fundamenty pod nowe święte nienaruszalne pakty.
-
Dobijanie leżącego. Nawet farmingu mi się nie chciało wysyłać, taki leniwy jestem. A i ogólnie jakby co to Incoming dostał złoma. Solidnego. I to nie ode mnie. Jakbyście jeszcze nie wiedzieli to uprzedzam żeby nie było zdziwienia, zaskoczenia czy tam jakiegoś entuzjazmu że WOW ALE ST. Obrońcy nawet SzO nie życzę bo mi uciekł z drugiego moona. Więc najlepiej to usuń pole wrakowe. pozdrawiam wszystkie fanki Dnia 12-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] _____________…