Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 114.
-
Graty agresorom! swietna akcja i pokaz sily Obroncy SZO z takim Eko szybko wrocisz do topki, Szkoda ze Sojusz nie bronil swojego czlowieka zwlaszcza ze mial tyle czasu by cos zorganizowac wygladalo by to duzo lepiej jakby stado gsow stalo tam gdzie powinno i bronilo swojego zolnierza PS. Serdell aka Gruby po co psujesz wpis pijac do ARO ?? taki swięty jestes ? mam nadzieje ze nie speniasz i spotkasz sie ze mna w centrum na piwku w mym rodzinym miescie zwlaszcza ze mieszkasz tylko 4km od centrum …
-
Co chwila kogoś tutaj wrzucasz! najwazniejsze ze jestes po wlasciwej stronie i zyski co raz to wieksze naparzaj dalej poki masz checi i czas
-
Kolejny St i ladne zyski tak trzymaj
-
Reaver [RedBaron] vs. DonLooz the WerePony [LED] - 704,75% + 351,96% Wigilijny STejk z dokładką :D
Postkolego na U68 to taki cichy gorniczek a tutaj od czasu do czasu cos ubijesz Oby tak dalej.
-
Zwiększenie ekonomi
Post@Zemsta nie ciesz sie tak szybko o swobodna gre Kilka osob ostro sygeruwalo ze skonczy gre po zmianie ja mysle ze pozbeda sie swoich kont a zasiada na inych to wlasnie dla niektorych znaczy KONIEC GRY
-
Zwiększenie ekonomi
PostPanowie jesli bedzie X5 to miedzy flociarzami bedzie wieksza solidarnosc i bedzemy latać acsami zawsze znajdzie sie jakis sposob zwlaszcza na tych co mysla ze sa zabezpieczeni prze flociarzami
-
Zwiększenie ekonomi
PostMimo że glosowalem X5 uznam każda inna opcje.
-
Zwiększenie ekonomi
PostNIe trzepiajmy sie ARTA bo każdy odał swój głos i jutro bedzie wiadomo kto i jak głosował Prawdopodobnie bedzie X2
-
Zwiększenie ekonomi
Post@Kippei zeby nie wyszlo ze o podobnym czasie bijemy do Kromaka
-
Liczylem na cos wiekszego ale jak sie nie ma co sie chce to sie bierze to co jest Pozdrowienia dla Misiakow i znajomych z buddy. Obroncy Dnia 12-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GANGRENA [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Jataman ________________________________________________ Mały transporter 281 Duży transporter 8.200 Lekki myśliwiec 40.677 Ciężki myśliw…
-
Heh Gosciu! ja nie mam tyle kont zeby cwiczyc tak jak Ty zawrocone fsy albo bfsy a pozniej wpisujac pod st jak to ty ich pieknie wyliczyles Ty sie boisz leciec na floty wiedzac ze to nie konto pushowe!! Nie udawaj cwaniaka na cudzym koncie tylko kozacz ze swojego top 2000 ktore miales jak tu przyszedles.
-
Zwiększenie ekonomi
PostKalib3er, Serdell, Darq, Dawca punktow - płaczecie że jak zmienia predkosc to nie ma sensu juz grac!! wiec ankieta przeszla to chyba sie pozegnacie z U68, zreszta tak by wynikalo z waszych wypowiedzi. Szkoda ze Serdell ( Noskill, Gruby ) tez byl za rezygnacja w przypadku podniesienia eko bo byscie mu sprzedali konta, on z checia by kupil. PS. Jesli wasze rozumowanie ma jakiekolwiek znaczenie ze przy podniesieniu eko gra traci sens to oznacza ze juz wiecej nie zobaczymy waszych nikow w grze.
-
Haha Serdel Ty to nawet pushować sie nie umiesz Krwawy Tapicer dobrze Ci napisał Tomcia to Ja jeszcze obserwowałem jak nie siediałem tyle na urlopie!! i nawet gsowka w jego uklad do 5 gali byla wbita i pilnowal sie cały czas a Ty probujesz wcisnac ciemnote ludzia ze to czyste st ? a Tomcio sie tłumaczył że poszedł do sklepu i kolejka była długa haha... Rob tak dalej to wkoncu dostaniesz jeszcze raz i będziesz miał po zabawie