no stary gratulejszyn cieszy oko starcie dzieki za pozdrowienia a co do AUDI , hmm , tylko BMW oto zlot audi zdominowany przez bmw i tak kazdy zlod audi powinien wygladac youtube.com/watch?v=b3h1LgDwi8A
no mordy pierdyknelo mocno , gratulacje leca nie tylko do ziomalka zakladajacego temacik , ale do wszystkich zeby nie bylo , dla takich akcji sie trzyma i rozwija konto
Cytat od szturman: „Czekamy na dalszy przebieg wydarzeń ” Daj spokoj nic sie juz nie wydarzy , wiecej osob do prostowania bananow juz nie bedzie z wiadomych przyczyn $$$$$
HO HO HO szturmi moze i mielismy mala potyczke pare dni temu ale podlaczam sie do pytania i zarazem odpowiem hehe byla KIRA , ni ma KIRY , number one musial pod pompowac pancusie to KIRA poszla na GILLETTE , dokladniej gillette pance , slyszalo sie o pewnych ukladach i ukladzikach , teoriach spiskowych itp , ja tobie to , ty mi tamto coz towarzystwo wzajemnej adoracji , ja tam swiety nie jestem , mam swoje za uszami lecz to co ja nawywijalem to kropelka w morzu tego co nie ktorzy . szukajmy wspo…