Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-155 z 155.
-
Poza tym, że wlot na 100% ustawiony (bo przecież to WhiteDragon i też pewnie wystawił flotę na 10h) to gratuluję procentu Obrońcy SzO i chęci do gry, bo ostatnio jest dość często po tej ciemnej stronie ST Cytat od ^Bad Whisky^: „niezle ile czasu potrzebowales zeby zezlomic bialego smoka? i pozbierac pieniazki na jego kupno? tydzien miesiac rok? sadze ze dlugo , sadze tak po tym jak zabierales sie do tej akcji . gratuluje skila beaten.gif gosc stal pewnie z 10 h (...) swoje zdanie na ten temat ma…
-
Neferet [ZLOM] & Inny_koles [S_W _A_T] & Marocarter [S_W _A_T] vs. Hey-Ho Lets Go (Honor) [aVirgo] 5949.65% ~ wyliczanka
Supreme - - Starcia Virgo
PostDzięki za linka. Piękny wlot GSami, praktycznie czysty zysk, a jak jeszcze po wyliczance z zawrotki to już w ogóle miód malina Gratki i przetapiaj na większe stado gąsek
-
Incepcja [HORDA] & cuatro vs. WhiteDragon [S-W] ~ 55368.16% TOP 3 ACS
Supreme - - Starcia Spica
PostNie chcę mi się czytać całej gównoburzy, więc się nie wypowiem. Procent pokaźny (jak na taki duet przystało), o zysku już nie mówiąć. Co do Łyżki Cytat od ^Bad Whisky^: „dlaczego mam twierdzic ze te starcie sie im wreszcie normlanie udalo? moze dlatego ze lecieli na niego 10 godzin? swoje zdanie na ten temat mam i tyle w temacie . ” Nie licząc sporej ilości błędów natury stylistycznej i ortograficznej to ktoś Cię w ogóle o zdanie pytał? Z resztą Smok już temat podsumował Jeszcze raz Graty Pany i…
-
TOP 2 SOLO : Barry [HORDA] & Pasti [HORDA] & konsument [HORDA] vs. Razor0 - 45650 %
Supreme - - Starcia Spica
PostStary no siadło zacnie (jak zwykle ) przetapiaj na zabawki i więcej takich procentów Obrońcy SzO i chęci do gry, bo ostatnio flota się tylko kurzyła na moonach.
-
Czy się tak bardzo odgrażałem to nie przypominam sobie, ale rzeczywiście zbytnią sympatią was nigdy nie darzyłem Ale i tak gratki wlotu, bo mogłem się lepiej pilnować z rana A no i co do pusherki i oszustw, to osobiście widziałem przynajmniej 2 floty, z których pozbieraliście śrubki nieuczciwie, no ale co ja tam wiem, w końcu dowodów nie ma, poza niezwykle wygodnymi zbiegami okoliczności
-
Jak kolega na górze stwierdził, nie da się podsumować tej akcji jednym postem, wyszło konkretnie czego można się było już od dawna spodziewać. Ja także gratuluję uczestnikom po obu stronach RW, a w szczególności Szczurkowi i Elamowi za utrzymanie (i ciągły rozwój) floty gdy PUSH był na upie a KOLT latał jak chciał, trochę się naczekaliście na to ST ale dopięliście swego