Search Results
Search results 1-20 of 43.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
TerethJuznieoddam [RONIN] & ShimanoOddaM [RONIN] vs. Tarbin [RENTA] ~ 4627.62% + vs. Tarbin [RENTA] ~ 850.07%
Bombka - - Starcia Leda
PostGratuluje w sumie od paru dni planowaliscie ;p ale cos tam sie udalo , zysk jest Szkoda , ze obronca poszedl na urlop Ale tez gratki dla obroncy Ps... W koncu Szymek i General w ACS
-
Quote from pekin: “Panowie po co te zgrzyty, fakt jest faktem jest st. Ale nie podoba mi sie to ze haracz pokazuke posty od obroncy i i doklada mu na dokladke bardzo brzydkie zachowanie niema szacunku dla innego gracza i tyle. A st. jest i tego nikt nie zmieni i niech sie wszyscy bawia dalej Pozdrawiam wszystkich graczy. ” Nie chce bronic Haracza bo to facet i ma jaja Ale gdzie , ty widzisz brak szacunku ? Nie ma obrazy , prowokacji ani nic ;p .A to , ze nie napisal "SzO" to nie jest nic zlego
-
Quote from DawajHaracz: “Quote from Bombka: “DawajHaracz To przypadkiem nie ty z uni 5 i 8 co na 2 gral i byl top 1 tylko pod innym nickiem Ogolnie gz .Dokladnie jak Lunu powiedzial Jesli , ja bym byla w topce , to tez by znaczylo , ze gram nie czysto ” Taa jak nie pusher to moze chociaz gra we 2 na koncie a jak nie to pewnie wszystko kupuje za anty i wydal juz z 20 kola na to. Tez nie? To moze ma starego w GO i jak nikt nie patrzy to wklepuje mu statki i pkt Nie no ludzie opanujcie sie gram sam…
-
Pozdrawiam Sojusz SWP i Szymka i Generała .Obroncy Zycze SzO Dnia 23-01-2020 00:11:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lady_Bombka [SWP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.673 Ciężki myśliwiec 108 Krążownik 51 Okręt wojenny 4.927 Pancernik 1.409 Niszczyciel 6 Reaper 20 Mały transporter 314 _________________________________________ Obrońca Decoder [S-G] ________________________________________________ Mały transporter 3.673 Duży transporter 6.617 Lek…
-
Za 4 razem sie udalo . Chcialam pozdrowic moich sojusznikow z SWP to dla was lobuziaki ;p , Konca ktory zmienil nick , Shimano - Szymek miales racje by zmienic okolice ;p Dnia 20-01-2020 14:29:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lady_Bombka [SWP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.739 Ciężki myśliwiec 172 Krążownik 54 Okręt wojenny 4.259 Pancernik 1.211 Niszczyciel 4 Reaper 18 Mały transporter 436 _________________________________________ Obrońca Ps…
-
Ogolnie to wieczorkiem troszke imprezowałam z mamuśką .Męzulek spal jak zabity wiec postanowiłam znowu pomeczyc kolege . Tym razem kolega usnął .Wiedziałam , ze bede musiala leciec dwa razy i tak zrobilam . Na szczescie wyszlam 40 kk do przodu , ale temu zlodziejowi co ukradl 40 kk zlomu pozdrawiam go srodkowym palcem :). Pozdrawiam natreciucha Pande , malpiszona , wredziola Yodeu i jego kolege (Konca ) o ile jeszcze gra .Najwieksze pozderki dla mojego sojuszu SWP Mowiłam , ze go dorwe :P. Dnia …