Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-470 z 470.
-
AntiGameReborn
PostPo ostatniej aktualizacji nie działają mi żadne przyciski z antigame w zakładce stocznia i obrona, ani nie pokazuje czasu ile się będzie budowała dana ilość statków/obrony Da się temu coś zaradzić ? Używam opery 18 i najnowszej wersji anigame.
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
edes - - Hall of Fame
PostIle było sekund na ucieczkę? Nie dało rady zwiać telepkiem? Na miejscu obrońcy zostawiłbym tam jakieś mięcho byle by zwiększyc straty
-
Cytat od baaabuuu: „Cytat od kicq78: „jak cry odzyska zlom to calosc starcia ma u mnie 10* i graty za utarcia noska wipkom. Czekam na dalszy rozwoj zdarzen:)” Jak odzyska złom jak sępy już siedzą mu w układzie, a nie ma takiej ładowności żeby wywieźć te milardy. Jak tylko wyłączy urlop to dostanie ataki na planetę i moona i tego nie ogarnie - nie ma takie opcji. ” Ciekawe co im te blokowanie układu da jak Cry sam może wyfarmic surkę a sępy można zablokować urlopem
-
TOP 1 ACS DRACO !! Jarczyk i EvenemenT i freeman i gorek i Abu Rzeźnik [Psikus] vs PALERMO i melmak i Vat i bodziu [TAO], mazgaj - 75 000,7%
edes - - Hall of Fame
PostWow niezłe pierdyknięcie Nieustępliwość do końca to sie chwali, przez to wychodza takie a nie inne % Graty i szo wszystkim p.s. szkoda że nie uwzględniłeś w rw strat w dykcie bo troche tego jest
-
Cytat od ziomeczek: „trafiłem na takie cuś Cytat od Przemo1982: „A ja mam jeszcze jeden pomysł jak ułatwić wejście na ogame Nie wiem czy się przyda klikaczom na telefonach komórkowych bo nie mam mozliwości sprawdzenia Do rzeczy, wchodzimy na stronę pl.mmogame.com/home/index/ Rejestrujemy się tam, po czym klikamy na link dotyczący ogame, pl.mmogame.com/games/gamedetails/ogame Ukazuje nam się A tam klikamy po lewej stronie pod napisem Szybki login w niebieską strzałkę, która odsyła nas do zalogowa…
-
Cytat od d[Oo]b: „Cytat od -inflex: „Logowanie na nowej stronie głównej nie działa w Operze Mini 5.” Przecież ta gra jest zrobiona żebyście mogli grać na przeglądarkach na kompie a nie na telefonie ludzie! omg2.gif. Więc to nie żaden błąd bo programiści nie zrobili nic w tym kierunku abyś mogli przez telefon się zalogować.” czyli od teraz łańcuch i do kompa albo komp na plecy i można wyjść z domu bo to wszystko w tym kierunku zmierza