Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
-
Patrząc na to za ile GF funduje nagrody dla top1,a to ile top1 będzie musiał wydać na anty, aby wygrać to gratulacje dla nich za kolejny sposób na wyciągnięcie masy hajsu. Nie dziękuje.
-
UniFusion
PostOstatnio mieliśmy uni ze speedem flot,które nie były do wyboru w ankiecie. Teraz pora na kolejne opcje,aby każdy był zadowolony. x1/x1? 675.jpg
-
Co się stało? Ziomek był niereformowalny. Trzymał już kiedyś flotę pod bunkrem i dostał gonga. Po tym kilka osób tłumaczyło mu,solidnie argumentowało, że to co robi to istny sabotaż. Dostał x porad,co zrobić, aby flota była bezpieczna i... ponownie to samo. Zaufanie w bunkier to istna sraczka. Obiecał,że przetopi flotę i obronę,aby mieć święty spokój. I co? Jajco jak moje czoło po lewej. Nie wyciąga wniosków,siedzi flotą z układzie z agresorem,nie rozumiem takich ludzi co celowo chce dostał łomo…
-
[ciach] aż spadłem z łóżka. Gratulacje dla agresorów za większą akcję i podjecie próby. Jednak jeszcze większe gratki dla Sosa za przeciwstawienie się znacznej grupie graczy i udaną obronę. Dużo lepiej wchodzi się jako widz do takiego tematu,aniżeli do takiego,gdzie od progu śmierci pushem czy innym smordem. Udanej odbudowy oraz szybkiego przetopu. Masz czym się bawić. Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
Cytat od Mysia: „Jak będzie z tą fuzją bo nie do końca rozumiem. Gram na Eridanus i na Spicy, przymusowo wrzucą mnie na Quantum i Virgo, bez żadnego prawa wyboru uniwersum? Czu jednak będzie można wybrać jedno uni z dwóch tak jak kiedyś? ” Wszystko jest napisane w poście Arta. Nie ma wyboru,docelowo jest jedno uni. Chyba,że... coś się jeszcze zmieni.