Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 141.
-
Takie tam nic nie robienie Dnia 01-07-2021 09:52:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Boski Wiatr [SKY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 135.678 Krążownik 19.494 Okręt wojenny 7.792 Pancernik 5.892 Reaper 2.305 Mały transporter 3.638 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kamiiga ________________________________________________ Duży transporter 14.500 Lekki myśliwiec 3.538 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 880 Okręt wojenn…
-
ten birkut juz jest oklepany;p Wstawcie cos nowego albo niech birkut chociaz nazwe zmieni;p Gratulacje
-
Wlocik ladny. Ale mogles poszukac jeszcze jednego. Gasek u nas pod dostatek. Ps. Nie wiedzialem ze oprocz sky ma ktoś taka ilos gasek;)
-
brawo skladnej akcji. W sojuszu sila jak widac
-
Miałem nie wrzucac bo to dzial dla flociarzy a gdzie mi do niego nędznemu economowi, ale sie uparli niektorzy to wrzuce. Zeby nie bylo ze tylko Dziki lata i wrzuca steki to ja wrzuce chociaz jak widac dzikiego i tak pelno ...nawet w moim st musial miec udział szacun dla niego ze nie dostało mi sie za obrone a jedynie pogratulował. Nie nazwał mnie multikontem ani klakierem wiec jak widac to byl moj dzien to co?......lecimy dalej :)))))))))) Dnia 11-02-2021 15:44:33 następujące floty spotkały się …
-
Koval [SKY] & to ja [SKY] & gzylu [SKY] & Boski Wiatr [SKY] & Ichor [SKY] vs. Pysior [KWK] -8082.29%
Postdzieki tojek za zaproszenie. Ze tez ci sie jeszcze chce po tylu latach dalej siedziec i obserwowac.my to tylko dodatek do lotu.procent nie powala ale zysk juz bardziej. No i oby do nastepnego
-
jak tojek zlom podesle to gdzie ja to schowam;) Moje mt nie maja takiej pojemnisci jak jego. Bedzie trzeba bkednym rozdac;)
-
Na pierwszy rzut gratulacje. Fajny procent,fajny zysk. Braklo mi tylko wiecej detali w opisie typu flota z pz czy moze zniszczony moon bo na to stawialem skoro obronca towarzyszyl w ataku. Ale z drugiej strony atakujacy musza miec sekrety jak do tego doszlo wiec dam 5 na 5;) Pozdrowienia dla opiekunow foru. Malo kiedy ale nie musza czyscic ze zbednego spamu.
-
graty kawa. obroncy i dzikiemu szo